באשר לי - אם זו תפיסתם ואורח חייהם אז אני בהחלט מעביר בקורת! על אף שזה לא הזמן המתאים לבקורת, כך שנחכה עם זה קצת.אם תשאלי אותם כשהם יתקרר, אם מה שהם עשו היה איבוד שליטה, עבירה על השבועה, לא בדרך ובזמן המתאים, הם יענו בחיוב?
באשר לי - אם זו תפיסתם ואורח חייהם אז אני בהחלט מעביר בקורת! על אף שזה לא הזמן המתאים לבקורת, כך שנחכה עם זה קצת.אם תשאלי אותם כשהם יתקרר, אם מה שהם עשו היה איבוד שליטה, עבירה על השבועה, לא בדרך ובזמן המתאים, הם יענו בחיוב?
אבל הבנתי ש @משולש ברמודה לא הצליחה להבין איפה קוראים מצאו ביקורת בשירה.באשר לי - אם זו תפיסתם ואורח חייהם אז אני בהחלט מעביר בקורת! על אף שזה לא הזמן המתאים לבקורת, כך שנחכה עם זה קצת.
הפוך. הבנתי שיש וחזרתי וביקשתי ציטוט, וקיבלתי במקום מקבץ דעות ותחושות של אנשים אחרים.אבל הבנתי ש @משולש ברמודה לא הצליחה להבין איפה קוראים מצאו ביקורת בשירה.
ובכן אני מכירה מקרוב מאד. ולכן גם דיברתי בלשון 'אנחנו' כי הרגשתי שהצער והמצוקה הזאת היא גם שלי.חוץ מזה שהתייחסתי ל"התנשאות" שבדבר, לדברר אנשים במילים שהם היו מתנגדים להם (לפי תפיסתי, אני לא שאלתי אותם ולא כל כך מכירה מקרוב)
כמי שמכירה מקרוב את אומרת שהם יענו בחיוב? אז מה שכתבתי שם.הפוך. הבנתי שיש וחזרתי וביקשתי ציטוט, וקיבלתי במקום מקבץ דעות ותחושות של אנשים אחרים.
תכלס זה בסדר, זה נושא כואב ורגיש. רק שטוענים משהו ועוד כביקורת על מישהו אחר, ראוי להתבסס על עובדות.
ובכן אני מכירה מקרוב מאד. ולכן גם דיברתי בלשון 'אנחנו' כי הרגשתי שהצער והמצוקה הזאת היא גם שלי.
הרגשתי שאני מדברת בשם עצמי, לא מדבררת אף אחד. ואולי זה שורש ההבדל, עבורי זה לא 'אנחנו' ו'הם'.
כן, גם אותי מאד מרגש לראות כל פעם את ההפתעה של כותבים כשהם מקבלים ביקורת על נושאים טעונים.יפה.
אני על סף דמעות התרגשות.
להבא להיזהר מכתיבה על נושאים טעונים רגשית (לפחות לא להיות מופתעים מבקורת).
להבא לשים לב לפני שמתלהמים (על הכתיבה כמובן... לא נגעתי בזה שוב, מבטיח!).
להבא להיזהר מכתיבה על נושאים טעונים רגשית (לפחות לא להיות מופתעים מבקורת).
עוד הפעם אחזור שוב על העובדה הפשוטה: אשכול שלם בן 4 עמודים וטענה אחת לגופו של השיר עדיין לא הצלחתי למצוא.כן, גם אותי מאד מרגש לראות כל פעם את ההפתעה של כותבים כשהם מקבלים ביקורת על נושאים טעונים.
ובכן, בציניות רבה אציע לך להוריד אותם על דברים חשובים יותר.מעלה דמעות.
אין לי בעיה לקבל ביקורת
נראה לי שיש לך בעיה לקבל ביקורת, היי, ולא כתבתי את זה בביקורתיות.על נושאים טעונים אמשיך לכתוב
למדתי לקבל שיש דעות נוספות, ויש מחשבות נוספות,
סוג של רכות, לא לעמוד על שלך עד הסוף כי יתכן ויש מקום
לא אני אמרתי.איך אמרה כאן @פירי ? חרדים מתנגדים להתיישבות. אני - תומכת בה בכל ליבי.
ושאלתי מקודם לא ענית.עכשיו תנסו לקרוא את השיר כאילו כתבה אותו מישהי מהתיישבות הר ברכה נגיד, אולי תבינו אותי.
מדברת בשם עצמך = את עצמך היית בין הפורעים/מתגוננים/מושאי השיר?
אבל נראה לי אני מדברת אל הקירות אז אחזור לעבוד.
הגיוני.@חנש אני די בטוחה שהדעות שלנו שונות יותר מאשר דומות, אבל כמו שטענת איני יודעת לקבל ביקורת אז אשאיר לך את המלאכה המקודשת והעניינית הזאת ממנה הצלחת להתעלם באלגנטיות מעוררת התפעלות.
ולי יש משפחה ששילמו מחיר יקר, וד"ל.יש לי משפחה קרובה מהציבור הדתי לאומי
לא הבנתי על מה כל הדיון פה... השיר ברור מאוד.וזוכרים שנשבענו
שלא נעלה בחומות
גם כשעדיין רותח הדם
ועוד לא יבש מתחת לציפורניים.
ומבטיחים שאנחנו
מסכימים שלא כדאי
לאבד שליטה או לקחת
את החוק בידיים.
ובבקשה אולי נפסיק
כי זה לא הזמן והדרך
ועל הלחי עוד לא יבשו
דמעות מלוחות של אתמול.
אבל אל תקראו לזה פוגרום
או ליל הבדולח
כשבלוד עוד זוכרים איך אמרתם:
מהומות בערים המעורבות.
יש ספרים??לדוגמה:
להציף את הדיון עם כמה דמויות. (כמו שאת עושה בספרים הטובים שלך)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: