וואלההבלת"ק
להימנע מלאכול הרבה אוכל שמכביד כמו לחם בשר דגים ביצים
לאכול יותר פירות וירקות
תנסו ותרגישווואלהה
בחיים לא חשבתי שיש קשר.
וואלהה
בחיים לא חשבתי שיש קשר
האמת, קמח וסוכר הוכחו כמעייפים אותי עוד יותר, אבל גם בלי קמח, אני סובלת כרונית מהעייפות, ותודה על העצות, ננסה מה שרלוונטי.להימנע מלאכול הרבה אוכל שמכביד כמו לחם בשר דגים ביצים
דווקא ידוע שסוכר מאד ממריץ ונותן אנרגיות...מעניין...האמת, קמח וסוכר הוכחו כמעייפים אותי עוד יותר, אבל גם בלי קמח, אני סובלת כרונית מהעייפות, ותודה על העצות, ננסה מה שרלוונטי.
נכון, אני לא מאבחנת אבל לפי התגובה הזאת שלך אולי כן כדי לך לנסות משהו תרופתי לקשב וריכוזתנסו ותרגישו
כשאוכלים אוכל כבד הגוף לוקח את מרבית האנרגיה בשביל לעכל את האוכל, והבן אדם נשאר עייף.
גם אני מכירה...למה לא? הכרתי הרבה תלמידות שלמדו למבחנים עם ריטלין
אבל בהרבה פעמים זה גם עייפות והרבה חוסר ריכוז שיחד מאוד מקשיםריטלין מגביר קשב וריכוז
זה עוזר גם כשהקושי הוא בגלל עייפות
נו, אז תגידי את התשובה ?זה לא באמת עייפות.
אם תגידי לי לצאת לטייל או לדבר עם חברה בטלפון אני ממש לא אהיה עייפה
לדעתי כן יש קשר לקושי בריכוז...
ומי אמר שזה כזה גרוע ?גם לי יש חברה שלקחה לצורך למידה למבחן (אפילו בלי אישור רופא)
לא ניסיתי אבל אני חוששת שברגע שאני אתרגל לקחת ואראה כמה זה מקל עלי, כבר לא אוכל בלי זה...
ממש לא, כל מי שקצת מכיר את הנושא יודע שיש הרבה שיש להם בעיה בקשב וריכוז ואין להם בכלל בעיה של היפרקטיביותלא יודעת למה, אבל אצלי בראש אלו שלוקחים ריטלין מצטייר
כהפרקטיבי
אגב זה לא סותר זה נותן אנרגיות שדווקא גורמות הרבה פעמים לתנועתיות יתר שפוגעת באיכות העבודהדווקא ידוע שסוכר מאד ממריץ ונותן אנרגיות...מעניין...
זה נכון לגבי סוכר מהפירותדווקא ידוע שסוכר מאד ממריץ ונותן אנרגיות...מעניין...
נותן אנרגיה וממריץדווקא ידוע שסוכר מאד ממריץ ונותן אנרגיות...מעניין...
מה הקשר בין התגובה שלי לקשב וריכוז???נכון, אני לא מאבחנת אבל לפי התגובה הזאת שלך אולי כן כדי לך לנסות משהו תרופתי לקשב וריכוז
ב"החשים עייפות אחרי האוכל? ככה תוכלו למנוע את זה - מגזין עמינח
לא במקרה אתם נהיים עייפים מיד אחרי ארוחת צהריים במשרד: למה זה קורה לנו? יש לה כמה סיבות מרכזיות ואפשר להתגבר על כך בעזרת כמה כללי אצבע פשוטים.www.aminach.co.il
עייפות אחרי האוכל
מכירים את התמונה של ישיבה אחרי ארוחת הצהריים בה חלק מהאנשים מנקרים ולפעמים לגמרי נרדמים? זה לא רק בגלל שמשעמם להם. זה בגלל שתהליך העיכול, אצלם בגוף, מbartipulshop.co.il
ב"ה
חסום לי
אפשר להעתיק ולהעביר לכאן ?
תודה רבה
אבל הם לקחו רטלין לא בגלל עייפות.בגלל שהם היו צריכות להתרכז.זה בדיוק מה שאמרתי!למה לא? הכרתי הרבה תלמידות שלמדו למבחנים עם ריטלין
ריטלין מגביר קשב וריכוז
זה עוזר גם כשהקושי הוא בגלל עייפות
מסכימה עם כל מילה!!!ולשבת על הכסא כ''כ הרבה זמן זה כן אפשרי ????
בלי להרגיש אי נוחות משוועת ??
בלי להרגיש את הגב לעוד כמה שעות אחריי הלימודים ????
הלוואי !!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: