מקור?מחר גנים רבים בירושלים חוזרים לעבוד
מקור?מחר גנים רבים בירושלים חוזרים לעבוד
איזו רשת?הגננת של הבת שלי
זה רשת גדולה יחסית
איך יודעים? כל הגנים?מחר גנים רבים בירושלים חוזרים לעבוד
זו לא הוכחה.להוכחה לא היה מקרה עדיין ששתקו את הלימודים לשבוע + בשל אזעקה אחת בודדת והיו דברים בעבר.
אין לי ידיעהלגבי מעונות במודיעין עילית
מישהו יודע עם אם זה נכון שלא פותחים
בגלל שהעירייה לא מסכימה לשלוח מאבטחים
ומחייבת את המעונות לדאוג לזה לבד?
כל המעונות באמת לא פתחו?אין לי ידיעה
אבל איכשהו זה היה ממש ברור מהמכתב הכללי שהם שלחו בשם כל המעונות שיש כאן משהו כזה ...
ככה נשמעכל המעונות באמת לא פתחו?
לא יודעת אני לא קבלתי אות חיים מהגננת במשך כל התקופה הזו, לא שיחה לא שום פעילות קולית ולא שום דבר מעבר לזה. וגם אם נניח יש פתרון של לימודים מהבית בגנים זה בוודאי לא רלוונטי אבל זה כבר נושא אחר.זו לא הוכחה.
זה סתם עוד נזק מהקורונה, שיש מושג כזה של "לימודים" מהבית, ושהיד קלה על ההדק.
את בטוחה? אם זו הודעה מאמותת אשמח ממש לשמוע את המקורמחר בירושלים כולם חוזרים ללמוד אבל רק ל5 שעות גם מי שאין לו מקלט/ממד
לא כי זה הזוי שהגניםככה נשמע
לכן שמתי את המילה לימודים במרכאות.לא יודעת אני לא קבלתי אות חיים מהגננת במשך כל התקופה הזו, לא שיחה לא שום פעילות קולית ולא שום דבר מעבר לזה. וגם אם נניח יש פתרון של לימודים מהבית בגנים זה בוודאי לא רלוונטי אבל זה כבר נושא אחר.
מקור?מחר בירושלים כולם חוזרים ללמוד אבל רק ל5 שעות גם מי שאין לו מקלט/ממד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: