ג'ודו פחות נהניתי, טאי- צ'י ממש לא אוהבת.אבל הייתי רוצה לשמוע על מישהי שהתנסתה כבר
טיי-קוואנדו ,שוטוקאן, קראטה , אימפקט, כל האומנויות לחימה המאתגרות
הכי אהבתי!!
ג'ודו פחות נהניתי, טאי- צ'י ממש לא אוהבת.אבל הייתי רוצה לשמוע על מישהי שהתנסתה כבר
אני רוצה ללמוד הגנה עצמיתלמדתי אומנויות לחימה מכל מיני סוגים, אך כיום לא נראה לי שיש לי מה לעשות שמה..
שייך יותר למגזר הדתי או הלא דתי
אז אני הייתי ממליצה לבחורות/נשים הכי הכי, על אימפקט.אני רוצה ללמוד הגנה עצמית
אולי קרב מגע
זה נותן ביטחון לכל בחורה לכל מקרה שלא יקרה....
הייתי בקורס קצר של הגנה עצמית (כלומר קרב מגע)אני רוצה ללמוד הגנה עצמית
אולי קרב מגע
אגרוף תאילנדי היא לוחמה אגרסיבית מאוד הלוחמה בנויה על המון כוח וכוח מתפרץ משתמשת המון באגרופים אלימים מאוד (סנוקרת וכו') וכמובן בעיטות סיבוביות וכו' מדובר בלוחמה שמצד אחד קשה להגן ממנה (בגלל האופי המהיר והאלים של ההתקפות) אבל מצד שני יחסית קל יותר להתקיף אותה שכן הפוקוס שלה פחות בנוי על הגנה אלא על התקפה וכן בשל הביצועים הכל כך יפים שלה בגיל מבוגר כבר יותר קשה לשמור על המיומנות בתכלס' אדם שיודע אגרוף תאילנדי בקרב לכאורה ינצח בגדול אבל 1 יכול לגמור בתחנת משטרה ובבית משפט בגלל איך שהיריב יראה 2 לכאורה יספוג מכות אבל בגלל האימונים לסיבולת לא כ"כ ירגיש אותם. אגב אם אתה אוהב להרשים חברים זה קצת קשה כי זה יכול להיגמר רע.... אני חייב לציין שלא למדתי את השיטה אבל כן התאמנתי עם אנשים שלמדו אותה אז מה שכתוב פה יכול להיות לא מדויק לגמרי...רציתי לדעת אם יש דבר כזה אגרוף תילאנדי לחרדים וגם מה סגנון הלחימה הזאת אם אפשר פרטים תודה
שאלה רצינית האם זה עזר לך משהו בחיים חוץ מרוגע מזוייףג'ודו פחות נהניתי, טאי- צ'י ממש לא אוהבת.
טיי-קוואנדו ,שוטוקאן, קראטה , אימפקט, כל האומנויות לחימה המאתגרות
הכי אהבתי!!
מאוד נדיר שקורה משהו, אני לא זוכרת מישהי בסביבתי שתקפו אותה באלימות (אולי בפריפריה). בכל אופן אני מסופקת אם בשעת מעשה תעשי עם זה משהואני רוצה ללמוד הגנה עצמית
אולי קרב מגע
אני גם חושב שכמו שאמרת שהדרך הכי טובה לנצח קרב היא פשוט לא להתחיל אותו... וברור לי שאדם שמגיע עם ביטחון עצמי יעצור 90 % מהמריבות לפני שהם קורות אגב יש גם באומנויות לחימה חלק של לוחמה פסיכולוגית שלומדים איך להרגיע תוקף זועם או שיכור באמצעות משפטים ממוקדים והבנה של הבן אדם שמולך וסיפר לי אדם מקצוען מאוד שלמד את זה הרבה שנים שכמו שאתה אומר הוא אף לא הגיע למריבה פיזית אלא עצר את זה בדרך הפסיכולוגית ומדובר באדם חילוני שמסתובב הרבה בבארים ונקלע להמון מריבות אבל גם הוא אמר לי שבלי הלימוד של החלק הפיזי קשה להפגין רוגע וביטחון עצמיההגנה הטובה ביותר זה זוג נעלי ספורט טובות...
אבל טוב לשטח בפועל זה לא עניין ההתקפות כי אז זה באמת עובר לאלימות אלא בעיקר טכניקות הגנה והשתחררות מלפיתות. לכסח עם קרב מגע תשאירו לאנשי מקצוע...
אני כנער התאמנתי כעשר שנים בקארטה.
מה שזה עשה לביטחון העצמי שלי זה לא יאומן למרות שמעולם לא הוצרכתי לזה חוץ מכאמור לבלום ריב לפני שהוא מתחיל בשהבחור מולך מבין שיש לך יתרון עליו רק מהצורה שאתה מתחמק ממנו.
לא נכון בכללכמו כן לפעמים אפי' לגברים זה רק מזמין אלימות, כי אחד מתחיל והשני מחזיר לו וכו', ואחרת בורחים או לא ניגשים לכל צעקות שיש ברחוב או בבניין.
נכון חלקיתמאוד נדיר שקורה משהו, אני לא זוכרת מישהי בסביבתי שתקפו אותה באלימות (אולי בפריפריה). בכל אופן אני מסופקת אם בשעת מעשה תעשי עם זה משהו
כן חד משמעית!!שאלה רצינית האם זה עזר לך משהו בחיים חוץ מרוגע מזוייף
אכן, לימוד לוחמה עוזר בחיים המוווון,כן חד משמעית!!
עזר לי מאוד!!
עד היום!
וחולקת על ההגדרה הזו "רוגע מזויף"!
לא לומדים אומנויות לחימה רק לכיף, אולי יש הרבה כאלו
אבל המטרה היא לתת כוחות לאו דווקא פיזית!...
ההשפעה של מה שלמדתי, מלווה אותי עד היום!
אין לכם מושג מה זה בשבילי!
אז אשמח לדעת, האם לאישה רגילה יוצא מאיימים עליה, לא יצא לי להכיר כזה דבר האם יצא שהשתמשת עם הכוחות הפיזיים שלךכן חד משמעית!!
עזר לי מאוד!!
עד היום!
המטרה היא לתת כוחות לאו דווקא פיזית!...
ההשפעה של מה שלמדתי, מלווה אותי עד היום!
אין לכם מושג מה זה בשבילי!
עריכה.
זה נכון חלקית, כי שליטה עצמית זה גם יציבות נפשית, זה לא רק להרגיע אקשן אלא גם להגביר מוטיבציה וביטחון עצמי.אולי גם גברים שמטעבם הם חובבי עקשן יותר צריכים זאת
אני אישית נפצעתי באימון בקרסול בשל תנועה לא נכונה של החניך שעמד מולי ונבהל מהתירגולאני אשמח לשמוע על התופעה שקיימת בהרבה אומניות לחימה של פציעות באימונים אני אישית פחות מכיר את זה כי אני מתאמן באומנות לחימה "רכה" אבל אני אשמח אם אנשים פה יספרו מה קורה אצלם
אני חשוב שהוא התכוון לאומנויות אגרסיביות במיוחד שבהם פציעות הם לא תמיד "עוברים את זה ושוכחים".אני אישית נפצעתי באימון בקרסול בשל תנועה לא נכונה של החניך שעמד מולי ונבהל מהתירגול
אבל עוברים את זה ושוכחים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: