דרוש מידע להשכיב את הילדים לבושים למחר-כמה זה נורמלי?

אוראורית

משתמש מקצוען
בלת"ק

בקיצור, אז הילדים בעייני לא חווים לילה ולא בית!!
כל הזמן המגמה רק- לבית ספר, למוסדות, להספיק, להספיק, לרוץ, להספיק...
למה??
פיגמה זה לא רק לנוחות- זה גם להרגשה!
אני שייך,
אני נהנה להתכרבל בפיג'מה נקיה של מיקי מאוס שאימא הלבישה לי אחרי האמבטיה...
לילה.
מה יותר מזה?
יוצר את הפן הפסיכולוגי של- עכשיו אני ישן, כמו שההורים לובשים בגדי לילה, הבית מכריז שהוא מתכנס לרגיעה של שינה נעימה ושלווה.
הבית הוא חלק ממני, ולכן יש גם את ההפרדה. יש בגדים שאלבש כשאני יוצאת לחיידר, אבל יש בגדים ששייכים לי בבית.
הפייטים המתוקים על החולצה,
הכובעון פרווה שמחבר לחולצת פיג'מה של הילד, והוא נהנה לחבוש אותו ולצחוק עם כולם.
עצם זה שיש פיג'מה שהיא פי כמה יותר נוחה!
כפות הרגליים שחשופות... נושמות אוויר בריא ומשתחררות...
הבגדים הלוחצים של היום יום משתנים ללבוש כייפי יותר, נוח ורחב...
אימוש, כיף לי לישון ככה!
תמשיכי עם זה...

לעומת בגדים של גן (ואם הילדה נניח נהנת בגן, אבל במידה, אז גם בלילה היא מרגישה שהיא כבר שם ולא מאוד נוח לה עם זה)
ואם לא נוחה לה החצאית שעולה לה כלפי מעלה, והגרביונים המעצבנות..
ואם מתחשק לה להכרבל בידיים של אימא, ככה כמו שהיא, מתוקה כזאת בתוך פיג'מה רכה ונעימה.
בעייני זו לא הזנחה כל הסיפור הזה-
זה יציאה לחלוטין מפורפורציות!!
והדגשה ברורה מאוד- עד כמה לחלוטין אנחנו לא ה, ומה שעומד מול עייננו זה רק ה-להספיק, לחסוך, לרוץ, לרוץ, לרוץ וכל הזמן להיות באיזה מעגל מטורף של מה אנחנו מספיקים.
שינה עם פיג'מה זה חלק מגדילה של ילד בעייני.
נקודה.
איזה הודעה פוטוגנית ...
תענוג...
אבל מה, קצת תלושה מהחיים , במחילה...
לא יודעת מה מצבך ומה הסטטוס ,
אבל אמא ל4-5 קטנטנים,
שבבוקר יוצאת בשש וחצי שבע לעבודה,
שצריכה להספיק את המירוץ היומי לאוטובוס,
שאולי מקדם אותה לאוטובוס נוסף , כדי להספיק להגיע בזמן.
ובתוך כל הדבר הזה,
מאוד מאוד חשוב, שלילד יהיה תחושת פרוותיות נעימה בלילה, על מנת שיוכל לגדול תקין , וחלילה לא יפגע מזה במהלך החיים !

נו באמת!
מי יצא מפרופורציות האמא? האבא?
הם בחרו את המסלול הקשוח הזה?
זה הנתונים של החיים, מי שמכירה משהו אחר במצב שהילדים קטנים וצפופים, שתרים יד ...
אז לא מספיק שלאמא קשה והיא רק מנסה להיות יעילה ופרקטית ולנסות להיות אמא רגועה יותר בבוקר, אז מוסיפים מצפון בתיאורים של ילד שמתכרבל בשמיכי שלו יחד עם הפיזמה הפרוותית שלו , וטוענים שזו יציאה מפרופורציות .
יקירתי,
זה לא האמא שיצאה מפרופורציות,
זה החיים,
והיא פשוט חכמה, ועם הנתונים לומדת להכניס את הבית לשלווה ורוגע גם אם הם לבושים בבגדי המחר...
וגילוי נאות- את הילדים שלי אני לא משכיבה עם בגדים!

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
איזה הודעה פוטוגנית ...
תענוג...
אבל מה, קצת תלושה מהחיים , במחילה...
לא יודעת מה מצבך ומה הסטטוס ,
אבל אמא ל4-5 קטנטנים,
שבבוקר יוצאת בשש וחצי שבע לעבודה,
שצריכה להספיק את המירוץ היומי לאוטובוס,
שאולי מקדם אותה לאוטובוס נוסף , כדי להספיק להגיע בזמן.
ובתוך כל הדבר הזה,
מאוד מאוד חשוב, שלילד יהיה תחושת פרוותיות נעימה בלילה, על מנת שיוכל לגדול תקין , וחלילה לא יפגע מזה במהלך החיים !

נו באמת!
מי יצא מפרופורציות האמא? האבא?
הם בחרו את המסלול הקשוח הזה?
זה הנתונים של החיים, מי שמכירה משהו אחר במצב שהילדים קטנים וצפופים, שתרים יד ...
אז לא מספיק שלאמא קשה והיא רק מנסה להיות יעילה ופרקטית ולנסות להיות אמא רגועה יותר בבוקר, אז מוסיפים מצפון בתיאורים של ילד שמתכרבל בשמיכי שלו יחד עם הפיזמה הפרוותית שלו , וטוענים שזו יציאה מפרופורציות .
יקירתי,
זה לא האמא שיצאה מפרופורציות,
זה החיים,
והיא פשוט חכמה, ועם הנתונים לומדת להכניס את הבית לשלווה ורוגע גם אם הם לבושים בבגדי המחר...
וגילוי נאות- את הילדים שלי אני לא משכיבה עם בגדים!
למה את לא משכיבה את הילדים שלך עם בגדים?
-אני חושבת שחסכת לי לענות לך על ההודעה הזו שלך.

וזו דעתי, יקירה, כבדי אותה.
זלזול זה הדבר האחרון שציפיתי לקבל.
תודה מראש, יקירתי.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
זה נטו צומי וגבולות של הילדה.

מסכימה שזה קשה לחנך בכזו סיטואציה,
אבל זה אפשרי.
את מכירה את הילדה?
יש לך מושג כלשהו אם יש לה קושי מוטורי/ קושי בתפקודים ניהוליים/ הפרעת קשב/ קושי בויסות/ אלף ואחד רעיונות נוספים?
את יודעת כמה אפשרויות נוספות יש חוץ מצומי וגבולות?

(על החתום: אמא לילד בן שש שלא מתלבש לבד -אכן בגלל צומי וגבולות :D)

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
חשבתי על זה שניתן לחסוך את הלחץ בבוקר עם ילד אחד חולמני וילד אחד שמתחיל לשחק בבוקר וכו'
להשכיב אותם לישון אחרי המקלחת עם בגדים של יום המחר כמובן בגדים נוחים וכאלו שלא צריכים גיהוץ כמו חולצות טריקו ולא מכופתרות
הרי הם לא מתלכלכים בלילה
כמה זה הגיוני?
נשמע לכם מוזנח?
אשמח לשמוע דעות בעניין
דעתי שמה את צריכה לשמוע דעות של אחרים. תחשבי מה נכון לבית שלך.

אוראורית

משתמש מקצוען
למה את לא משכיבה את הילדים שלך עם בגדים?
-אני חושבת שחסכת לי לענות לך על ההודעה הזו שלך.

וזו דעתי, יקירה, כבדי אותה.
זלזול זה הדבר האחרון שציפיתי לקבל.
תודה מראש, יקירתי.
כי לנתונים שלי, בהתאם לעכשיו
יש לי את האפשרות להלביש אותם בפיזמה.

ציינתי את זה דווקא כדי להראות שאין לי נגיעה בענין , ובגלל זה אני חושבת את כל מה שכתבתי לעיל .

מכבדת את דעתך, אך לחלוטין לא מסכימה,
נראה לי שהבנו למה

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
את מכירה את הילדה?
יש לך מושג כלשהו אם יש לה קושי מוטורי/ קושי בתפקודים ניהוליים/ הפרעת קשב/ קושי בויסות/ אלף ואחד רעיונות נוספים?
את יודעת כמה אפשרויות נוספות יש חוץ מצומי וגבולות?

(על החתום: אמא לילד בן שש שלא מתלבש לבד -אכן בגלל צומי וגבולות :D)
קלעת בול אכן יש לה קושי בויסות וחשד להפרעת קשב וכן קושי משמעותי בהתארגנות אבל העדפתי שמישהי תעשה במקומי את העבודה. אבל בלי קשר בואו נהיה קצת פחות שיפוטיים לכל עניין באשר הוא.

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אבל את כתבת באופן שלא כיבד אחרות, מחילה. אי כבוד מזמין אי כבוד.
מחילה, אם כך השתמע, לא זו הייתה כוונתי,
אם תשימי לב בראש ההודעה רשום בלת"ק
לא קראתי תגובה אחת ממה שכתבו כאן, כך שלא היה לי שום פן אישי לזלזל בדיעה כזו או אחרת,
אפילו ולא ראיתי מי היא פותחת האשכול,
הותססתי נטו על הנושא עצמו שנכתב בכותרת.
יום מקסים!

רפ

משתמש סופר מקצוען
1676800337138.png

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
קלעת בול אכן יש לה קושי בויסות וחשד להפרעת קשב וכן קושי משמעותי בהתארגנות אבל העדפתי שמישהי תעשה במקומי את העבודה. אבל בלי קשר בואו נהיה קצת פחות שיפוטיים לכל עניין באשר הוא.
אני לא יודעת אם מתאים לך ואם את רוצה, אבל תדעי שבריפוי בעיסוק עובדים על זה. (דרך התפתחות הילד).

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
מחילה, אם כך השתמע, לא זו הייתה כוונתי,
אם תשימי לב בראש ההודעה רשום בלת"ק
לא קראתי תגובה אחת ממה שכתבו כאן, כך שלא היה לי שום פן אישי לזלזל בדיעה כזו או אחרת,
אפילו ולא ראיתי מי היא פותחת האשכול,
הותססתי נטו על הנושא עצמו שנכתב בכותרת.
יום מקסים!
שניה לפני שאת תוססת משאלה כזו, תיזכרי ברב שקיבל שאלה אם מותר לעשות ארבע כוסות על חלב במקום על יין.
שום נושא לא עומד סתם כך באוויר בלי סיבה.

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני לא יודעת אם מתאים לך ואם את רוצה, אבל תדעי שבריפוי בעיסוק עובדים על זה. (דרך התפתחות הילד).
אנחנו בתהליך מול התפתחות הילד, תודה על הדאגה

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אנחנו בתהליך מול התפתחות הילד, תודה על הדאגה
אני דווקא לא דואגת, מספיק לי לדאוג לילדים של עצמי :)
פשוט יצא לי להיתקל בזה שהרבה מאד אימהות לא מכירות את הקשר האפשרי בין ריפוי בעיסוק לבין קשיי התארגנות. אז אני מפרסמת...

חגית קרמר

בניית אתרים פופולריים
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אויש, סליחה.
בכלל לא חשבתי על כזה כיוון.

אוראורית

משתמש מקצוען
שום נושא לא עומד סתם כך באוויר בלי סיבה.
לגמרי נכון !
ובמיוחד שאלות שקשורות בניהול בית , בגידול ילדים וכו'.
מאחורי כל שאלה יש אמא שרוצה לעשות את המקסימום עבור הילדים שלה , ורוצה את הכי טוב בשבילם ..
אז תשימו לב מה אתן כותבות כי אין נושאים רגישים יותר מאלה.. ( וכולנו מרגישות את זה, מצפון אימהי זה דבר עתיק יומין )

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אצלנו יש בית מורכב, ולכן הילדים לא נרדמים בזמן בלילה, (גם אם הם במיטות בשעה סבירה) ולכן קשה להוציא אותם מהמיטות מי מדבר על להלביש אותם או עוד יותר גרוע לבקש מהם להתלבש.
לכן הם ישנים בבגדים מהלילה וקמים מתארגנים ויוצאים.

הכי הכי

משתמש סופר מקצוען
אני לא חושבת שזה מונע מלכסות ולכסות,,,, כי כמה כבר מחממים גרביונים כותנה?! מילא אקרילן,,,
זהו דרכם של ילדים שצריך לכסות ולכסות,,, שיהיה להם נעים וחמים, רופא אמר לי פעם שזה הענין למה ילדים מצטננים כ"כ הרבה, אין להם את המנגנון להתפנק ככה טוב עם השמיכה, להתכרבל בתוך המעיל, ולהכניס ידיים בתוך הכיסים וכ'ו הם שוכבים כמו בובה - והתפקיד שלי זה לכסות ולכסות ולכסות,,,,והלוואי שכך יהיה להם חם בלילה.( אני כמעט ולא ישנה רגועה בגלל הלחץ שלהם קררררר)
ברור שצריך גרביים
נסו לישון עם רגליים קפואות
אצלנו יש בית מורכב, ולכן הילדים לא נרדמים בזמן בלילה, (גם אם הם במיטות בשעה סבירה) ולכן קשה להוציא אותם מהמיטות מי מדבר על להלביש אותם או עוד יותר גרוע לבקש מהם להתלבש.
לכן הם ישנים בבגדים מהלילה וקמים מתארגנים ויוצאים.
מה עם מלטונין?
עוזר מאוד בהשכבה

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
זה נראה לנו סוג של התערבות רפואית ואולי גם יגרום תלות והתמכרות שלא יוכלו להרדם בלי זה
זה נשמע שגם עשכיו הם לא מצליחים להרדם בלי זה אז מה תפסידו אם תנסו?
לי יש ילד על הרצף שלאחרונה לא מצליח להרדם בלילה. התחלנו מלטונין וב"ה הכל הסתדר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה