עיריית ירושלים הודיעה שלא.משפחתונים ומעונות של התמ"ת באזור ירושלים יש מחר?
בביתר עילית?נעשה סדר
בירושלים אין לימודים רשמיים ( מעונות ביהס וכו)
חיידרים ומטפלות פרטיות פועלים לפי שקול דעתם
דברתי עם גננת של בית יעקב עכשיו, והיא אמרה לי שככל הנראה לא יתקיימו לימודים(המקלטים של הגנים לא יכולים להכיל 36 ילדות..).בביתר עילית?
למה לא קבלתי מידע על כך?צבע צהוב
יש
עיריית ביתר בהודעה: מחר יתקיימו לימודים ברוב מוסדות החינוך בעירבביתר עילית?
מה עם מודיעין עילית ? מישהו יודע ?
מישהו יודע בבית שמש תוכנית להמשך שבוע?
מקום בלי מרחב מוגן...
אנחנו קיבלנו הודעה מהמוסדות שהלימודים יתקיימו במרחב הקוליבאלעד יש?
מישהו יודע?
במודיעין עלית יש לימודים מחר? גם משפחתונים של העירייה??צבע צהוב
יש
בביתר עילית?
עיריית ביתר בהודעה: מחר יתקיימו לימודים ברוב מוסדות החינוך בעיר
לפי הודעה ממשרד החינוך מחר הלימודים בזום, ונערכים לתחילת לימודים ביום שני במוסדות שיש חדרי ממ"ד, (כולל מעונות יום)בביתר קבלנו הודעה מראש העיר שלפי ההנחיות מחר כבר רוב המוסדות יפעלו, בפועל הבנים שלי לומדים משבוע שעבר אבל הבנות עדיין בבית, קבלנו מקודם הודעה מהגן של הבת שלי שמחר לא יהיה גן ואולי יתחילו בשני, וקבלנו גם הודעה מהבית ספר שבינתיים אין לימודים ותהיה למידה במרחב הקולי
ממש לאבכל מקרה באזורים צהובים כתוב באתר של פיקוד העורף שיתקיימו פעילויות חינוכיות מלבד בגנים.
כלומר רק כיתה א' ומעלה ילמדו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: