תוסיפי קצת לפי העיןאוף
כמה להוסיף?
תכתבי לי מדויק
אם הוא דביק מידי תנסי רבע כוס בהתחלה תלושי תיראי אם זה הסתדר עם עדיין דביק תוסיפי עוד קצת
תיראי לפי העין
בהצלחה
תוסיפי קצת לפי העיןאוף
כמה להוסיף?
תכתבי לי מדויק
קשה לומר כי זה מאוד תלוי ברמת הטחינה של הקמח המלא וזה משתנה מחברה לחברה.אוף
כמה להוסיף?
תכתבי לי מדויק
את חכמה נו ברורקשה לומר כי זה מאוד תלוי ברמת הטחינה של הקמח המלא וזה משתנה מחברה לחברה.
בגדול כשאני אופה עם קמח מלא אני מתחילה בלי הוספת מים. ואז אם אני רואה שיש צורך אני מוסיפה רבע כוס. לא מספיק? עוד קצת וכן הלאה.
משכיבים או מעמידים?עושים ערמה של מלבנים ומשכיבים את הערמה בתבנית.
משכיבים את הערמה, יוצא שכל חלק עומד.משכיבים או מעמידים?
כן.מכל חלק יוצא אינגליש?
ז"א שמקילו יצא 4 אינגלישים?
מעולה בהקפאה.@hbecker איך הלחם בהקפאה?
איך עדיף להקפיא - לפני אפייה או אחרי?
אפוי?מעולה בהקפאה.
כןאפוי?
ותודה על המענה המהיר!!!!
ובאמת אין כמו המתכונים שלך..
אפשר להשתמש בקמח כוסמין בהיר?קמח מלא?האמת היא שכראיתי ש @רוחי בלבוחי פתחה אשכול בכותרת של לחם נתלש, חשבתי שהיא העלתה את הרעיון הזה.
שמחתי שלא.
הלחם של רוחי נראה מעולה,
אבל קבלו גם את הרעיון הזה.
האמת היא שהזכויות שומרות לשכנתי היקרה ששלחה לנו ערב אחד פס לחם כזה.
לא יודעת כמה זמן לקח לו להתחסל. אבל זה היה מהר.
היום הכנו כאן בבית.
קילו קמח, 4 פסי לחם.
מעדן
לבצק:
כף מלח
קילו קמח
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מים חמימים
3 כפות שמן
שמים בקערת המיקסר את הרכיבים לפי הסדר ומעבדים לבצק רך ונעים.
מתפיחים להכפלת הנפח.
מחלקיים את הבצק ל-4. מרפדים 4 תבניות אינגליש ארוכות בניר אפיה
בבלנדר טוחנים יחד:
6 שיני שום גדולות
4 כפות זעתר
4 כפות אורגנו
1 כפית מלח
1 כוס שמן זית
טוחנים לבלילה אחידה. ישארו בבלילה חתיכות זעתר ואורגנו וזה בסדר.
מרדדים 1/4 מהבצק לעלה מלבני גדול. מרדדים על משטח מקומח.
מורחים מהרוטב על כל העלה באופן שכל העלה יכוסה ברוטב.
חותכים למלבנים ברוחב של בערך 2.5 אצבעות ואורך קטן במעט מרוחב התבנית אינגליש.
עורמים מלבנים בערימה זה על גבי זה. מעבירים לתבנית בשכיבה. כך עורמים את כל המלבנים וממלאים את התבנית במלבנים שוכבים
מכינים כך את 4 חלקי הבצק
מתפיחים כ-15 דקות
את הרוטב שנשאר מורחים מעל למלבנים שבתבניות
אופים ב 180 מעלות כ35-40 דקות עד להשחמה נאה.
מגישים חם.
תולשים פיסות מהלחם ואוכלים.
צפה בקובץ המצורף 700941
צפה בקובץ המצורף 700942
צפה בקובץ המצורף 700943
כןאפשר להשתמש בקמח כוסמין בהיר?קמח מלא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: