התוצאה בפועל,
נשאר צילינדר
וממינוס המספר (אמנם התקטן אבל) הפך לפלוס
נשאר צילינדר
אמרו לך קודם שזו תהיה התוצאה? או שהבטיחו שהכל ירד לגמרי?התוצאה בפועל,
נשאר צילינדר
מעניין...הבטיחו שהכל ירד לגמרי!
סה"כ היה לי מינוס 5 בשתי העיינים
עם איזה מנתח?עשיתי באסותא - לא מרוצה מהתוצאה
אני גם עשיתי אצלה בעקבות הרבה המלצות ששמעתי ומרוצה מאד ב"האירית בכר
וואו איזה באסה!!!!התוצאה בפועל,
נשאר צילינדר
אפשר פירוט על ההחלמה? והאם זה שצריך את הניתוח המורכב יותר זה בד"כ בגלל המספר הגבוה או לא קשור?איזה פרטים את רוצה?
ד"ר עמי הירש הוא אחד הרופאים במרפאה של ד"ר לןינגר.
אני לא הכרתי את המרפאה, ביררתי אצל מקורבים שלי שמאוד מבינים בתחום הרפואה איפה הכי כדאי לעבור ניתוח לייזר למספר מאוד גבוה של בעלי ואמרו לי לד"ר הירש. דרכו הכרתי את המרפאה של לןינגר.
אם רוצים שלוינגר עצמו ינתח יש תוספת על מחיר הניתוח אני חושבת של עוד 1000 שקל.
מאוד ממליצים! בעלי עבר את הניתוח המורכב יותר, מאוד מאוד לא פשוט מבחינת החלמה אבל זאת איכות חיים.
זה תלוי רק במבנה של העין - בבדיקת התאמה אומרים מה מתאים אם בכללוהאם זה שצריך את הניתוח המורכב יותר זה בד"כ בגלל המספר הגבוה או לא קשור?
לא כדאי לךוואו איזה באסה!!!!
אני מתחילה לחטוף רגליים קרות מההחלטה לעשות…
לכל מי שהמידע יועיל לו - בעלי כעת רוצה לעשות אבל הוא מפחד
והוא בירר אצל כל היועצים הרפואיים המוכרים (פירר, פישר, רגוביי, ערבליך) והתשובה של כולם פה אחד היה אצל לוינגר עצמו, חוץ מאחד מהם (לא זוכרת מי) שאמר שגם אצל אירית בכר זה בסדר
והעוזר של פירר אמר שבאופן כללי עדיף שלא לעשות סתם ליופי רק למי שיש סיבה כגון מס' גבוה וגם אז רק אצל לוינגר ובתנאי שזה הניתוח הפחות מורכב -ההחלמה הקשה יותר- (PRK) כי זה פחות התערבות בעין
זה תלוי רק במבנה של העין - בבדיקת התאמה אומרים מה מתאים אם בכלל
מקפיצהמה טווח המחירים של אירית בכר באסותא? (ללא ביטוח מיוחד)
4490 ש"חמה טווח המחירים של אירית בכר באסותא? (ללא ביטוח מיוחד)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: