קינוחים לה פרוטה---

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@ה. בקר
אני רוצה להכין לאורחים לכן חשוב לי שיצא טוב,
אם זה היה בשבילי לא הייתי חופרת ושואלת....
 

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אגב,
אם אני לא טועה בכל מקרר יש אפשרות לכוון את המקפיא להקפאה מהירה שזה מוריד עוד מעלות,
בכל אופן ככה במקרר שלי.

בפאנל האחורי עובר קור מהמקפיא גם לשברים שבחלקו האחורי של המקרר.


תלוי באיזה מקרר מדובר

יש היום הרב מקררים שזה שתי מערכות נפרדות
ובאלו אין את הבעיה הזאת

יש מקררים שהקור בעצם מגיע מהמערכת של המקפיא ע"י תעלה
ולפעמים תעלות קצת יותר מתוחכמות
ובאלו עלול להיווצר היפותרמיה לאוכל
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תלוי באיזה מקרר מדובר

יש היום הרב מקררים שזה שתי מערכות נפרדות
ובאלו אין את הבעיה הזאת

יש מקררים שהקור בעצם מגיע מהמערכת של המקפיא ע"י תעלה
ולפעמים תעלות קצת יותר מתוחכמות
ובאלו עלול להיווצר היפותרמיה לאוכל
אצל זה 2 מערכות ועדיין חלק המתכת מאחורי המקרר מתקרר יותר כשהמקפיא על טמפרטורה נמוכה יותר. דברים מאחורה, בעי'ר במדףהעליון- קופאים
 

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אצל זה 2 מערכות ועדיין חלק המתכת מאחורי המקרר מתקרר יותר כשהמקפיא על טמפרטורה נמוכה יותר. דברים מאחורה, בעי'ר במדףהעליון- קופאים
מעניין איזה חברה

ככל הנראה הבידוד בין התאים לא מי יודע מה
 

מס

לצרכי מס בארה"ב
מנוי פרימיום
אם כבר שאלו פה אז סליחה מראש
יש לי כמה יוגרטים BIO בלי סוכר שלא אוהבים אצלנו
אפשר לעשות מזה ארטיק?
אם כן מה צריך להוסיף? יש לי גם תותים קפואים.
תודה רבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אם כבר שאלו פה אז סליחה מראש
יש לי כמה יוגרטים BIO בלי סוכר שלא אוהבים אצלנו
אפשר לעשות מזה ארטיק?
אם כן מה צריך להוסיף? יש לי גם תותים קפואים.
תודה רבה
תוסיפי תותים קפואים. אם זה לא מספיק מתוק אז גם קצת סוכר ואם את רוצה מרקם יותר גלידתי אז חלב מרוכז או שמנת מתוקה לא מוקצפת רק טחונה יחד עם התותים והיוגורט
 

estyr

משתמש מקצוען
איך עושים שהמרקם יצא פחות קרחי ויהיה יורת דומה ללה פרוטה שבחנויות?
מישהי אמרה לי משהו על אלכוהול, היה נשמע לי הזוי,
אבל המתכון של @ה. בקר יצא לי יחסית קרחי.... (גם כשעשיתי עם יותר ריץ' וגם עם פחות, משהו בצורה שזה קופא...)
 

מס

לצרכי מס בארה"ב
מנוי פרימיום
תוסיפי תותים קפואים. אם זה לא מספיק מתוק אז גם קצת סוכר ואם את רוצה מרקם יותר גלידתי אז חלב מרוכז או שמנת מתוקה לא מוקצפת רק טחונה יחד עם התותים והיוגורט
תודה רבה, הולכת לנסות בע"ה. :p
 

הדר 310

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית

@ה. בקר אפשר גם אם פירות לא קפואים?

או שעדיף להקפיא אותם?
 

רחליז

משתמש פעיל
איך עושים שהמרקם יצא פחות קרחי ויהיה יורת דומה ללה פרוטה שבחנויות?
מישהי אמרה לי משהו על אלכוהול, היה נשמע לי הזוי,
אבל המתכון של @ה. בקר יצא לי יחסית קרחי.... (גם כשעשיתי עם יותר ריץ' וגם עם פחות, משהו בצורה שזה קופא...)
כדי שהמרקם לא יהיה קרחי יש לערבל את הבלילה כל כמה שעות
אני מכינה בלילה במעבד מזון. מקפיאה. טוחנת מקפיאה וטוחנת כך כמה פעמים והמרקם יוצא טוב מאד
 

דינדושה

משתמש מקצוען
כדי שהמרקם לא יהיה קרחי יש לערבל את הבלילה כל כמה שעות
אני מכינה בלילה במעבד מזון. מקפיאה. טוחנת מקפיאה וטוחנת כך כמה פעמים והמרקם יוצא טוב מאד​
אני שמתי הרבה ריץ
יצא מאד קרמי אבל הרגשתי חזק את הריץ
:rolleyes:
מחפשת מתכון שיצא לי קרמי אבל לא ריצ'י
ממש יצא לך קרמי אחרי כל הטחינות?
 

רחליז

משתמש פעיל
אני שמתי הרבה ריץ
יצא מאד קרמי אבל הרגשתי חזק את הריץ
:rolleyes:
מחפשת מתכון שיצא לי קרמי אבל לא ריצ'י
ממש יצא לך קרמי אחרי כל הטחינות?
גמ'ני לא אוהבת ריצ'י
לכן לקחתי תותים כ250 גר
הוספתי כרבע כוס ריץ
כף קוניאק
טיפה אבקת סוכר- לפי הטעם
ואת זה טחנתי רק פעם אחת
לטעמי יצא מצוין
כמובן שהתות היה קפוא
 

מס

לצרכי מס בארה"ב
מנוי פרימיום
תוסיפי תותים קפואים. אם זה לא מספיק מתוק אז גם קצת סוכר ואם את רוצה מרקם יותר גלידתי אז חלב מרוכז או שמנת מתוקה לא מוקצפת רק טחונה יחד עם התותים והיוגורט
הכנתי וזה יצא די נחמד, הוספתי אבקת סוכר (לא מספיק מתוק כי הייתי בשרתי ולא יכלתי לטעום.. )
תודה רבה.
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עונה לך מידעתי. אני ברמה של @ה. בקר כן?
מעונינת כקינוח ילך בכוסיות נכון?
כן. למה לא?
ילך עם ריצ מהמכירות הביתיות - שצריך להוסיף בהם חצי כוס מים?
מצוין. ואפילו לא בטוח שצריך להוסיף מים כי עדיף שלא יצא נוזלי (אבל במחשבה שניה אם זה בכוסות אז לא נורא אם יהיה נוזלי יותר
אם הבנתי נכון - לא להקציף את הריץ אלא הכל במקל בלנדר?
לא להקציף. יש לקערה ולרסק במקל
מה יותר טעים תותים לבד או ילד עם בבנות?



הצלחות


אגב @ה. בקר כמה שמן על כמה גרם שוקולד בשביל הציפוי?
יכולה להמליץ לי על שוקולד לבן פרווה שיהיה טעים ולא בטעם תעשייתי כמו רוב השוקולדים הלבנים?
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עונה לך מידעתי. אני ברמה של @ה. בקר כן?

כן. למה לא?

מצוין. ואפילו לא בטוח שצריך להוסיף מים כי עדיף שלא יצא נוזלי (אבל במחשבה שניה אם זה בכוסות אז לא נורא אם יהיה נוזלי יותר

לא להקציף. יש לקערה ולרסק במקל





הצלחות


אגב @ה. בקר כמה שמן על כמה גרם שוקולד בשביל הציפוי?
יכולה להמליץ לי על שוקולד לבן פרווה שיהיה טעים ולא בטעם תעשייתי כמו רוב השוקולדים הלבנים?
מטבעות שוקולד לבן פרווה של כרמית [כמו דיסקיות כאלו] בצבע שמנת
1 כף שמן על כל 100 גרם שוקולד
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה