נראה לי פה הנקודה!!!כשאת עושה הפסקה מהלימודים על תעשי את זה על פרוג/אתר אחר אלא בפעילות פיזית
נראה לי פה הנקודה!!!כשאת עושה הפסקה מהלימודים על תעשי את זה על פרוג/אתר אחר אלא בפעילות פיזית
די!! יצא מהאופנה להגיד שזה ממכר, אל תחזרו על הדיבורים שגורמים לאנשים לא לתת את זה לילדים שלהם, כשצריך.זה באמת יכול למכר ובעיקרון מוגדר כסם ממכר
לגמרי.לא ניסיתי אבל אני חוששת שברגע שאני אתרגל לקחת ואראה כמה זה מקל עלי, כבר לא אוכל בלי זה...
לגמרי פיקוס מדהים!!!!!!תנסי ריטלין
שווה לך ושווה לך
זה באמת יכול למכר ובעיקרון מוגדר כסם ממכר
אבל אני ניסיתי היום בבוקר (מבחן ולימודים)
תופעות לוואי זוועתיות ונוראות
אבל ריכוז מושלם ופיקוס מדהים על עצמי והחיים
(אגב לא מומלץ לקחת בלילה אא"כ את מתכננת להישאר ערה וערה וערה... ומומלץ מאוד לאכול לפני כן כי אחרת עלולים לא לאכול שעות...)
די!! יצא מהאופנה להגיד שזה ממכר, אל תחזרו על הדיבורים שגורמים לאנשים לא לתת את זה לילדים שלהם, כשצריך.
פתאום הראש מפוקס והמצב רוח מרומם
זה כבר קשור לתופעות לוואיתשאל כל מי שלוקח, התופעה היא בדיוק הפוכה, מצב רוח שקט ומכונס. זה בהחלט מחיר פחות נעים, אבל עדין עדיף על התפקוד בלי, וכל מי שלוקח מבין על מה אני מדברת.
תעשי קצת חיפוש ברשת מה קורה באוניברסיטאות ..ריטלין אמנם מוגדר כסם אבל הוא לא ממכר!
חד משמעית!
בהתייעצות עם פרופסור מומחה בתחום,
אני בעצמי לוקחת מידי פעם, והבן שלי מאובחן קש"ר ולוקח כל יום, אין התמכרות!
וכ"כ חבל שאנשים וילדים שבאמת צריכים את זה ימנעו לקחת בגלל השטויות האלה...
חוץ מהתמכרות יש עוד תופעות לוואי?אל תגידו דברים באופן גורף
כי כן!!!!!!!!!!!!
רטלין זה סם לכל דבר
כן אני מכירה מישהי שנמכרה לזה באופן מטורף
ולקחה 300 מג ליום בלי שאף אחד יודע!!!!!!
אז כן ילד שצריך את זה אפשר לקחת אבל עם פיקוח
גם מתבגרת צריכה פיקוח על זה!!!!!!
אבל סתם לעייפות... למה ? תיבדקו את הבעיה מהשורש ןתיפטרו אותם.....
בהצלחה
תופעות לווי יכולים להיות - כגון קצת ישנוניות וכדו'חוץ מהתמכרות יש עוד תופעות לוואי?
אני כתבתי כבר מקודם שבעיני זה היה נראה משהו מפחיד
וראיתי כאן שכולם אומרים שאין שום בעיה
יש בטח אבל לא תמיד ממש מפריעותחוץ מהתמכרות יש עוד תופעות לוואי?
אני כתבתי כבר מקודם שבעיני זה היה נראה משהו מפחיד
וראיתי כאן שכולם אומרים שאין שום בעיה
הלוואי ישנוניותתופעות לווי יכולים להיות - כגון קצת ישנוניות וכדו'
תופעות לווי יכולים להיות - כגון קצת ישנוניות וכדו'
זה מה שרציתי לשאול באמתהלוואי ישנוניות
לרוב המשתמשים זה יוצר עירנות מופרזת עד הפרעות שינה!!!
האם בדקת את תפקודי בלוטת התריס? יכול להיות קשר ישיר בין חוסר איזון לבין 'תרדמת' חסרת שליטה.מצטרפת לבקשה לעצות.
עברתי בדיקות ראיה ובדיקות דם. ב"ה הכל תקין, ובכל אופן מתקשה לשבת ללמוד / לעבוד על המחשב, ופשוט נרדמת, גם אם אני לא באמת עייפה.
צודקת!!!!מה הקשר ריטלין לעיפות???אנשים תתעררו!!!
עיפות דבר אחד
קשב וריכוז דבר אחד
ועוד משהו מי שממליץ פה על תרופות ודברים בלי שהוא יודע זה פשוט סכנת נפשות כי יכול להיות שבגלל ההודעה שלכם היא/הוא תיקח את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: