ישראל מוסיף והולך
משתמש חדש
מהם הקורסים המוצלחים?אבל לקחתי כמה קורסים מוצלחים שזה גם ס"ד כי יש כל כך הרבה חובבי יוטיוב שמצטלמים על רקע של איזה בית מלון ומספרים לכולם שזה הבית הקטן שלהם שהם עשו בחודש עבודה ויש לא מעט אנשים תמימים שנופלים בפח
מהם הקורסים המוצלחים?אבל לקחתי כמה קורסים מוצלחים שזה גם ס"ד כי יש כל כך הרבה חובבי יוטיוב שמצטלמים על רקע של איזה בית מלון ומספרים לכולם שזה הבית הקטן שלהם שהם עשו בחודש עבודה ויש לא מעט אנשים תמימים שנופלים בפח
בהנחה שאני רוצה להכנס כמשקיעה אקטיבית בשוק ההון
א. מה זה אומר בכלל
ב. למה זה שווה לי, כמה אני עשויה להרוויח מזה
ג. עם כמה צריך להכנס
ד. מה הסיכונים שלי להפסיד
ה. איפה אני יכולה ללמוד באופן מקצועי איך לעשות את זה?
ואם יש עוד דברים שלא נתתי דעתי עליהם אשמח גם לשמוע מנסיון
זה תלוי בעוד כמה נתונים, ולא רק בסכום ההשקעה.אם אני מעונין להשקיע סכום כסף נמוך בערך 20000 אל"ש במדד S&P
האם עדיף דרך קופת גמל להשקעה או דרך בתי השקעות פסגות או אקסלנס
@מקצועי בלבד
@השקעות R הון
במה עוד זה תלוי?זה תלוי בעוד כמה נתונים, ולא רק בסכום ההשקעה.
גוגל: למה קופת גמל להשקעה זה פשוט מוצר גרוע.האם עדיף דרך קופת גמל להשקעה או דרך בתי השקעות פסגות או אקסלנס
בדרך כלל עדיף חשבון מסחר.אם אני מעונין להשקיע סכום כסף נמוך בערך 20000 אל"ש במדד S&P
@מקצועי בלבד
@השקעות R הון
היה על זה אשכולאם אני מעונין להשקיע סכום כסף נמוך בערך 20000 אל"ש במדד S&P
@מקצועי בלבד
@השקעות R הון
אבל אחרי שנתיים עולה 15 שח לחודשבדרך כלל עדיף חשבון מסחר.
באקסלנס יש עמלות זולות מאשר בפסגות.
למי שמצטרף דרך הקישור שלי.
1.שום קופגל"ה לא תיתן לכם 0.07%אבל אחרי שנתיים עולה 15 שח לחודש
בעוד שבקופת גמל להשקעה עולה 0.07 שנתי
ואני מדבר על סכומים קטנים של 20K
סליחה על ההקפצה איזה קורסים לקחת?מור אינפינטי אנליסט מסלול מניות
ובקשר לחובבנות זה בהחלט התחיל מתחביב אבל לקחתי כמה קורסים מוצלחים שזה גם ס"ד כי יש כל כך הרבה חובבי יוטיוב שמצטלמים על רקע של איזה בית מלון ומספרים לכולם שזה הבית הקטן שלהם שהם עשו בחודש עבודה ויש לא מעט אנשים תמימים שנופלים בפח
ואומנם נכון שצריך למדוד לאורך תקופה של 10 שנים שבד"כ מגלמת בתוכה משבר אחד אבל זה נכון לבתי השקעות שאפי' במסלול מנייתי הם לא סוחרים שורט אבל אדם פרטי שיש לו ניסיון של שנה שנתיים להפך כל משבר כזה זה סיבה להכות בשוק ולסחור בשורטים
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: