חבל לכתוב כזו הודעה שעלולה לגרום מצפונים הורגשה לא נעימה למי שכן עושה כךיש מלא שעושות את הקיצור דרך
לי בכל אופן מאגיש מוזנחת וחוסר טיפוח מי שעושה את זה
עם אתם רוצים ילד שהגננות יתחברו אליו וגם הילדים על תעשו את זה
מה משנה לך מה חושבים אחרים?חשבתי על זה שניתן לחסוך את הלחץ בבוקר עם ילד אחד חולמני וילד אחד שמתחיל לשחק בבוקר וכו'
להשכיב אותם לישון אחרי המקלחת עם בגדים של יום המחר כמובן בגדים נוחים וכאלו שלא צריכים גיהוץ כמו חולצות טריקו ולא מכופתרות
הרי הם לא מתלכלכים בלילה
כמה זה הגיוני?
נשמע לכם מוזנח?
אשמח לשמוע דעות בעניין
זו נקודה מעניינת.ודרך אגב, הילדים שלי גם הולכים לישון עם גרביונים כותנה בלילה, כי אחרת הייתי יכולה לעמוד לידם כל הלילה ולכסות ולכסות ולכסות... עד הבוקר. ולמי ששאל - אין לי מושג למה זה קשור, אבל ב''ה עברנו את החורף בלי מחלות.
מבחינת כותב ההודעה - צודק.חבל לכתוב כזו הודעה שעלולה לגרום מצפונים הורגשה לא נעימה למי שכן עושה כך
זה שבלילה הבגד מריח בניחוח מרענן והכל זה הגיוניהילדים שלי מטופחים מאד, ואלו מביניהם שהולכים לגן בהחלט ישנים עם בגדי המחר.
מדובר בבגד נקי ומכובס המדיף ניחוח רענן של מרכך, שנלבש על גוף רחוץ, והוא עשוי אריג בלתי קמיט (לא חולצות צווארון, יותר סריגים וכד') - מה מוזנח בו?
הישנים עם טיטול - מלבישה להם רק חלק עליון של יום המחר, ומכנס פיג'מה.
חוסך המון בהתארגנות הבוקר, בפרט שיש לי ילדים שיוצאים בהסעה כבר בשעה שבע אפס אפס.
לא יודעת, היו חולים...אמהות שמלבישות לילדים שלהם גרביונים או גרבים בלילה..
הילדים שלכם היו כל החורף בריאים או הרבה חולים?
אם זה לא ילד שסובל מהזעת יתר - הבגד ריחני ונעים גם בבוקר.זה שבלילה הבגד מריח בניחוח מרענן והכל זה הגיוני
אבל השאלה אם בבוקר כשיוצאים מהבית עדיין יש את הרגשת ההתרעננות הזו
אני לא חושבת שזה מונע מלכסות ולכסות,,,, כי כמה כבר מחממים גרביונים כותנה?! מילא אקרילן,,,ודרך אגב, הילדים שלי גם הולכים לישון עם גרביונים כותנה בלילה, כי אחרת הייתי יכולה לעמוד לידם כל הלילה ולכסות ולכסות ולכסות... עד הבוקר. ולמי ששאל - אין לי מושג למה זה קשור, אבל ב''ה עברנו את החורף בלי מחלות.
בטח שגרביון ואפילו גרב עוזראני לא חושבת שזה מונע מלכסות ולכסות,,,, כי כמה כבר מחממים גרביונים כותנה?! מילא אקרילן,,,
זהו דרכם של ילדים שצריך לכסות ולכסות,,, שיהיה להם נעים וחמים, רופא אמר לי פעם שזה הענין למה ילדים מצטננים כ"כ הרבה, אין להם את המנגנון להתפנק ככה טוב עם השמיכה, להתכרבל בתוך המעיל, ולהכניס ידיים בתוך הכיסים וכ'ו הם שוכבים כמו בובה - והתפקיד שלי זה לכסות ולכסות ולכסות,,,,והלוואי שכך יהיה להם חם בלילה.( אני כמעט ולא ישנה רגועה בגלל הלחץ שלהם קררררר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: