יוסייוסייוס
משתמש מקצוען
ומה עם הסעות לחינוך מיוחד?יש למישהו מושג מה הולך עם החינוך מיוחד התקשורת??????
ומה עם הסעות לחינוך מיוחד?יש למישהו מושג מה הולך עם החינוך מיוחד התקשורת??????
ככה אמרה לי מנהלת של בית הספר אבל כל אחד בסוף עושה מה שהוא רוצהמקור?
לא שמעתי מהגן מילה
גם המעון לא עדכנו שחוזרים
ולא ראיתי פרסום כזה
לתפארת מדינת ישראלככה אמרה לי מנהלת של בית הספר אבל כל אחד בסוף עושה מה שהוא רוצה
מה שעשו עד עכשיו מלא עובדים אחרים שלא מורים, כאב ראש...אם אני מורה מחוץ לעיר במקום שלומדים ואיפה שאני גרה אין לימודים והילדים בבית מה אני אמורה לעשות??????????
הבנתי שחינוך מיוחד פותחים חלקית, אבל בלי הסעות.ומה עם הסעות לחינוך מיוחד?
אצלינו היה היום הסעותהבנתי שחינוך מיוחד פותחים חלקית, אבל בלי הסעות.
לאהאם יש מחר לימודים בבני ברק?
מקור?לא
אין לימודים בב"ב עד סוף שבוע.
עדכנו אותנו במסוד הלימודיםמקור?
הוראות פיקוד העורף זה רק עד היום ב6 בערב אבל גם לי נראה שלא היה לימודים בזמן הקרובעדכנו אותנו במסוד הלימודים
וגם הוראת פיקוד העורף
ככה אמרו לנו בהודעה שהשאירו
אבל שימו לב:,מתוך אתר של פיקוד העורף
כן אבל זה היה כתוב כבר אתמול והעירייה הודיעה על היום שאין לימודים... אפילו שפיקוד העורף אפשרמתוך אתר של פיקוד העורף
פעילות חלקית (מדרג צהוב) - יהודה, שומרון, שרון, ירקון, שפלת יהודה וירושלים
- הנחיות פיקוד העורף בעקבות המצב הביטחוני
- בשל המצב הביטחוני, פיקוד העורף קבע את ההנחיות הבאות מיום שני, 16 באוקטובר 2023, בשעה 18:00, עד ליום רביעי, 18 באוקטובר 2023, בשעה 18:00:
פעילויות חינוכיות - ניתן לקיים פעילויות חינוכיות במקום שאפשר להגיע ממנו למרחב מוגן תקני בזמן ההתגוננות.
התקהלויות ושירותים - ניתן לקיים בהגבלה של עד 30 אנשים בשטח פתוח ועד 300 אנשים במבנה. החופים סגורים לציבור.
מקומות עבודה - ניתן לפעול במבנה או במקום שאפשר להגיע ממנו בזמן ההתגוננות
נכון, כי:כן אבל זה היה כתוב כבר אתמול והעירייה הודיעה על היום שאין לימודים... אפילו שפיקוד העורף אפשר
לאחר הודעת פיקוד העורף כל עירייה או מועצה מוציאה הודעה פרטית בהקשר לעיר שלה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: