בת כמה היא?חברה שלי עכשיו מסיימת במבחר את התואר השני בטיפול באמנות.
בת כמה היא?חברה שלי עכשיו מסיימת במבחר את התואר השני בטיפול באמנות.
עכשיו - 25. (התחילה בגיל 22)בת כמה היא?
יש תכניות לתואר שני בפסיכולוגיה לבעלי תואר ראשון שאינו פסיכולוגיה.לא חוסך
תואר ראשון בחינוך יכול להוות בסיס לתארים טיפוליים אחרים אבל לא פסיכולוגיה
אשמח מאד לפירוט והסבר על המקצועות הטיפוליים והתארים הנדרשים,
לדוג' הבנתי שעו"ס-גם התואר ראשון בעו"ס, ומקצועות שאפשר להמשיך מתואר ראשון בחינוך.
הידע שלי בכל נושא התארים והנדרש וכו'-לא רב בלשון המעטה...למה התכוונת? תסבירי. אשמח לתת לך תשובה
ניתן לעשות B.A אקוילנטי בהשתלמויות כמו החדש בירושלים או בגור בבני ברק, זה מה שידוע לי. יכולה מאד להמליץ על הסמינר החדש, התוכנית בראשות הגב' עמליה טברסקי מאד מקצועית ואכותית. ואגב, עמליה כמדומני עובדת במקביל גם במכללה בבית וגן...קופצת על האשכול...
מה לגבי יעוץ חינוכי (יועצת בבית ספר) - מה הקריטריונים לקבלה ללימודים?
מה משך הלימודים והיכן ניתן ללמוד לא באקדמיה אלא במקום שרוח חכמים נוחה הימנו?
ואם יש לי כבר Ba אני גם נדרשת ללמוד שנתיים?ניתן לעשות B.A אקוילנטי בהשתלמויות כמו החדש בירושלים או בגור בבני ברק, זה מה שידוע לי. יכולה מאד להמליץ על הסמינר החדש, התוכנית בראשות הגב' עמליה טברסקי מאד מקצועית ואכותית. ואגב, עמליה כמדומני עובדת במקביל גם במכללה בבית וגן...
משך הלימודים שנתיים הכוללים גם עבודה מעשית, כמובן הגשת עבודות. קבלה לאחר ראיון ואח"כ כדי לעבוד בתחום יש ליצור קשר עם המפקחת האזורית של משרד החינוך על היעוץ החינוכי, אם מתקבלים על ידה לראיון ועוברים אותו, היא יכולה לסייע למצוא עבודה בתחום כמובן אם יש לה אופציות מתאימות.
ואז בעצם עובדים 3 שנים צמודים למתווה של משרד החינוך- מפגש שבועי של הדרכה וסופרוויזן עם המפקחת.
אם עוברים בהצלחה, מקבלים רשיון של יועצת.
כמובן בס"ד.
עד כמה שידוע לי:ואם יש לי כבר Ba אני גם נדרשת ללמוד שנתיים?
כיועצת בבית ספר?עד כמה שידוע לי:
בשביל להתקבל ללימודים, נדרשות שנות נסיון רבות בחינוך, אולי עשר,
ומאד קשה למצוא בזה עבודה אחר כך.
יש את מכללת מבחר בבני ברק, אני אתחיל שם טיפול באומנות בעז"ה.מעוניינת ללמוד יעוץ ו/או טיפול. או מקצוע מהנגזרת הזו.
אחרי החלטה והבנה שהתחום מתאים לי ואחרי הוראה פרטית של רב גם לתואר. לא לקחת את זה לשם, תודה
מעונינת אך ורק בהצעות והסברים ללימודים רשמיים מוכרים ומוסדרים. עם תעודה מוכרת. (אני יודעת שהם ארוכים. כן, את זה אני מחפשת. )
מקצוע כ"כ רגיש, אחריות כ"כ גדולה- להרגיש שעשיתי את כל ההשתדלות להיות 100% (וזו אכן ההנחיה שקיבלתי)
הנתונים- ללא בגרויות, ללא תואר. (עם תעודת הוראה בכיר, ותעודת מקצוע בתחום לא רלוונטי)
נכונות ואפשרות להשקעה מרובה (זמן כסף ומאמץ. תהיה בעז"ה תמיכה ועזרה משפחתית לכל הנדרש)
לא יודעת מאיפה להתחיל...
מסלולי לימוד, אופציות התמחות, מקומות לימוד, משך זמן מלגות-אם יש והיכן...
מה נדרש בכל התמחות?
אשמח לכל מידע בנושא!
תודה רבה!
כי כל מורה שרוצה להתשתדרג הולכת על זה.כיועצת בבית ספר?
למה?
גם לי תשמחי להשיב?אני עוס קלינית
אם יש לך שאלות אשמח להשיב
זה לא נכון ולא מדויק.עד כמה שידוע לי:
בשביל להתקבל ללימודים, נדרשות שנות נסיון רבות בחינוך, אולי עשר,
ומאד קשה למצוא בזה עבודה אחר כך.
הי,מחפשת בנרות מידע
על הלימודים
למה עו"ס לא?הכיוון יותר תרפיה בהבעה ויצירה, או פסיכולוגיה (עדיפות שניה) עו"ס ככל הנראה-לא.
קחי בחשבון שכאן בפורום זה פחות המקום להתייעץ בנושא, כיון שמהר מאד האשכול הולך לכיוון "זריקת עגבניות" על כל הלא מקצועניים למינהם... איכשהו כל מי שחושב אחרת- שותק.האם ישנן אפשרויות נוספות ללימודי ייעוץ/טיפול, לא ייעוץ חינוכי, ללא תואר אבל בהחלט לימודים רציניים בתחומים הללו?
האפשרויות שאני מכירה:
לימודי פסיכודרמה במלכות,
יש מטעם סמינר שצרנסקי לימודי תרפיה באומנות- עם תעודה מטעם מכללת וינגייט.
מכירה תלמידות משם, משתדלים מאד להביא רמה גבוהה. יתכן שיש בעיה בלמצוא עבודה, מכיון שזה לא תואר, רק לימודי תעודה, אולם יש עדיין מכונים שמסכימים לקבל אותם, ולאט לאט להתחיל אולי לעבוד פרטי.
כמ"כ יש תחום שנקרא עיצוב התנהגות- אינני יודעת בדיוק פרטים, אבל אולי זה מתאים. אני יודעת שיש מקומות שמלמדים את זה.
סי בי טי יש במכון ינ"ר בירושלים , תעודה מטעם איט"ה, (משתדלים שזה יהיה מקצועי ויסודי, יש לי המלצות מתלמידה חברה) וכן יש מכון בביתר- אין לי המלצות. אבל כנ"ל לגבי העבודה בשטח.
בנוסף, אם את מחפשת מקום ללא תעודה רשמית יש הרבה מאד מכונים, שאין לי המלצות, ויש לי ספק לגבי המקצועיות: , צישינסקי, יש אחת מאשדוד- לא זוכרת את שמה, וכדו,
גם אני, ולא רק במסגרות התפתחותיות. במרכז קש"ר, בתוכנית מל"א, בילדי אומנה, ועוד.אני מכירה עו"סיות שמטפלות בילדים במגוון מסגרות התפתחותיות.
דרך טובה היא "לסמן" דמות שלמקום המקצועי שלה רוצים להגיע, ולבדוק איפה היא למדה ומה המסלול שעשתה.האם ישנן אפשרויות נוספות ללימודי ייעוץ/טיפול, לא ייעוץ חינוכי, ללא תואר אבל בהחלט לימודים רציניים בתחומים הללו?
@עבמית, יש לך איזשהו מידע חדש לגבי "פסיפס"? גם אני מתעניינת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: