דרוש מידע להשכיב את הילדים לבושים למחר-כמה זה נורמלי?

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש מלא שעושות את הקיצור דרך
לי בכל אופן מאגיש מוזנחת וחוסר טיפוח מי שעושה את זה
עם אתם רוצים ילד שהגננות יתחברו אליו וגם הילדים על תעשו את זה
חבל לכתוב כזו הודעה שעלולה לגרום מצפונים הורגשה לא נעימה למי שכן עושה כך

קיה סיד

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
למה להשמיץ אמא שרוצה "קצת" יותר ממכם בטובת ילדיה?
סליחה על אי ההבנה, אבל מה יעזור לשאול את דעת ההמונים? הרי כל אחת ואחד פה מגיעים ממקום אחר ומתרבות אחרת.
זה כמו לשאול פה אם פיצה וצ'יפס זה מאכל מקובל, האמריקאים לא יבינו את השאלה בכלל ואחרים יפקפקו במקובלות של זה.
בקיצור, אם הייעוץ פה הוא נושא בריאותי וכדו' ניחא, אבל אין פה באמת ידע אמיתי, רק כל אחת ואחד מספרים על ילדיהם טפו טפו. בשורות טובות.

עד מתי

משתמש מקצוען
אני שמה רק גרביונים ופיג'מה
זה ממש מחמם אותם וגם תכלס מקל בבוקר ( כי ככה גם אם אבא צריך לארגן הוא לא מסתבך, גרביונים תמיד מסבכים אותו , גננות אם ראיתם ילדה מגיעה עם גרביון מסובב - תבינו מי ארגן אותה בבוקר )

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
שמעתי על הרעיון הזה. הוא חכם מבחינת התארגנות. (אלה שכתבו שזה מוזנח והגננות יתייחסו אל הילדים כמו מוזנחים לא הבנתי למה, זה בגדים נקיים מהכביסה אחרי אמבטיה.) רק שזה מרגיש לי לא נח לילדים. ברור שפיג'מה זה בגד הכי נח לילד כשהוא ישן.
לא רואה את עצמי משכיבה אותם עם בגדים בלילה .
לגבי גרביים גם בימים קרים אני לא מלבישה להם לשינה (אולי אחרי אמבטיה עד למיטה) ושהם במיטה בחדר מחומם עם שמיכות נראה לי מיותר.

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
חשבתי על זה שניתן לחסוך את הלחץ בבוקר עם ילד אחד חולמני וילד אחד שמתחיל לשחק בבוקר וכו'
להשכיב אותם לישון אחרי המקלחת עם בגדים של יום המחר כמובן בגדים נוחים וכאלו שלא צריכים גיהוץ כמו חולצות טריקו ולא מכופתרות
הרי הם לא מתלכלכים בלילה
כמה זה הגיוני?
נשמע לכם מוזנח?
אשמח לשמוע דעות בעניין
מה משנה לך מה חושבים אחרים?
כשהם קמים בבוקר הם נראים מסודרים ורעננים?
אז מי צריך לדעת מזה?
ברגע שזה מה שנכון לבית בשלב זה של גידול הילדים, ומה שעושה אותך לאמא מאושרת, ולבית שקם רגוע ומאושר.
אז לא מעניין מה אחרים חושבים.

ודרך אגב, הילדים שלי גם הולכים לישון עם גרביונים כותנה בלילה, כי אחרת הייתי יכולה לעמוד לידם כל הלילה ולכסות ולכסות ולכסות... עד הבוקר. ולמי ששאל - אין לי מושג למה זה קשור, אבל ב''ה עברנו את החורף בלי מחלות.

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
ודרך אגב, הילדים שלי גם הולכים לישון עם גרביונים כותנה בלילה, כי אחרת הייתי יכולה לעמוד לידם כל הלילה ולכסות ולכסות ולכסות... עד הבוקר. ולמי ששאל - אין לי מושג למה זה קשור, אבל ב''ה עברנו את החורף בלי מחלות.
זו נקודה מעניינת.
מעניין לשמוע עוד תגובות על ההקשר הזה.
כי אצלינו לצערי היו ימים שניצלתי את ימי מחלת ילד. ואנטיביוטיקה גם היתה כאן במקרר

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
הילדים שלי מטופחים מאד, ואלו מביניהם שהולכים לגן בהחלט ישנים עם בגדי המחר.
מדובר בבגד נקי ומכובס המדיף ניחוח רענן של מרכך, שנלבש על גוף רחוץ, והוא עשוי אריג בלתי קמיט (לא חולצות צווארון, יותר סריגים וכד') - מה מוזנח בו?
הישנים עם טיטול - מלבישה להם רק חלק עליון של יום המחר, ומכנס פיג'מה.
חוסך המון בהתארגנות הבוקר, בפרט שיש לי ילדים שיוצאים בהסעה כבר בשעה שבע אפס אפס.

chaia

משתמש מקצוען
אני מלבישה את הילדים בערב, ואני לא חושבת שהגננות שמות לב להבדל (כמובן לא חולצות מכופתרות)
במציאות שכל דקה בבוקר חשובה מאד ולהלביש כמה קטנים לוקח זמן זאת האופציה היחידה מבחינתי כדי שהבוקר יתנהל באוירה רגועה ושלווה.

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
חבל לכתוב כזו הודעה שעלולה לגרום מצפונים הורגשה לא נעימה למי שכן עושה כך
מבחינת כותב ההודעה - צודק.
מבחינת שאר קוראי האשכול, יש בהודעה ההיא את כל הסימנים של ניתוק והקצנה. דפדפו הלאה.
אישית עושה את זה עד גיל שמרגיש לי שהם קמים פחות נקיים. (קרה בינתיים בסביבות גיל 3)
את החולצה ודאי. אי אפשר להרגיש.

נערך לאחרונה ב:

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
על לישון עם נעליים שמעתי שיש בעיה (וסכנה)

לגבי עצם העניין רק לקוות שלא יתרגלו להתנהג כך לכל החים.

ולגבי עצם העניין לכאורה יש כאן כמה הסתכלויות

הגיינה: האם הבגד נקי? האם הוא לא הזיע בלילה, או פספס וכדו'? (או אפילו ישב על מיטה וכו')
האם הוא מקומט מדי?

חינוכי.

א י ל ה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בלת"ק
אין את הלחץ בבוקר, הם יכולים לקום קצתת יותר מאוחר כי הם כבר מאורגנים.
ויש להם יותר זמן לאכול משהו/לשחק, ואמא יותר רגועה.

מבחינתי זה סוג של איכות חיים. מבחינתי. לא לזרוק עלי עגבניות.

אמאל'ה קטנה :)

משתמש מקצוען
הילדים שלי מטופחים מאד, ואלו מביניהם שהולכים לגן בהחלט ישנים עם בגדי המחר.
מדובר בבגד נקי ומכובס המדיף ניחוח רענן של מרכך, שנלבש על גוף רחוץ, והוא עשוי אריג בלתי קמיט (לא חולצות צווארון, יותר סריגים וכד') - מה מוזנח בו?
הישנים עם טיטול - מלבישה להם רק חלק עליון של יום המחר, ומכנס פיג'מה.
חוסך המון בהתארגנות הבוקר, בפרט שיש לי ילדים שיוצאים בהסעה כבר בשעה שבע אפס אפס.
זה שבלילה הבגד מריח בניחוח מרענן והכל זה הגיוני
אבל השאלה אם בבוקר כשיוצאים מהבית עדיין יש את הרגשת ההתרעננות הזו

לא יצא לי אףפם לעשות את ה'טריק' הזה למרות שזה ממש קורץ מבחינת חסכון בזמן התארגנות ולחץ עם הילדים בבוקר - בנוסף מהסיבה שיש עניין להחליף בגדים בבוקר בגלל עניין הטומאה על הבגדים

פנטה

משתמש מקצוען
אמהות שמלבישות לילדים שלהם גרביונים או גרבים בלילה..
הילדים שלכם היו כל החורף בריאים או הרבה חולים?
לא יודעת, היו חולים...
אולי בלי זה היו יותר אין לי מושג
אני שמה כי הילדים שלי מורידים את השמיכות בלילה
ומפחדת שיצטננו...

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
זה שבלילה הבגד מריח בניחוח מרענן והכל זה הגיוני
אבל השאלה אם בבוקר כשיוצאים מהבית עדיין יש את הרגשת ההתרעננות הזו
אם זה לא ילד שסובל מהזעת יתר - הבגד ריחני ונעים גם בבוקר.
ותופעת הזעת יתר אצל ילדים צעירים הינה נדירה למדי.
ויודעת מה, אני מעדיפה לשלם בבגד שריח המרכך התנדף ממנו (לא אמרתי מדיף ריח רע) על פני לחץ האירגון בבוקר, וכך להספיק את ההסעות ואת הפיזור בזמן ולא לאחר לעבודה ולמוסדות.

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אני די בהלם שיש פה כאלו שלא מלבישות לילדים גרביים בלילות הקרים!!
רציני?
ילד רק יוצא מהאמבטיה אני גורבת לו ישר גרביים כדי שלא יתקרר לי.
אולי אתם גרים באילת או באשדוד מקסימום..?

בובונה

משתמש פעיל
אני לא חושבת שזה מונע מלכסות ולכסות,,,, כי כמה כבר מחממים גרביונים כותנה?! מילא אקרילן,,,
זהו דרכם של ילדים שצריך לכסות ולכסות,,, שיהיה להם נעים וחמים, רופא אמר לי פעם שזה הענין למה ילדים מצטננים כ"כ הרבה, אין להם את המנגנון להתפנק ככה טוב עם השמיכה, להתכרבל בתוך המעיל, ולהכניס ידיים בתוך הכיסים וכ'ו הם שוכבים כמו בובה - והתפקיד שלי זה לכסות ולכסות ולכסות,,,,והלוואי שכך יהיה להם חם בלילה.( אני כמעט ולא ישנה רגועה בגלל הלחץ שלהם קררררר)

עד מתי

משתמש מקצוען
אני לא חושבת שזה מונע מלכסות ולכסות,,,, כי כמה כבר מחממים גרביונים כותנה?! מילא אקרילן,,,
זהו דרכם של ילדים שצריך לכסות ולכסות,,, שיהיה להם נעים וחמים, רופא אמר לי פעם שזה הענין למה ילדים מצטננים כ"כ הרבה, אין להם את המנגנון להתפנק ככה טוב עם השמיכה, להתכרבל בתוך המעיל, ולהכניס ידיים בתוך הכיסים וכ'ו הם שוכבים כמו בובה - והתפקיד שלי זה לכסות ולכסות ולכסות,,,,והלוואי שכך יהיה להם חם בלילה.( אני כמעט ולא ישנה רגועה בגלל הלחץ שלהם קררררר)
בטח שגרביון ואפילו גרב עוזר
אני לא מצליחה להירדם בחורף בלי גרביים , זה מחמם את כולי
יש את האימרה הידועה שאם חם ונעים ברגליים אז כל הגוף חם ולהיפך, ילד יכול להיות עטוף כולו במעיל צעיף וכו' אבל אם יכנס לשלולית וירטב בגרביים זה לא יעזור לו, הוא ירעד כולו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה