היימחפשת מידע על הסרת משקפיים בלייזר.
אשמח למידע מי עדיף-אסותא אופטיק (ואיזה רופא מבינהם) או ד"ר לוינגר?.
תודה.
כמה עול הלך בלוינגר?במרפאה של ד"ר לוינגר אמרו לי שאם אני לא רוצה לשלם את התוספת על לוינגר עצמו, יש גם את פרופסור יוסף פרוכט שהם אמרו שהוא מצויין
יש למישהו\י מידע עליו מנסיון?
מקפיצהמשהו מכיר ד"ר איתן לבני באסותא?
ובכללי האם מומלץ באסותא אופטיק?
עדין נשאר לך מס'התוצאה בפועל,
נשאר צילינדר
וממינוס המספר (אמנם התקטן אבל) הפך לפלוס
האם מחיר של 9500 נחשב זול באופן משמעותי??אני סיפור של לפני עשור בני פישר ופירר אמרו לי שאם לעשות זה אצל לוינגר ואכן הוספתי בשביל להיות מנותח דרכו 2500 ש''ח
ממכון 'עיניים' בזמנו הבנתי שהקופה שמשתתפת הכי הרבה זה 'לאומית זהב' והיה שווה לי לעבור קופה לצורך כך יצא סה''כ כ9500 ש''ח
זה איכות חיים שאין מה להשוות (מספר -11 לפנ''כ) ההחלמה באמת קצת קשה וחייבים לנוח גם אם לא מרגישים שצריך
וכמובן שלפני כן שאלנו את רבנו מרן הגראי''ל זצוק''ל וקבלנו את ברכתו לצעד זה
עוד פרטים אם צריך באישי בשמחה
מכירה גם אני וגם בעלי וגם שתי גיסים שלי נותחנו על ידו וכולם מרוצים..מקפיצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: