@אבימי. הוא הביג בוס.please let me in
@אבימי. הוא הביג בוס.please let me in
@אבימי. הוא הביג בוס.
פרח שימדורי קטן.@ליבליב,
שוב אני לא יכולה להגיב שם *מבט מתוסכל* (אה איזה קטע, את האימוג'י הזה דווקא כן יש >> )
אבל-
אני מסכימה עם מה שאמרת, ממש לקחת את מילותיי הכלואות ושחררת אותן לחופשי!
ועוד משהו קראתי בויקיפדיה על האומן ההוא, ואני ממש התחברתי,
קבלי:
מתוך מאמץ לצייר במיעוט מלאכותיות ותכנון מראש, טוומבלי אימץ שיטות כגון ציור בחושך, ביד שמאל או בישיבה על כתפי אדם אחר.
אני חושבת שהתפקיד של אמן זה להעביר מסר, ולאו דווקא בצורה המקובלת של 'המסר בציור הזה הוא בלה בלה'. אני לא יודעת איזה מסר לכל הרוחות הוא ניסה להעביר, זה אגב גם לא ממש מעניין אותי כי אני די מלאה במסרים מעולים מאד, ממש נולדתי עם כפית של זהב בתור יהודיה, אבל- את המסרים שלו הוא בחר להעביר כשהוא מצייר ביד שמאל- זכותו ועובדה שאנשים מוכנים לשלם על זה...
זה לא כוס התה שלי, אפילו לא כוס הקפה שלי- זה אפילו מוזר (כאילו, כן, זה עולה מלא כסף, אבל זה מוזר). אבל- אפשר להעריך ולכבד גם מה שאתה לא מבין או אוהב.
תודה על השגרירות באזור שהאור לא נוגע בו.
אקונה מטטה.
מפחיד שמה אה? בררר..ואויב
כתוב 'מגישה'...?מה כתוב שם?..
שמה זה אומר??. אגב.. למה דווקא מגישה? מה זה מגישה?? זה כאילו סיפור של מישהו אחר ואת עשית לזה עיבוד? מה זה מגישה??. למה דווקא מגישה?כתוב 'מגישה'...?
לוידעת, 'כתבה ואיירה' היה נשמע לי בנאלי מדישמה זה אומר??. אגב.. למה דווקא מגישה? מה זה מגישה?? זה כאילו סיפור של מישהו אחר ואת עשית לזה עיבוד? מה זה מגישה??. למה דווקא מגישה?
למה?
כן, אולי זה זהמגיש/ה נשמע מקצועי.. כמו שף שמגיש לך יצירה קולינרית, חוויה.. המדיום הוא לא הפוינט
אני הייתי כותבתכן, אולי זה זה
מפחיד שמה אה? בררר..
לא אני סתם מרשה לעצמי להשתעשע עם אווירת פורים הקרבה ובאה . (איש צר ואויב המן הרשע הזה... ) משחררת את כל הדרמה הנצורה בתוך המוח הנצור והנוצר שלי.כתוב 'מגישה'...?
אז איך שם? לא מפחיד?
לא זורקים עליך כרכים ישנים של ליהמן ומגלגלים אותך מכל המדרגות?
אני בכל אופן עדיין לא קיבלתי מטר עגבניות לפנים.
כן גם אני נראה לי הייתי מעדיפה ״מאת״ ..אני הייתי כותבת
מאת: מרים יעל
אבל גם מגישה זה סבבה, עושה איזה תקווה למשהו טעים על הדרך.
בקרוב... ממש בקרוב
טוב אז רק למען הסר ספק,כן גם אני נראה לי הייתי מעדיפה ״מאת״ ..
מגישה נותן לי תחושה שזה אולי לא משהו מקורי שנוצר על ידך.
כאילו. ״אני רק המגישה, אני רק המארחת.
אני לא הסו שף.״
פרק הבא של 1:0
מאת הסו שף : מרים יעל.סתם בשביל לא להשאיר ספקות...
*GASP*אני חושבת שיש שם אנשים רגילים
פרח מרוקאי קטן זה היה בצחוקקק..טוב אז רק למען הסר ספק,
'מאת' נשקל גם הוא, אבל בגלל שיש המון ספרי קומיקס שכתוב עליהם 'מאת' ולמעשה הכוונה לכותב, ובפנים יש קרדיט למאייר/מאיירת, פסלתי את זה.
מה גם שכמו ש @מענדי בריל אמר, רציתי שההתייחסות למדיום לא תקבל במה, כדי ליצור תחושה שזה ז'אנר חדש.
פרק הבא של 1:0
מאת הסו שף : מרים יעל.סתם בשביל לא להשאיר ספקות...
מקווה שאני כותבת באשכול המתאים
הממ.. רונית..לא כדאי לאכול בשעות הקטנות של הלילה, ליבליב
בפרט שמה שיש לנו פה זה וופלים וקפה שחור.
אבל אולי אם באמת נבריק משהו, נקבל ארוחה זוגית במתנה,
וגם רכיבה על פיל.
מקווה שאני כותבת באשכול המתאים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: