ישנים טוב יותר, כשהתינוק ישן ישנים יחד איתו ברוגע בלי לדאוג אולי הוא בוכה בתינוקיה.מעניין אותי
מצליחים לישון כמו בביות חלקי?
לא קשה ומעייף מדי כל הטיפול בתינוק-החלפה,רחצה וכו'?
הטיפול, בעיני לא קשה בכלל, רחצה אפשר לקבל עזרה מהאחיות.
ישנים טוב יותר, כשהתינוק ישן ישנים יחד איתו ברוגע בלי לדאוג אולי הוא בוכה בתינוקיה.מעניין אותי
זה תלוי מאוד מה מצב האמא.ישנים טוב יותר, כשהתינוק ישן ישנים יחד איתו ברוגע בלי לדאוג אולי הוא בוכה בתינוקיה.
הטיפול, בעיני לא קשה בכלל, רחצה אפשר לקבל עזרה מהאחיות.
ממש נושא לאשכול נפרד... אחרת הנוכחי תכף יוצףמעניין אותי
שוב,שערי צדק הרבה יותר מלא לא בגלל מקצועיות אלא בגלל הנגישות, האוירה החרדית וסתם הרגל.. אני ילדתי לאחרונה פעם ראשונה בעין כרם ולא אחזור יותר לשרי צדק בלי נדר.. אין מה להשוות ברמת השירות הזמינות והמקצועיות. ואגב בשערי צדק יש הרבה יותר התערבויות רפאיות בגלל העומס הם מעוניינים לפנות את החדרי לידה כמה שיותר מהר..
יש קשר, כי אם רוב מוחלט של הנשים סביבי שהלך לשע"צ הלך לשם בגלל שזה חרדי אז זה שזה עם שם ותחושה חרדית יותר משפיע מאוד.אין כל קשר לאוירה החרדית
בביות מלא ישנים יותר.מעניין אותי
שוב, האחוז של החרדים לא מספיק בשביל לכסות את מספר הלידות העצום הזהיש קשר, כי אם רוב מוחלט של הנשים סביבי שהלך לשע"צ הלך לשם בגלל שזה חרדי אז זה שזה עם שם ותחושה חרדית יותר משפיע מאוד.
זה לא נכון לומר שזה לא משפיע, כי על החרדיות זה משפיע והחרדיות הן נתח גדול מהאוכלוסיה שם. (לא חושבת שזה נכון שהן פחות באחוזים)שוב, האחוז של החרדים לא מספיק בשביל לכסות את מספר הלידות העצום הזה
ישנם באחוזים יותר ערביות וחילוניות
מה נראה לך היה קורה בחדר רגיל? גם שם יש תינוק של שכנה! לפעמים שתיים. ויש שם רעש והמולה וב5 בבוקר מביאים לך את התינוק גם אם לא רצית. שלא לדבר על זה שיש בתי חולים שמאפשרים במשך כל הלילה להכניס תינוק לחדר ולא רק בביות מלא.אני הייתי בביות מלא,
ולא נראה לי אחזור על הטעות הזאת
עד שהתינוק שלי נרדם וסוף סוף יכולתי לישון
התינוקת של השנייה בחדר התעורר וצרח
סיוטט, לא הצלחתי לישון ולנוח כלום!
בגלל זה יש עומס בשערי צדקרק רוצה להוסיף נקודה אחרת אולי פחות רלונטית :
הייתי לצערי מאושפזת בתקופה האחרונה בהדסה בגלל סיבה אחרת,
החניה שם בשעות הבוקר והצהריים על הפנים!!!
אנשים מחכים בכניסה לחניון שעה פלוס!
בעלי עצמו לא הסכים לכך ולכן כל יום נסע לחנות את הרכב בקרית יובל ואז נסע להדסה באוטובוס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: