בית חולים לידה שבשערי צדק או בעין כרם? מה עדיף?

מצב
הנושא נעול.

1256משפחה

משתמש חדש
ילדתי בשתיהם, וממליצה מאוד על עין כרם!
חדרי לידה מרווחים, מיילדות מדהימות, הייתי בביות מלא 5 לילות בחדר לבד (לא אחרי ניתוח), והאחיות שמרו על התינוקת כשביקשתי ועזרו בכל מה שהיה צריך...
בשע"צ היתה לידה מצויינת (חוץ מהעובדה שלא נתנו לבעלי להיכנס) אבל במחלקה (ביות חלקי!) היו גברים במהלך כל היום והלילה והרגישו במחלקה ובחדרים מאוד בנח... ולא היה למי לפנות! מה שגרם לי להרגיש שלא בנח...

צבע ירוק

משתמש חדש
בביות מלא ישנים יותר.
מסכימה לגמרי, אחרי שתנסי פעם אחת ביות מלא, אין סיכוי לחזור אחורה
אמא רגועה תינוק רגוע, תמיד אפשר לבקש עזרה מהאחיות בטיפול בתינוק
התינוקי הזה היה 9 חודשים בתוך הגוף שלך, איך אפשר להפריד אותו? זאת אומללות אמיתית, טוב לו: טוב לך

נחמי3

משתמש מקצוען
מסכימה לגמרי, אחרי שתנסי פעם אחת ביות מלא, אין סיכוי לחזור אחורה
אמא רגועה תינוק רגוע, תמיד אפשר לבקש עזרה מהאחיות בטיפול בתינוק
התינוקי הזה היה 9 חודשים בתוך הגוף שלך, איך אפשר להפריד אותו? זאת אומללות אמיתית, טוב לו: טוב לך
לא להגזים 'אומללות', צדדים לכאן ולכאן, יש נשים אחרי הלידה, שהם בעלפון חושים ולא מתפקדות, וצריך לעזור להם קצת

נחמי3

משתמש מקצוען
מאיזו בחינה?
הדסה הר הצופים מאוד עמוס לאחרונה, במיוחד לאחר שסגרו את ביקור חולים, וגם השכונות החרדיות באזור 'גדלו יחסית, ומגיעים יותר [נוה יעקב, גבעה צרפתית] והמחלקות שם יותר קטנות וצפופות,
בעין כרם התנאים מבחינה מסוימת יותר טובים, ויותר מרווח

המליונרית

משתמש מקצוען
בעין כרם זה שילוב של חצי ביות
רוב היום התינוק עם האמא. אפשר לשים בתינוקיה מ11 בלילה עד 5- )אסור להניק בחדר בלילה רק בחדר הנקה)
אפשר גם במהלך היום לשים בתינוקיה אם דוקא רוצים אבל מעודדים ועוזרים בזה יש את הציוד בכל חדר - חוץ מרחצה
הרופא מגיעה לבדיקות בחדר של היולדת
זה טוב למי שמפחדת מביות מלא
נהנתי מהשקט שהיה במחלקה במהלך היום ולא מלא מבקרים כמו בתי חולים חרדיים

שפרה ר.

משתמש פעיל
לא הייתי בשע"צ, אבל ילדתי בעין כרם בניתוח, לא עברתי אפילו דרך חדר לידה אז לא יודעת להגיד על המיילדות, אבל צוות מקצועי מאוד, נכנסתי לניתוח כבר שעה וחצי אחרי שהגעתי, באשפוז הייתי 3 לילות לבד בחדר, אחיות מדהימות - כולן כולל כולן, גם בתינוקיה. נהניתי מאוד, בוודאות חוזרת לשם. מה שכן - שבת באמת קצת יותר מורכב, שערי צדק יותר מותאם מבחינה הלכתית, בהדסה היו הרבה "בדיעבד". מבחינת סעודות שבת - יש משפחת שמארגנת סעודות - אפשר ללכת לאכול שם ואפשר לקחת שקית ארוזה. מבחינת חרדיות וכו' - רוב מוחלט במחלקה היה חרדיות ודתיות, אולי 3 ערביות וכמה חילוניות, אבל שוב - זה כמובן תלוי מתי את מגיעה ונתון לשינויים.
לגבי ביות - הייתי אחרי ניתוח והיה לי מאוד קשה לטפל בו. בעלי היה איתי ועזר המון, ובלילות התינוקיה הצילה אותי, רק אז יכלתי לישון קצת. יום אחד הביאו לי אותו בחמש, אבל בשאר הימים הוא ישן ברוגע והכניסו אותו אלי רק כשהתעורר, בשש-שבע. מה שכן, ידעתי שהוא תינוק מאוד רגוע מהזמנים שהוא היה איתי אז לא כ"כ חששתי שהוא צורח בתינוקיה.

נערך לאחרונה ב:

am creative

משתמש רשום
אני ילדתי בשערי צדק, ולידה אח"כ בהר הצופים
יש מה להתלבט ואנסה לתת פה את השיקולים שלי-
הדברים הטובים שהר הצופים (שהבנתי שחלקם לפחות, מקבילים לעין כרם:
דבר ראשון---- חווית לידה. העדינות, מאור פנים, רגישות לפרטיות של יולדת שלי באופן אישי זה חשוב ממש. הכל היה בקצב שלי, יחד איתי, לא בכפייה ועם המון הכלה והבנה (דוגמא קטנה- אני ממש רגישה לדקירות ועירויים ושם ממש התחשבו בי). זו הסיבה שבאתי לשם וזו הסיבה שרוצה לחזור גם בפעם הבאה בעז"ה
במחלקה- הייתי בראש השנה לפני כמה שנים... יומיים לבד:( והיה דווקא בסדר הרבה חרדיות...
לפני החג הייתי במחלקה רגילה ובחג הייתי בביות.
רוב הזמן לבד בחדר. המחלקה של הביות חדשה ונעימה הרבה יותר, אבל מודה- זה כיף אבל גם קשה. הגעתי לחולשה נוראית אבל אז האחות עזרה לי ולקחה את הבייבי.
יש גם את הבונוס- לילה בבית החלמה. חניה חינם ככל הזכור לי, חניה פרטית של החדרי לידה- לזמן של הלידה.
בשערי צדק, מחלקה ד' היא מהממת ויש יותר שירות תינוקיה
יש גם חנויות למטה בכשרות טובה, שזה ממש נחמד
ויש את הענייו של ה-כולםםם הולכים לשם:) שלא יודעת ממה זה נובע לגמרי. אולי המיקום ואולי ככה זה וזהו:)
שיהיה בשעה טובה!

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
לכל מקום יש את המעלות (וגם החסרונות...)
בכל אופן אני מכירה אישית שלא גומרות להמליץ עליהם
ויש כאלו שלא מתקרבות יותר לאחד מהם...
צריך להיות התאמה...

אסתי ויספיש

משתמש רשום
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
רציתי לטשטש פרטים.
קרובת משפחה ילדה בשערי צדק
היה צורך בניתוח חרום עקב... אמרו הניתוח יהיה בעוד 8 שעות.
נראה לך שפוי...
נשמע מוזר,
אני ילדתי בניתוח חירום בשערי צדק ו10 דקות אחרי שחתמתי על ניתוח הניתוח התחיל,
באופן כללי מאוד נהנתי מהלידה מהיחס ומהמקצועיות,
מהשהות במחלקה קצת פחות היתה איתי אישה הזויה בחדר שלא גמרה לבכות ולצעוק כל הלילה, וחלק מהאחיות היו פחות נחמדות.

רבקה ט

משתמש צעיר
נשמע מוזר,
אני ילדתי בניתוח חירום בשערי צדק ו10 דקות אחרי שחתמתי על ניתוח הניתוח התחיל,
באופן כללי מאוד נהנתי מהלידה מהיחס ומהמקצועיות,
מהשהות במחלקה קצת פחות היתה איתי אישה הזויה בחדר שלא גמרה לבכות ולצעוק כל הלילה, וחלק מהאחיות היו פחות נחמדות.
כי לא היה זמינות לחדר ניתוח...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה