גרב קצרה ולא גרביון חונקחחחחיחחח
אז בכל מקרה הרגל לא מאוווררת
מה הועלנו?
מה ההבדל בין גרבי מיקימאוס של הלילה לגרבי הלוקייטי של הגן?
לא מדובר על להישאר עם אותן גרביים לשבוע ...
יש גרביים מאווררות
אל תשווי לגרבי נילון!
גרב קצרה ולא גרביון חונקחחחחיחחח
מה הועלנו?
חחחחיחחח
מה הועלנו?
כותנה (!)
אני לא מכירה גרבי ניילון לילדיםגרב קצרה ולא גרביון חונק
יש גרביים מאווררות
אל תשווי לגרבי נילון!
גרביים שאינן מניילון הן לאו דווקא מכותנה.אני לא מכירה גרבי ניילון לילדים
(רק לילדות וזה גרביון, שבת, מיוחד, וא'פחד לא משתמש בו יותר ממה שצריך כי הוא נקרע ברגע...)
עם גרבי לילהבאמת שואלת אתכן ואת המנוסות:
בימי החורף הקרים האלו, אתן נותנות לילדים להיות בלי גרביים מזמן האמבטיות ועד למחרת בבוקר... ? לא קר?
על מה בדיוק הייתה השאלה? לא חשבתי שיש בזה נושא הלכתישאלתי דעת תורה והתשובה הייתה שאם הגרביים נקיות ולא הייתי איתם כל היום (ברור!), זה בסדר.
אני מלכתחילה מלבישה לקטנים גרביון מהלילה (כותנה), רק בחורף כמובן, כדי שתהיה עוד שכבה שתחמם אותם. (הם מעיפים את השמיכות)רק אל תשימי להם מראש את הגרביים (מכירה משפחה כזו ).
שמעתי שזה לא קל הלכתית ושזה גורם לשכחה (או שזה לא קל משום שזה גורם לשכחה, כבר לא זוכרת אם מדובר בשני דברים שונים או לא), אז התקשרתי לוודא.על מה בדיוק הייתה השאלה? לא חשבתי שיש בזה נושא הלכתי
אני מלכתחילה מלבישה לקטנים גרביון מהלילה (כותנה), רק בחורף כמובן, כדי שתהיה עוד שכבה שתחמם אותם. (הם מעיפים את השמיכות)
כותנה
לא חושבת שלהלביש גרבי לילה מונעת הדבקה כי בסופו של דבר וירוס הוא מדבק בכל מצבאמהות שמלבישות לילדים שלהם גרביונים או גרבים בלילה..
הילדים שלכם היו כל החורף בריאים או הרבה חולים?
אשמח לשמוע מקורות לעניין,וגם על פי "העניינים" יש קצת טומאה בבגדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: