זה קורה רק בזירות האבקות מטבע הדברים אנ"ש לא שם...אני חשוב שהוא התכוון לאומנויות אגרסיביות במיוחד שבהם פציעות הם לא תמיד "עוברים את זה ושוכחים".
אז אם מישהו מכיר, נשמח כולנו לשמוע
פציעות ספורט זה דבר שכיח
זה קורה רק בזירות האבקות מטבע הדברים אנ"ש לא שם...אני חשוב שהוא התכוון לאומנויות אגרסיביות במיוחד שבהם פציעות הם לא תמיד "עוברים את זה ושוכחים".
אני מתכווון לאומניות רגילות יש לי חבר שהגיע לחגורה שחורה בקארטה והוא סיפר לי שהוא היה חוטף מכות ממש על בסיס יום יומי ופעם אחת הוא היה מושבת כמה חודשים מצלע שבורהאני חשוב שהוא התכוון לאומנויות אגרסיביות במיוחד שבהם פציעות הם לא תמיד "עוברים את זה ושוכחים".
תפתחי אשכול ואענה לךאז אשמח לדעת, האם לאישה רגילה יוצא מאיימים עליה, לא יצא לי להכיר כזה דבר האם יצא שהשתמשת עם הכוחות הפיזיים שלך
אם זה שליטה עצמית זה משהו אחר
אולי גם גברים שמטעבם הם חובבי עקשן יותר צריכים זאת
ממה שאני מכיר זה לא תקין גם באימוני חישול לא אמורים לשבור צלעות, לכולם יש חיים לנהל אחר כך,אני מתכווון לאומניות רגילות יש לי חבר שהגיע לחגורה שחורה בקארטה והוא סיפר לי שהוא היה חוטף מכות ממש על בסיס יום יומי ופעם אחת הוא היה מושבת כמה חודשים מצלע שבורה
אגב אני מכיר לוחם חרדי אברך ויותר מזה ברמה ממש גבוהה שהולך לזירות האבקות ומנצח שם (לרוב) הוא טוען שרק דבר כזה מכין אותך בתכלס לקרב אבל גם בMMA אני יודע שאפשר לחזור עם פנס בעין וכו' דברים בקטנה אבל עדיין זה קייםזה קורה רק בזירות האבקות מטבע הדברים אנ"ש לא שם...
פציעות ספורט זה דבר שכיח
יש ב"אל הלב" בתלפיות קורס אימפקט לנשים בלבדאז אני הייתי ממליצה לבחורות/נשים הכי הכי, על אימפקט.
הבעיה שלא נראה לי שיש בלי גברים.
שם למדתי...יש ב"אל הלב" בתלפיות קורס אימפקט לנשים בלבד
אני ממש חולמת על זה אבל יקר לי מדי...
נשמע שאתה מכיר את התחוםיש עשרות בחורי ישיבות שלומדים בקבוצות שונות.
סרטונים זה יפה, אבל חוץ מידע שימושי לחתונה של חבר, כמה סלטות וכאלה, זה לא יעזור ברגע האמת.
צריך מאמן, צריך מישהו מולך, לחזור על זה שוב ושוב, ככה לומדים.
אני לא יודע על איזה לוחמה אתה מדבר, אבל, לקלוט את כל העניין לא נראה לי מחובר למציאות. זה כמו לעשות קורס חובש ב12 שעות. חגורה שחורה ברוב הלוחמות היא עניין של 6-10 שנים.נשמע שאתה מכיר את התחום
אשמח לשמוע ממך בנוגע למחיר 250 כל שיעור לאימון אישי זה יקר?
וכן האם 12 מפגשים מספיקים לקלוט את העניין?
כל דבר שהוא מעל חגורה שחורה (דאן 1) הוא מספיק לכאורה.תודה על הנכונות לעזור
אני מברר על קרב מגע
המורה טוען שיש לו דאן 2 איפה אפשר לברר כזה דבר והאם זה מספיק
(המורה שפירסמת לא רלוונטי כי אני לא גר באזור בני ברק)
מה לדעתך אני צריך לברר אצל המאמן, בשביל לדעת אם הוא מועיל?כל דבר שהוא מעל חגורה שחורה (דאן 1) הוא מספיק לכאורה.
השאלה היא יותר שיטת הלימוד.
שיטות של לדעת הכל ב12 שיעורים הם יותר לימודי תעודה. כי לחימה אינה סביב לדעת תרגילים אלא לדחוף אותם לאינסטינקטים ולזיכרון השריר
פרטים ליצירת קשר?אני אישית מכיר קבוצה במודיעין עילית של אמנות לחימה פחות מוכרת "ווינג צ'ון" יש שם קבוצה איכותית מאוד מאנשים ברמה גבוהה מאד ועד מתחילים כמובן שמדובר במאמן דתי מהטובים בארץ ממליץ מאד לרציניים ו-בהמשך לדיון מקודם מדובר באמנות לחימה "רכה" שהומצאה ע"י אישה שהיא לא מבוססת על כוח אלא על שימוש בכוח של היריב מה שיכול מאוד להתאים לנשים שנאבקות בתוקף שיכול להיות חזק מהם פיזית הבעיה שאני לא מכיר קבוצה לנשים בלבד אלא רק מעורב או גברים לבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: