אפשר לראות את הסקוטיות?יש לי תחפושת בובות וסקוטיות מושלמות לגיל הזה
לא צריך להסתבך פשוט להלביש וזהו!
אפשר לראות את הסקוטיות?יש לי תחפושת בובות וסקוטיות מושלמות לגיל הזה
לא צריך להסתבך פשוט להלביש וזהו!
אפשר לראות את הסקוטיות?
איך אני יכולה ליצור איתך קשר.יש לי שתיים.
אחת מתאימה בהחלט לילד בן 7
בתיק יש כמה דברים
מכשיר קשר
סטטוסקופ
קצת משחות, וגאזות, את יכולה להוסיף פלסטרים וכו'
באחד יש לי את התג המקורי, עם שרשרת
ובשני יש רק את השרשרת, ואפשר להכין תג ולהצמיד.
באחד יש לי צ'אקאלקה - המנורה האדומה המהבהבת ועם סירנה.
אני גם מירושלים.
לקראת סוף העמודפורים תשפ''א
אשמח מאד בהמלצה לתחפושת לבן שנה וחצי. לא מתמצאת איפה כדאי ומה מולץ, אשמח ממש לעזרה בנושא :) יש לי דר ביבי חמוד מוכרת ב65 מבני ברקwww.prog.co.il
מירי, איך אני יכולה ליצור איתך קשר?אין לי לתת לך, אבל יכולה לתת השראה, הילדות שלי התחפשו לסבא אליעזר והגזר, הסבא בן שנתיים בדיוק, חולצה משובצת שלייקס לבנים, מכנס ג'ינס, אם את רוצה סבא יותר "דתי" אפשר כמובן כובע שחור שיש בחנויות לפני פורים וזקן או ציצית צמר של ילדים וכו', צפה בקובץ המצורף 804677
איך אני יכולה ליצור איתך קשר.
יש לך פרמיום?
אשמח לערכה עם התג והצאקלקה.
לאיזה גילאים?למכירה תחפושת מריו ולואיגי 2 ב50 ש''ח
יש לי בבית שמשמחפשת דחוף לקנות (או אפילו ללוות ליום אחד - אני כבר רוצה לצלם את הבן שלי עם חלק מהתחפושת ואין עכשיו שום חנות פתוחה)
כובע שחור (או לבן) כמו בתמונה.
בירושלים.
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 806021צפה בקובץ המצורף 806023
מאיפה את?למכירה
תחפושות מיני ומיקי מאוס לגיל שנה בערך
כולל שמלה וקשת למיני ומכנס אדום עם שלייקס וקשת למיקי. 40 שח כל אחת, 70 שח לשתיהן.
אה חבל, רחוק ליאלעד
אשמח לראותיש לי תחפושות של מלח בים לבן גיל 4 ובת גיל שנתיים מהמםם
איך אפשר ליצור איתך קשר?להשכרה תחפושות בובה
בובה לגיל 1.5-2 כולל: כובע עם צמות, סרפן, כיסוי נעליים. 50 ש"ח.
בובת חרסינה לגיל 3-4.5 כולל: שמלה, כובע, פאת תלתלים. 70 ש"ח.
צפה בקובץ המצורף 612732
אשמח לקבל תמונה ל9991804אין לכתוב כתובת מייליש לי תחפושות של מלח בים לבן גיל 4 ובת גיל שנתיים מהמםם
בכמה את מוכרת את הבובות- (אני צריכה 1)מוכרת מבחר תחפושות מתוקות בתפירה אישית לפרטים 0504197070
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: