היכן בבקשה?אני מתפלל כל שנה במקום שבו החזן מתפלל את כל ונתנה תוקף בנוסח זה
היכן בבקשה?אני מתפלל כל שנה במקום שבו החזן מתפלל את כל ונתנה תוקף בנוסח זה
עכשיו נפתרה התעלומה. אני גדלתי על זה בילדותי. והחזן היה במקורו מיסודות.יסודות, וזה נוסח שהרב קליין זצ"ל רבה הקודם של הישוב הביא איתו
ברור כל חברי האשכול יודו לך מכל הלבפרצתי לנושא!
יש לי אוסף אודיו גדול של מגוון חזנים השאלה היא אם יש התעניינות מסויימת במשהו / מישהו
בפרט על דברים של ההלפגוטיםברור כל חברי האשכול יודו לך מכל הלב
בסדר מצידך שאתה מצפה בעיקר לזה...בפרט על דברים של ההלפגוטים
לא נראה לי כזה נפק"מ גדול כי הודעה הזו נכתבה אתמול ועוד לא יצא מזה כלוםונפק"מ ל @קלרנית שיכולה להעלות גם דברים שאינם של הלפגוט
מה אתה חושב שבן אדם סתם כותב הודעה שרוצה להעלות דברים?לא נראה לי כזה נפק"מ גדול כי הודעה הזו נכתבה אתמול ועוד לא יצא מזה כלום
אני שם וסיימתי שנה ראשונהמישהו למד שם ומכיר כדי לשתף תובנות?
בקיצור ! אז נפגש בעז"ה בחורף שם. אני מגיע ממקום מסויים, ואלי שהתוודע אלי החליט שאני צריך להתקדם....אני שם וסיימתי שנה ראשונה
מאד נהניתי שם גם מהאווירה הדתית חרדית וגם מהמיקצוענות
לפני שנכנסתי ביררתי אצל חברה שמבינים בתחום והמליצו לי ללכת דווקא לשם ואני לא מתחרט באם יש מישהו שיש לו שאלות פרטניות הוא יכול לשלוח לי הודעה פרטית או להשאיר כאן שאלות או הכי טוב להתקשר למספר טלפון שם ולשאול
בהצלחה לכולם
יוסי שוורץ וצבי וייס עם מנחם בריסטובסקי מתוך תוכנית מיוחדת בקול ברמה לכבוד ימים נוראים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: