דרוש מידע לימודי תואר

חצקלוברינדל

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נשמע אחרי עבודת שטח.
האם אתם מכירים מקום שתעודת הוראה תחשב כבגרות?
מעל גיל 30. אין צורך בבגרויות.
בהרבה מאוד מכללות, תואר בחינוך/תושב"ע אינו דורש בגרויות. אפילו מתחת גיל 30.
כדאי לדעת: תכנית הסבת אקדמאים בדרך כלל מאוד משתלמת. עושים תואר ראשון יחסית קל וקצר בחינוך. ואח"כ המעוניינת יכולה להמיר את התואר בחינוך לתארים ראשונים אחרים רבים(כמו אחיות), ללא צורך בפסיכומטרי (קורס הכנה יקר + מבחן) והקלות רבות נוספות כמו הורדת שנת לימודים. הורדת יום לימודים.

חצקלוברינדל

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אשמח להתעדכן
כמו שכתבתי .
תבררי טוב טוב טוב. מהן הדרישות בכל הקורסים!. בכמה שיותר פרמטרים. מצער לגלות לקראת סוף לימודי תואר שני שפתאום נולדו כל מיני דרישות הזויות. שאין כל קשר בינן לבין מה שנאמר.

לפרטים ספציפים תפני באישי.

חנילוש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אונו זה מקום שנקרא קל אבל קחי בחשבון שזה מרכז אקדמי. על כל המינוסים והפלוסים של.
אין שם חכמות!!
מה שכן זה BA (לא B.ED) כך שבלי תעודת הוראה לא תוכלי להיות מורה עם התואר הזה.
אבל התואר הראשון שלהם מכיל קורסים שמתאימים לתארים שניים טיפוליים.
אם זה הכיוון שלך אז זה שיקול מאוד משמעותי.
הקמפוס החרדי בירושלים הוא די בסדר חוץ מזה שיש להם לפעמים תכנים שהם לא מתיישבים בדיוק עם אג'נדות חרדיות.
בקיצור:
מה שמוכרים לכם על קלות זה שטויות בשום מקום תואר הוא לא בדיחה. הוא דורש זמן ומאמצים.
בהצלחה

היוש

משתמש מקצוען
אונו זה מקום שנקרא קל אבל קחי בחשבון שזה מרכז אקדמי. על כל המינוסים והפלוסים של.
אין שם חכמות!!
מה שכן זה BA (לא B.ED) כך שבלי תעודת הוראה לא תוכלי להיות מורה עם התואר הזה.
אבל התואר הראשון שלהם מכיל קורסים שמתאימים לתארים שניים טיפוליים.
אם זה הכיוון שלך אז זה שיקול מאוד משמעותי.
הקמפוס החרדי בירושלים הוא די בסדר חוץ מזה שיש להם לפעמים תכנים שהם לא מתיישבים בדיוק עם אג'נדות חרדיות.
בקיצור:
מה שמוכרים לכם על קלות זה שטויות בשום מקום תואר הוא לא בדיחה. הוא דורש זמן ומאמצים.
בהצלחה

תודה על התשובה.
מזה הקמפוס החרדי בירושלים?
ואיך ההפרדה והתכנים באונו?

משמשים

משתמש פעיל
אם את פתוחה לירושלים ולא בלחץ של זמן, הכי קל ומומלץ לעשות דרך הפתוחה. בעצם דרך הפתוחה אפשר גם לבד באינטרנט, אבל זה די מסובך ומצריך המון המון משמעת עצמית.
לפני כשנתיים אם אני לא טועה פתחו בבית ברכה מרכז אקדמי עם תארים של האוניברסיטה הפתוחה, היתרון המשמעותי הוא שיעורים פרונטלים בכתה עם הדרכה וכו' לצד הקפדה ברמה גבוהה מאוד על תכנים, הפרדה תקנון לבוש וכו'.
חשוב לדעת שבפתוחה אין תנאי סף לקבלה, פשוט מי שלא מתאים נושר בהמשך כי לא מצליח, זו הזדמנות מעולה לציבור החרדי. ויש הכרה בתעודת הוראה וכל מיני קורסים.

וספציפית למה ששאלת, לא רוצה להטעות אבל נראה לי שאם יש לך כבר תעודת הוראה את יכולה לעשות שם תואר במדעי החברה פעם בשבוע 3 שעות למשך 3 שנים (שנה אקדמאית, עם חופשות סמסטר באמצע).
בהצלחה רבה
אם מעניין אותך אנסה להשיג פרטי התקשרות.

ELFISH

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח למידע אודות לימודי תואר, עדיפות לאזור המרכז.
מבחינת סינון ראשוני לא כ"כ משנה לי איזה מקצוע.
רק,
* האם יש מצב ללימודים ללא מכינה/בגרויות,
בהתחשב בנתון שאני עם תעודת בכיר.

מבחינתי עדיף מה שיותר מהר ומה שהכי קל:rolleyes:

תודה.
יש פה קצת בלבול. ענו לך גם על תואר ראשון רגיל- איפה הכי קל וכו', ואת בעצם שואלת איפה אפשר להמשיך את תעודת הבכיר, להשתמש בשעות שכבר עשיתי ושילמתי כדי להוציא תואר ראשון.
זה מסלול ייחודי של הסבה מאקוויולנטי לאקדמי. יש אותו בנוות ישראל ובמכללה ירושלים. בנוות ישראל הרבה יותר קל.
מכירים בהשתלמויות לגמולים וכו', יש קורסים שאפשר לעשות מקוון עוד לפני\ במהלך הלימודים כדי להוריד עוד קורס- זה מאד ספציפי ובמהלך הבשנה מתבררים חלק מהדברים. בנוות ישראל די מבולבל ורק אם ממש לוחצים יודעים הכל מראש.
זה לוקח שנה וחצי של פעם בשבוע+ קיץ מרוכז 3 שבועות+ קורסים באנגלית אם את לא עוברת מבחן פטור (קל, לדעתי. מי שעברה חוץ באנגלית אמורה לעבור אותו).

כל המסלולים האחרים כמעט לא מחשיבים את מה שכבר למדת לתעודת הוראה ובכיר. משרד החינוך מאפשר את המסלול הזה רק בינתיים, מקשיח מדי שנה את הכללים ובסוף גם יבטל אותו ולא יהיה ערך לתעודת הוראה ובכיר לצורך תואר אקדמי.

היוש

משתמש מקצוען
אם את פתוחה לירושלים ולא בלחץ של זמן, הכי קל ומומלץ לעשות דרך הפתוחה. בעצם דרך הפתוחה אפשר גם לבד באינטרנט, אבל זה די מסובך ומצריך המון המון משמעת עצמית.
לפני כשנתיים אם אני לא טועה פתחו בבית ברכה מרכז אקדמי עם תארים של האוניברסיטה הפתוחה, היתרון המשמעותי הוא שיעורים פרונטלים בכתה עם הדרכה וכו' לצד הקפדה ברמה גבוהה מאוד על תכנים, הפרדה תקנון לבוש וכו'.
חשוב לדעת שבפתוחה אין תנאי סף לקבלה, פשוט מי שלא מתאים נושר בהמשך כי לא מצליח, זו הזדמנות מעולה לציבור החרדי. ויש הכרה בתעודת הוראה וכל מיני קורסים.

וספציפית למה ששאלת, לא רוצה להטעות אבל נראה לי שאם יש לך כבר תעודת הוראה את יכולה לעשות שם תואר במדעי החברה פעם בשבוע 3 שעות למשך 3 שנים (שנה אקדמאית, עם חופשות סמסטר באמצע).
בהצלחה רבה
אם מעניין אותך אנסה להשיג פרטי התקשרות.

אשמח בהחלט לפרטים
תודה על התשובה

היוש

משתמש מקצוען
יש פה קצת בלבול. ענו לך גם על תואר ראשון רגיל- איפה הכי קל וכו', ואת בעצם שואלת איפה אפשר להמשיך את תעודת הבכיר, להשתמש בשעות שכבר עשיתי ושילמתי כדי להוציא תואר ראשון.
זה מסלול ייחודי של הסבה מאקוויולנטי לאקדמי. יש אותו בנוות ישראל ובמכללה ירושלים. בנוות ישראל הרבה יותר קל.
מכירים בהשתלמויות לגמולים וכו', יש קורסים שאפשר לעשות מקוון עוד לפני\ במהלך הלימודים כדי להוריד עוד קורס- זה מאד ספציפי ובמהלך הבשנה מתבררים חלק מהדברים. בנוות ישראל די מבולבל ורק אם ממש לוחצים יודעים הכל מראש.
זה לוקח שנה וחצי של פעם בשבוע+ קיץ מרוכז 3 שבועות+ קורסים באנגלית אם את לא עוברת מבחן פטור (קל, לדעתי. מי שעברה חוץ באנגלית אמורה לעבור אותו).

כל המסלולים האחרים כמעט לא מחשיבים את מה שכבר למדת לתעודת הוראה ובכיר. משרד החינוך מאפשר את המסלול הזה רק בינתיים, מקשיח מדי שנה את הכללים ובסוף גם יבטל אותו ולא יהיה ערך לתעודת הוראה ובכיר לצורך תואר אקדמי.

איפה זה המכללה בירושלים?
קצת לא ברורה לי ההודעה, איפה אפשר לעשות קורסים מקוונים, בנוות או במכללה?
יש לך נסיון עם אחד המוסדות?

ELFISH

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
איפה זה המכללה בירושלים?
קצת לא ברורה לי ההודעה, איפה אפשר לעשות קורסים מקוונים, בנוות או במכללה?
יש לך נסיון עם אחד המוסדות?
קורסים מקוונים זה לגמולים, כדי לחסוך קצת שעות וכסף מהלימודים לתואר אקדמי. אני למדתי בנוות ישראל ואיפשרו לנו לעשות כמה קורסים (במרכז השתלמויות של הישן) כדי לחסוך קורס או שניים אצלם.

ESTI אסתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
קורסים מקוונים זה לגמולים, כדי לחסוך קצת שעות וכסף מהלימודים לתואר אקדמי. אני למדתי בנוות ישראל ואיפשרו לנו לעשות כמה קורסים (במרכז השתלמויות של הישן) כדי לחסוך קורס או שניים אצלם.
לפי כל מה שכתבת אני מבינה שהכי שווה לעשות תואר בחינוך דרך נוות ישראל, אני צודקת?
ואם תוכלי לפרט למה הכי שווה שם ולא בבית וגן זה יעזור לי.
יש אפשרות לפי ידיעתך לעשות את התואר במקביל ללימודי הבכיר?
איך זה הולך אני צריכה לבחור מסלול לעשות את ההתמחות בו? או שזה פשוט עוד תאוריה על חינוך וקודש וכו?
אשמח לכל מידע שתוכלי לתת לי עליהם ועל הלימודים!
תודה רבה!

kadima

משתמש מקצוען
מישהו מכיר ויודע פרטים על מכללות ו/או סמינרים וכו' שמתעסקים בהסבת אקדמאים להוראה??
לפי משרד החינוך יש כל מיני אפשרויות לבעלי תואר אקדמאי שרוצים להוציא בכיר (כדי לקבל כפל תואר) - לעשות זאת ב720 שעות.
אך לא מצאתי בינתיים מקום חרדי.
יעזור לי מאוד.
תודה מראש

ESTI אסתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו מכיר ויודע פרטים על מכללות ו/או סמינרים וכו' שמתעסקים בהסבת אקדמאים להוראה??
לפי משרד החינוך יש כל מיני אפשרויות לבעלי תואר אקדמאי שרוצים להוציא בכיר (כדי לקבל כפל תואר) - לעשות זאת ב720 שעות.
אך לא מצאתי בינתיים מקום חרדי.
יעזור לי מאוד.
תודה מראש
סתם מענין מה זה כפל תואר?
במה זה עוזר?

kadima

משתמש מקצוען
כפל תואר לעובדי הוראה נחשב כ8.75 גמולי השתלמות (כל גמול מעלה תוספת של 1.2 אחוז בשכר.)
יש למישהו מידע בענין?

ELFISH

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לפי כל מה שכתבת אני מבינה שהכי שווה לעשות תואר בחינוך דרך נוות ישראל, אני צודקת?
ואם תוכלי לפרט למה הכי שווה שם ולא בבית וגן זה יעזור לי.
יש אפשרות לפי ידיעתך לעשות את התואר במקביל ללימודי הבכיר?
איך זה הולך אני צריכה לבחור מסלול לעשות את ההתמחות בו? או שזה פשוט עוד תאוריה על חינוך וקודש וכו?
אשמח לכל מידע שתוכלי לתת לי עליהם ועל הלימודים!
תודה רבה!
לא יודעת אם הכי שווה, פשוט במכללה בבית וגן מתיחסים ברצינות ללימודים ולמטלות ובנוות ישראל לא. הרמה שם ירודה מאד וזה די סבל לשבת בשיעורים ולנשוך שפתיים על השטויות, חוץ מכמה מרצות יחידות ממש. גם המטלות קלות ועם עבודות הBA אפשר להתמודד בקלות.

לדעתי אי אפשר במקביל. יש אולי מסלול של קורסים בשנה הראשונה והלימודים ממש בשניה, אבל לפי משרד החינוך אי אפשר ללמוד לתואר בלי שיש בכיר. לדעתי זה גם מסלול אחר ממורות שסיימו לפני שנים. אולי זה חוסך חצי שנה.

במכללה בבין וגן אולי יש מסלולים, בנוות ישראל זה או תושב"ע או חינוך מיוחד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה