למה שיקח כמה חודשים?
מלחמה בדרכ זה ענין של גג שבועיים שלושה
כמה זמן לקח צוק איתן?
זאת הייתה המלחמה האחרונה
שאר המבצעים שהיו מאז לא הוגדרו כמלחמה
לימודים מרחוקיודעים מה לגבי לימודים שבוע הבא?
למה שיקח כמה חודשים?
מלחמה בדרכ זה ענין של גג שבועיים שלושה
לימודים מרחוקיודעים מה לגבי לימודים שבוע הבא?
חודשיים וזה גם היה מבצע. המלחמה האחרונה היתה מלחמת לבנון השניה- נדמה לי חודש בערךכמה זמן לקח צוק איתן?
צודקת, אבל בכל זאת נדיר שיש מלחמות של שישה ימיםחודשיים וזה גם היה מבצע. המלחמה האחרונה היתה מלחמת לבנון השניה- נדמה לי חודש בערך
רק עניתי תשובה לשאלה.צודקת, אבל בכל זאת נדיר שיש מלחמות של שישה ימים
אגב במלחמת לבנון השניה צה"ל יצא מלבנון חודש וחצי לאחר הפסקת האש...
הוא כבר הוגדר רשמית כמלחמהרק עניתי תשובה לשאלה.
הייתה מלחמה אחת של ששה ימים. ואגב, משום מה, נכון לאתמול- הסיבה לשם המוזר- חרבות ברזל- היא שזה נחשב מבצע עם היתכנות גבוהה להתפתח למלחמה.
ממי קיבלת כזאת הנחיה?לגבי הסעת תלמידים (לפחות תלמידי צמי"ד) יש הנחיה לשעת אזעקה לנהג ולמלווה לברוח ולתפוס מחסה, ולא להציל את הילדים (כי אין זמן לזה). זה הגיוני כי יש דין של חייך קודמים, אבל מישהו רוצה שהילד שלו יחווה כזו חרדת נטישה??
הולך להיות מערכה גדולה וארוכההאם ידוע מדוע יצאה הוראה כעת לבטל את הלימודים ב"חדרים"?
באיזו עיר וממי יצאה ההוראה?האם ידוע מדוע יצאה הוראה כעת לבטל את הלימודים ב"חדרים"?
מה השתנה כעת?הולך להיות מערכה גדולה וארוכה
בני ברק, לא יודע ממי, כך למעשה הודיעו עכשיו בכמה חדרים!באיזו עיר וממי יצאה ההוראה?
איפה יצא הוראה אני מבני ברק ולא שמעתי כזו הוראהמה השתנה כעת?
בני ברק, לא יודע ממי, כך למעשה הודיעו עכשיו בכמה חדרים!
היה הצהרה של ביבי וגנץ בקשר לממשלת חדות והם אמרו שהולכת להיות מערכה ארוכה(הצהירו רישמית)מה השתנה כעת?
בני ברק, לא יודע ממי, כך למעשה הודיעו עכשיו בכמה חדרים!
גם אני מרגישה מנוצלת כשאני עובדת עם כל הילדים ברקע...קיבלנו הודעה מהמעון שכרגע עד להודעה חדשה אין מעון.
נפתחת כיתה אחת בממ"ד להורים שעובדים חיוניים.
אבל יש מצב שמשפחתונים שזה רק 5 ויש ממ"ד יצטרכו לפתוח.
ואז המטפלות ירגישו מנוצלות.... מבינה אותן עם כל הילדים בבית....
אני לא מלווה...ממי קיבלת כזאת הנחיה?
מה שאני מכירה-
א. כרגע אין הסעות ממשרד החינוך והרווחה בכלל.
ב. ההוראה בסבבים הקודמים היתה לעצור לכופף את הראש ולהגן עליו עם הידיים.
אני משלמת כל יום מאה שח לביבייסיטר למה אני עובדת רגילמה יהי עם התשלום על הימים האלו משפחתונים ומעונות
ולגננות פרטיות?מה יהי עם התשלום על הימים האלו משפחתונים ומעונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: