חגים להקפיא לשבועות

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
בדרך כלל עוגות גבינה מפרישות נוזלים גם בקירור רגיל תוך 24-36 שעות
איך אמא שלך מאחסנת?
במקרר.
הבעיה היא לא הפרשת נוזלים אלא שינוי המרקם שקורה רק בהקפאה והפשרה.
 

חייצ'ו

משתמש פעיל
במתכון יש 2 כפות יין לבן - זה חשוב או שאפשר לוותר?
אני לא שמה. אין לי כזה בבית..
ד"א,
כדי שיהיה לך גבוה זה תלוי גם בגודל התבנית. את העוגה הזאת את יכולה לעשות בתבנית בינונית או עגולה רגילה וזה ייצא גבוה מאד. מניסיון
 

מירי צלמת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני אשמח למתכון - תודה.
בבקשה

4 תבניות עגולות בינוניות.
לא יודעת מה הקוטר.

בסיס:
200 ג ביסקוויטים טחונים
100 ג חמאה מומסת
מערבבים ושוטחים בתבנית
אופים 8 ד'

אני אישית הכנתי בפעם האחרונה עם טורט לבסיס:
2 ביצים+ רבע כוס סוכר-להקציף
מוסיפים: כף שמת ו-רבע כוס קמח.

העוגה:
7 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
מקציפים במהירות גבוהה כ-6 ד

מורידים מהירות ומוסיפים:
750 ג גבינה
2 שמנת חמוצה
250 מל שמנת מתוקה
1 כוס פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
מעט מיץ לימון
כוס קורנפלור
שוטחים בתבנית על הבסיס
אופים בחום של 150 מעלות כשעה

ציפוי:
4 שמנת חמוצה
1 כוס ריבת חלב
2 כפות נוגט
4 שקיות סוכר וניל
מערבבים היטב
שופכים על העוגה
אופים עוד כ-10 ד ב130 מעלות.

ציפוי פשוט יותר:
100 ג שוקולד מריר/חלבי
50 ג חמאה
שמינית כוס מים
ממיסים מים ושוקולד על האש
מכבים ומוסיפים חמאה להמסה.
שופכים על העוגה המצוננת.
 

מירי84

משתמש פעיל
@ליאונרדו
מתנצלת רק עכשיו הגעתי לכאן... אם זה עדיין רלוונטי לך אז כן- הקישור הראשון זה העוגה המדוברת.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בבקשה

4 תבניות עגולות בינוניות.
לא יודעת מה הקוטר.

בסיס:
200 ג ביסקוויטים טחונים
100 ג חמאה מומסת
מערבבים ושוטחים בתבנית
אופים 8 ד'

אני אישית הכנתי בפעם האחרונה עם טורט לבסיס:
2 ביצים+ רבע כוס סוכר-להקציף
מוסיפים: כף שמת ו-רבע כוס קמח.

העוגה:
7 ביצים שלמות
2 כוסות סוכר
מקציפים במהירות גבוהה כ-6 ד

מורידים מהירות ומוסיפים:
750 ג גבינה
2 שמנת חמוצה
250 מל שמנת מתוקה
1 כוס פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
מעט מיץ לימון
כוס קורנפלור
שוטחים בתבנית על הבסיס
אופים בחום של 150 מעלות כשעה

ציפוי:
4 שמנת חמוצה
1 כוס ריבת חלב
2 כפות נוגט
4 שקיות סוכר וניל
מערבבים היטב
שופכים על העוגה
אופים עוד כ-10 ד ב130 מעלות.

ציפוי פשוט יותר:
100 ג שוקולד מריר/חלבי
50 ג חמאה
שמינית כוס מים
ממיסים מים ושוקולד על האש
מכבים ומוסיפים חמאה להמסה.
שופכים על העוגה המצוננת.
@מירי צלמת
המתכון נראה משובח
תודה על השיתוף

בקשר לנוגט בציפוי, הכוונה לאבקה או מלית?
 

רייצל V

משתמש פעיל
לזניה חלבית אפשר להכין כמה ימים מראש ולהקפיא? מישהי יודעת?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה