אשמח לשמועאני מטפלת רגשית עם תואר שני, עברתי את כל התהליך
מי שרוצה פרטים יכולה לפנות באישי
ואין לי פרימיום
אם תוכלי לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יעזור לי מאד
כי אני ממש מחפשתתת
אשמח לשמועאני מטפלת רגשית עם תואר שני, עברתי את כל התהליך
מי שרוצה פרטים יכולה לפנות באישי
היכן ניתן לראות טבלה עדכנית?למרבה החסד, יש מי שעשה לנו את העבודה...
יש טבלה שעשו במל"ג, המועצה להשכלה גבוהה, ודרגו שם את כל המקצועות הנלמדים בהשכלה הגבוהה בישראל (אוניברסיטאות ומכללות) לפי הצורך הנדרש בשוק.
חלקו את זה לאשכולות - רמה א', רמה ב', רמה ג'.
מה יש הכי צורך וביקוש, מה בינוני ומה ממש חלש.
לצערי, רוב האנשים שמגיעים אלי (במקום בו אני עובדת) לקבלת סיוע בלימודים, לומדים מקצועות רמה ג'
זה ממש מצער לראות את זה, משקיעים אנרגיה מטורפת בלימוד, משלמים הון שכר לימוד, ובסוף מה?
הבעיה כרוכה גם בזה שיש מקצועות בודדים ממש מרמה א' שלומדים אותם בתוך המגזר החרדי.
אז לפתור את התמונה הגדולה זה מסובך מדי, כרגיל, אבל שכל אחד שרוצה ללמוד יבחר בשביל עצמו את הטוב יותר והמבוקש יותר - לפחות זה.
לפחות אם מתלבטים בין מקצוע אחד למשנהו, לפחות שתהיה מודעות איפה כל אחד ממוקם מבחינת ביקוש. (ובדרך כלל, גם מבחינת שכר).
באתר של טנאהיכן ניתן לראות טבלה עדכנית?
יש שם חלוקה לרמות לפי העדיפות במגזר החרדיבאתר של טנא
Tene-aluma
חפשי שם מקצועות לימוד בחלוקה לפי רמות
לא ידוע לי על הבדל.יש שם חלוקה לרמות לפי העדיפות במגזר החרדי
אני מעונינת בטבלה של המגזר הכללי
לא יודעת לגבי איפה, אני בתחום אחר.אני גם אשמח לדעת היכן אפשר לעשות את שעות האומנות? האם צריך להגדיש לכך שנה או שאפשר במקביל ללימודי תואר שני בטיפול באומנות?
חבל מאד.מלכות מנפיקים אישורים על 500 שעות דרמה תמורת כמה מאות שקלים. (לקורס של פחות משבוע...)
צריך אישור ממקום רשמי. לפחות על 300 מתוך ה 500, או יותר.ניתן להנפיק אישור ממטפלת מוכרת שלימדה אותך/עבדה איתך בשת"פ 300 שעות - זה מספיק (עושים לבד)
לא מדוייק...מלכות מנפיקים אישורים על 500 שעות דרמה תמורת כמה מאות שקלים. (לקורס של פחות משבוע...)
אפשר חלק ממלכות וחלק פרטי (מידיעה)צריך אישור ממקום רשמי. לפחות על 300 מתוך ה 500, או יותר.
1000 ש"ח מחיר מלא (להתמקח תמיד אפשר...)לא מדוייק...
כמה אלפי שקלים ולא מאות, והקורס הוא שבוע וחצי
5 ימים ובן אדם מטפל כבר בנפש? וואלה.אפשר חלק ממלכות וחלק פרטי (מידיעה)
1000 ש"ח מחיר מלא (להתמקח תמיד אפשר...)
כמדומני 5 ימי לימוד מלאים (ומרתקים!)
נדרשות שעות בדרמה ע"מ להתחיל את התואר...5 ימים ובן אדם מטפל כבר בנפש? וואלה.
מדובר על רכישת רקע בדרמה5 ימים ובן אדם מטפל כבר בנפש? וואלה.
בדיוק זה מה שכתבתי -אפשר חלק ממלכות וחלק פרטי (מידיעה)
מתוך 500 שעות 300 צריכות להיות ממקום רשמי כמו מלכות.צריך אישור ממקום רשמי. לפחות על 300 מתוך ה 500, או יותר.
מעניין. אני שילמתי 3000 על קורס של 300 שעות.1000 ש"ח מחיר מלא (להתמקח תמיד אפשר...)
איזה עדכון?למישהי יש עידכון?
בקיויתי אין תוארכהמשך למידע חלקי ולא מספיק שקבלתי באשכול, אשמח מאוד למידע מבעלי נסיון:
א. בירושלים - איזה מקום לימודים חרדי נותן מענה לאשה שרוצה להיות מטפלת רגשית מקצועית ולהכנס לשוק עם תעודה מוכרת ומקצועיות אמיתית?
משהו מעבר לקורסים חובבניים או תעודות הוקרה וכד'?
האם יש מקום חרדי שמור שנותן לימודים עם תואר ראשון ושני והגיוני עבור אשה ואם לילדים?
ב. מכון "קיויתי" - מה אתם יודעים עליו? האם הוא מומלץ לנ"ל? מישההו מכיר אישית ויכול לתת מידע מועיל?
תודה רבה מראש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: