ואם האנגלית שלי גרועהאת עושה מבחן, לפי הציון שלך, כמה קורסים תצטרכי להשלים, ואם קבלת ציון גבוה את מקבלת פטור(זה תקף רק לשנתיים הקרובות כי מעוד שנתיים יצטרכו כולם ללמוד לפחות 2 קורסים)
מענין לדעת איך מסתדרים במשך שלוש ארבע שנים כשהאשה לומדת ואינה מרוויחה כסף בפרט בבתים שהבעל אברך ולא עובד
אני מחפשת ללמוד טיפול רגשי
תרפיה באומות או פסיכודרמה
השאלה:
1.אני מחפשת מקום חרדי טוב וכשר ללמוד את זה, איפה?
2. איזו תעודה מקבלים (החל מתעודה לא מוכרת ועד תעודה מוכרת)?
3. כמה זמן לימודים? מה הם דורשים מבחינת השקעה וכד'
אני שואל על תואר בפסיכולוגיה או בעבודה סוציאלית שהלימודים הם 4/5 ימים בשבוע איך זה אפשרי מבחינה כלכליתכל חברותיי ללימודים עובדות במקביל ללימודים.
זה באמת קשה מאד!אני שואל על תואר בפסיכולוגיה או בעבודה סוציאלית שהלימודים הם 4/5 ימים בשבוע איך זה אפשרי מבחינה כלכלית
ודאי שזה לא שנות השובע, אבל יש כאלה שמוצאות עבודה אחה"צ או בשנה שלישית- רביעיתואם האנגלית שלי גרועה
שיגעון להשקיע במה שברחתי ממנו כל שנות לימודי...
ת'אמת זה הכי מלחיץ אותי
לגבי התשלום-זה באמת לא פשוט זה תקופה כנראה לגלגל או משהו בסגנון
חוץ מזה שמנסים את כל מה שאפשר לקבל
גם אני מכירה מלא שעובדות תוך כדי לימודיםאני שואל על תואר בפסיכולוגיה או בעבודה סוציאלית שהלימודים הם 4/5 ימים בשבוע איך זה אפשרי מבחינה כלכלית
@שרה לויאני מטפלת רגשית עם תואר שני, עברתי את כל התהליך
מי שרוצה פרטים יכולה לפנות באישי
איפה?תביאו בחשבון שהשוק כבר ממש מוצף.
לדעתי אם חושבים ללכת לתואר, כדאי לחשב מסלול מחדש ולחשוב איפה עוד אין הצפה.
אשמח אם תוכלי לענות ליהיי, אני לקראת סיום לימודי טיפול באמנות, מי שרוצה מידע בשמחה מוזמנת לפרטי או שתכתוב פה ותתייג ואני אשתדל לענות.
תעודות מוכרות?מכללת מעינות בגבעת שאול
הנהלה חרדית לגמרי
למרבה החסד, יש מי שעשה לנו את העבודה...איפה?
מבחינה רעיונית את צודקת, אבל אני חושבת שזה תלוי מגזר.לצערי, רוב האנשים שמגיעים אלי (במקום בו אני עובדת) לקבלת סיוע בלימודים, לומדים מקצועות רמה ג'
הי, זה לא טבלה שלימבחינה רעיונית את צודקת, אבל אני חושבת שזה תלוי מגזר.
לדוגמה: ברמה א' שהיא הרמה של המקצועות המבוקשים, מופיע הוראה תואר בי אד. תראי את זה לכל בוגרת הוראה ב-20 השנים האחרונות והיא תגחך במרירות...
אבל באמת, עשית עבודה יפה, ובהחלט ניתן להעזר בטבלה הזו, רק פשוט לקרוא אותה בצורה מובחנת ולא כלאחר יד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: