קטעים מתוך סליחות ראשונות בבית הכנסת The Jewish center (הג'ואיש סנטר) במנהטן ארה"ב
בביצוע מדהים של החזן חיים דוד ברסון ובלווי מקהלת "זמירות"
קטעים מתוך סליחות ראשונות בבית הכנסת The Jewish center (הג'ואיש סנטר) במנהטן ארה"ב
בביצוע מדהים של החזן חיים דוד ברסון ובלווי מקהלת "זמירות"
בבקשה אבל זה לא של יוסלה...האם יש למישהו השיר הידוע "קודשא בריך הוא" מכגוונא
שמעתי שיר מדהים על המילים מ"היה עם פפיות" "גשים מול ארון הקודש באימה לשכך כעס וחימה ועמך מסבבים אותם כחומה ואתה מן השמים תשגיח אותם לרחמה"
ככל הידוע לי זהו לחן של רבי זיידל ראוונער (רובנר)
מישו יכול אולי להעלות את השיר הנ"ל בפרט ועוד שירים של רבי זיידל בכלל?
(הניגון הידוע של ויזניץ "זכר חסדו ואמונתו" הוא גם לחן שלו מתוך לחן על כל הפרק והאהבת ישראל מויזניץ זכר רק את הקטע הנ"ל)
בבקשה
המון תודות מראש
אשמח אם תעלה את תפילת גשם של יוסלה, (ואם תוכל גם את תפילת טל בכלל אהיה אסיר תודה...)שלום לכם ותיקים, יש לי אוסף גדול של שירי חזנות, אם אתם מעוניינים במשהו מסויים הנכם מוזמנים לבקש ובאם יהיה לי אשתדל להעלות.
יש לך גם הסרטות?שלום לכם ותיקים, יש לי אוסף גדול של שירי חזנות, אם אתם מעוניינים במשהו מסויים הנכם מוזמנים לבקש ובאם יהיה לי אשתדל להעלות.
מעדיף את היצירות הנ"ל בביצוע של הלפגוט, אם ישנם כאלו כמובן.אשמח אם תעלה את תפילת גשם של יוסלה, (ואם תוכל גם את תפילת טל בכלל אהיה אסיר תודה...)
איזה כיף שעוד מישהו מצטרף למועדון שיהיה בהצלחה ובכיף לכולנושלום לכם ותיקים, יש לי אוסף גדול של שירי חזנות, אם אתם מעוניינים במשהו מסויים הנכם מוזמנים לבקש ובאם יהיה לי אשתדל להעלות.
יש אולי למשהו הסרטות של קונצרטים של יוסלה רוזנבלט (חוץ מהקונצרט "יברך")?
בבקשה...יש לך גם הסרטות?
אני לא מוצא במאגרים שלי של יצירותיו של זיידל רובנר כזה דברתודה רבה אבל זה לא זה.
מה שאני מחפשת יש לו מקצב מהיר יותר.
הקטע של גשים מתחיל "גשים מול ארון הקודש, באימה, באימה באימה באימה, לשכך לשכך, לשכך כעס וחימה"
אשמח אם תעלה את תפילת גשם של יוסלה, (ואם תוכל גם את תפילת טל בכלל אהיה אסיר תודה...)
העליתי טל של יוסלה בשתי גירסאות אחד מעובד ע"י סובול ז"למעדיף את היצירות הנ"ל בביצוע של הלפגוט, אם ישנם כאלו כמובן.
תודה
באם יש רצון אפשר להעלות לכאן מקבץ של היה עם פיפיות וזהו...אני לא מוצא במאגרים שלי של יצירותיו של זיידל רובנר כזה דבר
השאלה היא עם זה בדיוק כך או שזה מה ששמעת ממישהו ששמע ממישהו ואולי זה לא בדיוק כך שאני יתעמק לשמוע את כל מה שיש לי מה דומה לזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: