אגב,
אם אני לא טועה בכל מקרר יש אפשרות לכוון את המקפיא להקפאה מהירה שזה מוריד עוד מעלות,
בכל אופן ככה במקרר שלי.
בפאנל האחורי עובר קור מהמקפיא גם לשברים שבחלקו האחורי של המקרר.
אצל זה 2 מערכות ועדיין חלק המתכת מאחורי המקרר מתקרר יותר כשהמקפיא על טמפרטורה נמוכה יותר. דברים מאחורה, בעי'ר במדףהעליון- קופאיםתלוי באיזה מקרר מדובר
יש היום הרב מקררים שזה שתי מערכות נפרדות
ובאלו אין את הבעיה הזאת
יש מקררים שהקור בעצם מגיע מהמערכת של המקפיא ע"י תעלה
ולפעמים תעלות קצת יותר מתוחכמות
ובאלו עלול להיווצר היפותרמיה לאוכל
מעניין איזה חברהאצל זה 2 מערכות ועדיין חלק המתכת מאחורי המקרר מתקרר יותר כשהמקפיא על טמפרטורה נמוכה יותר. דברים מאחורה, בעי'ר במדףהעליון- קופאים
חברה מצויינת.מעניין איזה חברה
ככל הנראה הבידוד בין התאים לא מי יודע מה
מעניין לבדוקחברה מצויינת.
וזה לא רק בחברה הזו.
זה תלוי איך בנוי החלק האחורי של ההמקרר-מקפיר
כך אמר לי טכנאי מומחה
תוסיפי תותים קפואים. אם זה לא מספיק מתוק אז גם קצת סוכר ואם את רוצה מרקם יותר גלידתי אז חלב מרוכז או שמנת מתוקה לא מוקצפת רק טחונה יחד עם התותים והיוגורטאם כבר שאלו פה אז סליחה מראש
יש לי כמה יוגרטים BIO בלי סוכר שלא אוהבים אצלנו
אפשר לעשות מזה ארטיק?
אם כן מה צריך להוסיף? יש לי גם תותים קפואים.
תודה רבה
תודה רבה, הולכת לנסות בע"ה.תוסיפי תותים קפואים. אם זה לא מספיק מתוק אז גם קצת סוכר ואם את רוצה מרקם יותר גלידתי אז חלב מרוכז או שמנת מתוקה לא מוקצפת רק טחונה יחד עם התותים והיוגורט
סליחה שאני מתערבת@ה. בקר אפשר גם אם פירות לא קפואים?
או שעדיף להקפיא אותם?
כדי שהמרקם לא יהיה קרחי יש לערבל את הבלילה כל כמה שעותאיך עושים שהמרקם יצא פחות קרחי ויהיה יורת דומה ללה פרוטה שבחנויות?
מישהי אמרה לי משהו על אלכוהול, היה נשמע לי הזוי,
אבל המתכון של @ה. בקר יצא לי יחסית קרחי.... (גם כשעשיתי עם יותר ריץ' וגם עם פחות, משהו בצורה שזה קופא...)
אני שמתי הרבה ריץכדי שהמרקם לא יהיה קרחי יש לערבל את הבלילה כל כמה שעות
אני מכינה בלילה במעבד מזון. מקפיאה. טוחנת מקפיאה וטוחנת כך כמה פעמים והמרקם יוצא טוב מאד
גמ'ני לא אוהבת ריצ'יאני שמתי הרבה ריץ
יצא מאד קרמי אבל הרגשתי חזק את הריץ
מחפשת מתכון שיצא לי קרמי אבל לא ריצ'י
ממש יצא לך קרמי אחרי כל הטחינות?
הכנתי וזה יצא די נחמד, הוספתי אבקת סוכר (לא מספיק מתוק כי הייתי בשרתי ולא יכלתי לטעום.. )תוסיפי תותים קפואים. אם זה לא מספיק מתוק אז גם קצת סוכר ואם את רוצה מרקם יותר גלידתי אז חלב מרוכז או שמנת מתוקה לא מוקצפת רק טחונה יחד עם התותים והיוגורט
כן. למה לא?מעונינת כקינוח ילך בכוסיות נכון?
מצוין. ואפילו לא בטוח שצריך להוסיף מים כי עדיף שלא יצא נוזלי (אבל במחשבה שניה אם זה בכוסות אז לא נורא אם יהיה נוזלי יותרילך עם ריצ מהמכירות הביתיות - שצריך להוסיף בהם חצי כוס מים?
לא להקציף. יש לקערה ולרסק במקלאם הבנתי נכון - לא להקציף את הריץ אלא הכל במקל בלנדר?
מה יותר טעים תותים לבד או ילד עם בבנות?
מנגו
בננה
מטבעות שוקולד לבן פרווה של כרמית [כמו דיסקיות כאלו] בצבע שמנתעונה לך מידעתי. אני ברמה של @ה. בקר כן?
כן. למה לא?
מצוין. ואפילו לא בטוח שצריך להוסיף מים כי עדיף שלא יצא נוזלי (אבל במחשבה שניה אם זה בכוסות אז לא נורא אם יהיה נוזלי יותר
לא להקציף. יש לקערה ולרסק במקל
הצלחות
אגב @ה. בקר כמה שמן על כמה גרם שוקולד בשביל הציפוי?
יכולה להמליץ לי על שוקולד לבן פרווה שיהיה טעים ולא בטעם תעשייתי כמו רוב השוקולדים הלבנים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: