מכירה את הרעיון המעניין הזה...
יש לי כאן תמונות מלפני שנה בערך, וכן מנות אישיות שהכנתי לשבע ברכות לפני חצי שנה אבל עם מילוי אחר (ירקות)
ממש לא בצק דביקהכנתי. יצא טעים בטירוף. אפילו שאני כבר אחרי ארוחת ערב, לא עמדתי בזה, ואין סיכוי שתצליחו לנחש כמה אכלתי...
הבצק יצא לי דביק מאוד, אמור להיות? פס ראשון בקושי הצלחתי לעבוד איתו, את השאר כבר קימחתי מאוד את המשטח.
ככה זה או שפישלתי במשהו?
לא הכי הבנתי את הצורה..אני אמורה להעמיד את המלבנים בתבנית נכון?האמת היא שכראיתי ש @רוחי בלבוחי פתחה אשכול בכותרת של לחם נתלש, חשבתי שהיא העלתה את הרעיון הזה.
שמחתי שלא.
הלחם של רוחי נראה מעולה,
אבל קבלו גם את הרעיון הזה.
האמת היא שהזכויות שומרות לשכנתי היקרה ששלחה לנו ערב אחד פס לחם כזה.
לא יודעת כמה זמן לקח לו להתחסל. אבל זה היה מהר.
היום הכנו כאן בבית.
קילו קמח, 4 פסי לחם.
מעדן
לבצק:
כף מלח
קילו קמח
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מים חמימים
3 כפות שמן
שמים בקערת המיקסר את הרכיבים לפי הסדר ומעבדים לבצק רך ונעים.
מתפיחים להכפלת הנפח.
מחלקיים את הבצק ל-4. מרפדים 4 תבניות אינגליש ארוכות בניר אפיה
בבלנדר טוחנים יחד:
6 שיני שום גדולות
4 כפות זעתר
4 כפות אורגנו
1 כפית מלח
1 כוס שמן זית
טוחנים לבלילה אחידה. ישארו בבלילה חתיכות זעתר ואורגנו וזה בסדר.
מרדדים 1/4 מהבצק לעלה מלבני גדול. מרדדים על משטח מקומח.
מורחים מהרוטב על כל העלה באופן שכל העלה יכוסה ברוטב.
חותכים למלבנים ברוחב של בערך 2.5 אצבעות ואורך קטן במעט מרוחב התבנית אינגליש.
עורמים מלבנים בערימה זה על גבי זה. מעבירים לתבנית בשכיבה. כך עורמים את כל המלבנים וממלאים את התבנית במלבנים שוכבים
מכינים כך את 4 חלקי הבצק
מתפיחים כ-15 דקות
את הרוטב שנשאר מורחים מעל למלבנים שבתבניות
אופים ב 180 מעלות כ35-40 דקות עד להשחמה נאה.
מגישים חם.
תולשים פיסות מהלחם ואוכלים.
צפה בקובץ המצורף 700941
צפה בקובץ המצורף 700942
צפה בקובץ המצורף 700943
עושים ערמה של מלבנים ומשכיבים את הערמה בתבנית.לא הכי הבנתי את הצורה..אני אמורה להעמיד את המלבנים בתבנית נכון?
אני קיבלתי פעם כזה ללידה, רק מלחם שום.@hbecker העני, אין לי זעתר. להוסיף משהו אחר, או פשוט להשמיט?
לא הכי הבנתי את הצורה..אני אמורה להעמיד את המלבנים בתבנית נכון?
עושים ערמה של מלבנים ומשכיבים את הערמה בתבנית.
אני שמתי על תבנית תנור@hbecker
את תבניות האינגליש קייק צריך להניח על תבנית תנור או על הרשת?
תמיד מתלבטת בשאלה הזאת כשאני אופה...
את עושה כמו עוגת שכבות, בצק תיבול בצק תיבול וכו' ואז פורסת פרוסות כמו עוגה ואת הפרוסות משכיבה.לא הכי הבנתי את הצורה..אני אמורה להעמיד את המלבנים בתבנית נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: