דרוש מידע לחם אנג'ל פרוס גדל ואיתו המחיר...

אני וביתי

משתמש מקצוען
הנושא הוא ביטול ההנחות עד היום קניתם 2 לחם פרוס ב12 או 3 ב15 וכדו זהו נגמר. אבל אנשים יצעקו?! הנה הפתרון נגדיל את הככר ונעלה את המחיר בחסות זה אף אחד לא ישים לב היי חסל סדר הנחות.
מה למעשה דבר ראשון לא לקנות אנגל יש מתחרים!! לקנות פיתות ביש כבר אותו מחיר נראה לי.

zipi elkarif

משתמש רשום
הנושא הוא ביטול ההנחות עד היום קניתם 2 לחם פרוס ב12 או 3 ב15 וכדו זהו נגמר. אבל אנשים יצעקו?! הנה הפתרון נגדיל את הככר ונעלה את המחיר בחסות זה אף אחד לא ישים לב היי חסל סדר הנחות.
מה למעשה דבר ראשון לא לקנות אנגל יש מתחרים!! לקנות פיתות ביש כבר אותו מחיר נראה לי.
אוטוטו גם המתחרים יעשו כך,
תמיד יש את הראשון וכולם אחריו..

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אצלנו אין בכלל לחם אנג’ל כבר יומיים....

נאלצים לקנות לחם מגעיל :rolleyes:

שוהם307

משתמש מקצוען
מה הקשר?
הנתונים היבשים הם שמשלמים בקושי 2 אגורות יותר בשביל 100 גר'.
שאר הטיעונים שהפרוסה יותר גדולה וממילא יוצא שמשלמים יותר כי צורכים יותר נשמע הגיוני, אבל באמת שלא ברור במה שכתבתם.

אני וביתי

משתמש מקצוען
מה הקשר?
הנתונים היבשים הם שמשלמים בקושי 2 אגורות יותר בשביל 100 גר'.
שאר הטיעונים שהפרוסה יותר גדולה וממילא יוצא שמשלמים יותר כי צורכים יותר נשמע הגיוני, אבל באמת שלא ברור במה שכתבתם.
קניתם עד היום במחיר מלא או שקניתם 2או 3 במבצע?

שוהם307

משתמש מקצוען
אם היו מבצעים אז אין סיבה שהמבצע לא ימשיך ויתייקר בהתאם, אבל שוב, מבחינת 100 גר' זו אותה תוצאה.

ט תהילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
זה באמת נוראי
הילדים לא רגילים לגודל....
והמחיר הזוי!!
יש משהו שניתן לעשות?
אולי כל אחד בעירו יבקש מבעלי המכולות
שיביאו מעכשיו רק ברמן??

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ברמן העלו מחירים והופ עבר שבוע אנג'ל התחכמו בהגדלת המוצר והמחיר לפי חוק

מס

לצרכי מס בארה"ב
מנוי פרימיום
ואחרי זה יבכו שיש עליה בהשמנה אצל ילדים.
באמת תהיתי היום בבוקר על גודל הפרוסה...

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
לא נשאר כבר מאיפה לחבוט בנו ובכיס שלנו...

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
א. אפשר להקפיא
ב. לגבי הקצה של הלחם שמעתי על משפחות שעשו מזה כזה עניין וכולם רבים על זה
ג. אפשר להבין את אנג'ל שסך הכל הם בין הפטיש לסדן ואסור להם להעלות מחירים
ד. במשנת יוסף בנתיים המחירים של הלחם פרוס נשארו אותו הדבר (הטריות אף פעם לא היתה משהו - אבל לא כל כך מרגישים אצל הילדים)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה