אפילו ערכה יפה של ללין. שוקולדים. שובר למסעדה זוגיתלתת הרגשה שהיא עוד יולדת ולהכיל את התפקוד החלקי. זה מתנה חשובה. לשים לב שהיא לא שוקעת אלא הולכת וחוזרת לעצמה. מבחינת לקנות הייתי הולכת על שמיכה מפנקת, מנורת לילה, מגש פיצוחים או פירות, בקבוקי מיץ טבעי...
הכל מנסיון לצערי.
אני מתכון לציטוטים של חיזוק וכו'וכן אשמח לרעיונות מה לכתוב לה אשמח לחרוזים באידיש
נראה לי שציטוטים זה פחות מה שצריך... יותר במילים את מה שאתה מרגיש ואת זה שרוצים בסך הכל להקל ולהיות כאן בשביל...תודה רבה רבה לכל העוזרים אבל מה עם זה?
אני מתכון לציטוטים של חיזוק וכו'
רק שתבינו אני אברך טרי בקושי עבר שנה מהחתונה ואין לי מושגים בכלום
לא בחרוזים!תודה רבה רבה לכל העוזרים אבל מה עם זה?
מהאשכול הזה וכל ההודעות אפשר לראות שאכפת לך ממנה וממה שעובר עליה ושאתה רוצה לעזור לה ושיהיה לה טוב.'
יש אשכול שלם של ברכות ואיחולים בפרוג,נראה לי שציטוטים זה פחות מה שצריך... יותר במילים את מה שאתה מרגיש ואת זה שרוצים בסך הכל להקל ולהיות כאן בשביל.
תודה רבה רבה לכל העוזרים אבל מה עם זה?
רק שתבינו אני אברך טרי בקושי עבר שנה מהחתונה ואין לי מושגים בכלוםע
מצטרפת להמלצה.ב"ה
קודם כל, לפני המתנה, לקרוא את הסיפור הזה..
אומרת שלום - שרי וולך כותבת סיפור בהמשכים - שְבי רגע
אומרת שלום - שרי וולך כותבת סיפור בהמשכים - שְבי רגעwww.shvirega.co.il
ברוך ה' תמיד.זה כבר היה לפני 3 שבועות הכל בסדר ברוך השם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: