שמלה מהממת אבל בא לי תחפושת מושלמת.. אין לי כח להשקיע השנה בא לי לקנות או להשכיר תחפושת שלימה...מעניין אותך דבר כזה? אפשר להוסיף תיק קטיפה באלכסון....כובע קטיפה שחור....מתוק מאד
0504197070
שמלה מהממת אבל בא לי תחפושת מושלמת.. אין לי כח להשקיע השנה בא לי לקנות או להשכיר תחפושת שלימה...מעניין אותך דבר כזה? אפשר להוסיף תיק קטיפה באלכסון....כובע קטיפה שחור....מתוק מאד
0504197070
למכירה
תחפושות מיני ומיקי מאוס לגיל שנה בערך
כולל שמלה וקשת למיני ומכנס אדום עם שלייקס וקשת למיקי. 40 שח כל אחת, 70 שח לשתיהן.
לפרטים נוספים nurith0 שטרודל וואלה הוא קום
עדין רלונטי?????למכירה תחפושת שוטר סרוגה לתינוקים 20 ש"ח
(יש לי 2 במלאי)
התחפושות חדשות ממש לא שימוש כלל)
איך אני משיגה אותך???תוכלי לרשום מייל או טלפוןלמכירה 2 תחפושות שוטרים לתינוקים עד גיל שנה כל אחד ב-30 ש"חצפה בקובץ המצורף 602674
עדין רלוונטי? אם כן, האם יש אופציה לשכור ממך ובכמה?למכירה תחפושת תרנגול מהממת לגיל שנה עד שנתיים
בבני ברק 180 שקל
צפה בקובץ המצורף 586493 צפה בקובץ המצורף 586494
היי,כמה עולה המכבה אש? (פנוי??..)
ואופה?
היי, יש לך משהו מתאים לתינוקת בת שנה ו3 חודשים?כבשים: 60.
ינשופים: 80.
מחפשת לקנות
תחפושת מינימאוס
לתינוקת בת שנה
היי,תחפושת תות לתינוקת בסביבות גיל שנה,
נקנה באמזון שנה שעברה. (תמונה מהרשת....)
השכרה: 50 ש"ח
מכירה: 80 ש"ח
להשכרה תות פרוותי מהמם בתוספת תשלום סמלי להשלמת התחפושת.
אשמח לראות תמונה אם ישלי יש חצאית עם כתפיות. ממש מותק!
צריך להוסיף קשת או סיכות.
לגיל הזה מצאתי סיכות של האוזניים של המינימאוס והצמדתי לקוקיות מקופלות. היה מושלם!
יש לי. צריכה רק לחפש אותה...אשמח לראות תמונה אם יש
תודה!
לי יש. רוצה לכתוב מייל?מחפשת דחוף קסדה לאסטרונאוט - לשכור או לשאול (או לקנות בזול)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: