דרוש מידע לימודי טיפול רגשי

שואל לעניין

משתמש מקצוען
כהמשך למידע חלקי ולא מספיק שקבלתי באשכול, אשמח מאוד למידע מבעלי נסיון:
א. בירושלים - איזה מקום לימודים חרדי נותן מענה לאשה שרוצה להיות מטפלת רגשית מקצועית ולהכנס לשוק עם תעודה מוכרת ומקצועיות אמיתית?
משהו מעבר לקורסים חובבניים או תעודות הוקרה וכד'?

האם יש מקום חרדי שמור שנותן לימודים עם תואר ראשון ושני והגיוני עבור אשה ואם לילדים?

ב. מכון "קיויתי" - מה אתם יודעים עליו? האם הוא מומלץ לנ"ל? מישהו מכיר אישית ויכול לתת מידע מועיל?

תודה רבה מראש.
2 אפשרויות:
תואר ראשון בחנ"מ במכללה בבית וגן (או אחרות) ותואר שני טיפולי במבחר באומנות או בפסיכודרמה
תואר ראשון בעו"ס בקמפוס שטראוס ותואר שני בעו"ס במבחר

שואל לעניין

משתמש מקצוען
2 אפשרויות:
תואר ראשון בחנ"מ במכללה בבית וגן (או אחרות) ותואר שני טיפולי במבחר באומנות או בפסיכודרמה
אולי יש עוד אפשרות לתואר שני בירושלים:
אומנות חזותית במכללת הרצוג
צריך לוודא שזה בהפרדה
ותודה ל @GRN על המידע

dag

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
2 אפשרויות:
תואר שני באמנות הכוונה תרפיה באמנות?

א"י רוזנפלד

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
תודה רבה!
אכן הבנתי שבקיויתי אין תואר, אך מעניין אותי לשמוע עליהם ממי שמכיר.
כמו כן, האם לימודי תרפיה ספציפית כמו ריפוי באומנות (כוונתי לשנתיים-3 של לימודים מקצועיים) - מגבילים את אפשרות העיסוק בתחום לדבר הזה בלבד?
או שלהפך, הם מעשירים אותם ונותנים כלי נוסף לטיפול, אך מאפשרים גם לעסוק בטיפול רגשי כללי?
(אני מעוניינת במקום שיתן את התחום בכללותו, עם ארגז כלים מורחב ולא מצומצם)

ועוד שאלה, האם השוק הזה אכן מוצף?
או שיש ביקוש למטפלות בציבור החרדי, כפי שטוענים במקומות הלימודים?

מקומית

משתמש מקצוען
תודה רבה!
כמו כן, האם לימודי תרפיה ספציפית כמו ריפוי באומנות (כוונתי לשנתיים-3 של לימודים מקצועיים) - מגבילים את אפשרות העיסוק בתחום לדבר הזה בלבד?
או שלהפך, הם מעשירים אותם ונותנים כלי נוסף לטיפול, אך מאפשרים גם לעסוק בטיפול רגשי כללי?

את קויתי באופן אישי איני מכירה, אבל מכונים אחרים בארץ המבטיחים לימודים ברמה גבוה למשך 3 שנים וגובים שכר גבוה יותר מהאוניברסיטה אני מכירה הרבה.
גם אם הלימודים שרמה גבוה כמו שהם מבטיחים (והם לא! מכירה מקרוב :( ) עדיין הנתון שאין לך אפשרות לעבוד בשום מקום חוץ מאשר בפרטי הוא יהיה לרעתך אין כמו הנסיון וההשתפשפות עם עוד גורמי מקצוע שנותנים הבנה מערכתית.
האשליה שהמכונים נותנים, שבסוף תעבדי ותקבלי מלא כסף היא אשליית שווא לוקח זמן לבנות שם טוב ולקוחות קבועים מה גם שאת צריכה ניסיון וותק ששם אין לך סטאז לנופף בו.
התוצאה הסופית של מי שלומדים שם היא אחת, שנים של הוצאת משאבים (נפשי /כלכלי/ טכני) בלי יכולת לעבוד בשום מקום רשמי.
כל זה מעבר לחוסר אחריות שבלמידה במקו שאינו נותן את המקסימום האפשרי בהבנת הנפש

יש לי עוד הרבה מה להוסיף אם תרצי באישי.

mklj

משתמש פעיל
תודה רבה!

את קויתי באופן אישי איני מכירה, אבל מכונים אחרים בארץ המבטיחים לימודים ברמה גבוה למשך 3 שנים וגובים שכר גבוה יותר מהאוניברסיטה אני מכירה הרבה.
גם אם הלימודים שרמה גבוה כמו שהם מבטיחים (והם לא! מכירה מקרוב :( ) עדיין הנתון שאין לך אפשרות לעבוד בשום מקום חוץ מאשר בפרטי הוא יהיה לרעתך אין כמו הנסיון וההשתפשפות עם עוד גורמי מקצוע שנותנים הבנה מערכתית.
האשליה שהמכונים נותנים, שבסוף תעבדי ותקבלי מלא כסף היא אשליית שווא לוקח זמן לבנות שם טוב ולקוחות קבועים מה גם שאת צריכה ניסיון וותק ששם אין לך סטאז לנופף בו.
התוצאה הסופית של מי שלומדים שם היא אחת, שנים של הוצאת משאבים (נפשי /כלכלי/ טכני) בלי יכולת לעבוד בשום מקום רשמי.
כל זה מעבר לחוסר אחריות שבלמידה במקו שאינו נותן את המקסימום האפשרי בהבנת הנפש

יש לי עוד הרבה מה להוסיף אם תרצי באישי.
הלוואי והיתה דרך להוציא אותם מחוץ לחוק...

חוחית

משתמש סופר מקצוען
אני מאד ממליצה למי שרוצה תעודה על הקיר על 2 אופציות:
1.ללכת ללמוד במכונים למיניהם ולהשקיע כסף, זמן ולפעמים גם פלאפון בשביל להקשיב.
2.ללכת לחנות מחשבים ותוך 2 דקות להוציא תעודה.
כך או כך, האנשים שיגיעו לאופציה 1, יגיעו לאופציה 2 בכל מקרה.
וישלמו 250 ש"ח.

מי שרוצה ללמוד איך להתעסק עם נפש-תעשה משהו אחר.

מקומית

משתמש מקצוען
אני מחפשת מידע נרחב על מכללת מעיינות האם זה באמת משהו מקצועי וטולאיז
לאיזה תחום את מחפשת?
בתחום הנפש אין להם תעודות מוכרות מטעם אונברסיטה כלשהי וגם לא פיקוח של המלג
תחומים אחרים של מגע ועיסוי מכירה כמה שלמדו שם והשתלמו בעוד מקומות אחר כך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה