מממ.. כלומר? זתומרת, אפשר לתת דוגמה?ציוריו המקצועיים מעולם לא יועדו לתלייה על קירות, אלא לניתוח והינדוס לאחור עבור ציירים.
מממ.. כלומר? זתומרת, אפשר לתת דוגמה?ציוריו המקצועיים מעולם לא יועדו לתלייה על קירות, אלא לניתוח והינדוס לאחור עבור ציירים.
איפה הטוקסידו שלך, בושהסליחה שלא התבטאתי מספיק בכובד ראש כיאה לדיון שכזה [556457גכמכי5]!
יחסית לחליפת צלילה שלך, אני בסדר...איפה הטוקסידו שלך, בושה
מי שמחפש דברים ברורים עם פירוש אחד, יכול לקרוא חוברות הדרכה למייבש כביסה.
תודהיפה ליבליב
אבל זה הכי-
אגב, כדי לצטט משפט אחד, את פשוט משחירה אותו, ואז הוא נותן לך אופציה "צטט הודעה"
אגב, רוזה פארקסוהציטוטים הם מהפורום שאין לנו הרשאה אליו..
לא נוגד, גם עשיתי לך לייק.
.אגב, רוזה פארקס
למה להם יש הרשאה אלינו, אבל לנו אין הרשאה לשום מקום חוץ מכאן?
אני רק שואלת, האם אין כאן מסר סמוי של 'מאיירים הם רק ילדים בני ארבע ולכן אנחנו בטוח יותר טובים מהם בהכל, למעשה אנחנו טובים יותר מכולם בהכל ולכן תהיה לנו גישה לכל מקום'?
#הומור_של_פרוג_עם_מסר_סאטירי_מכוון?
הכינויים רוזה פארקר והצ׳ה גאוורה לא התחילו מהאשכול הזה.@מרים יעל לכותבים אין גישה למאיירים, אלא אם כן הם נושאים טלאי מאיירים ו/או עיצוב גרפי על דש ניקם.
רוזה פארקס עלק.
מעניין... ובדיוק לכן ההגבלות על כניסה לפורום כתיבה נוקשות יותר. בהחלט מעורר מחשבה.מספר כניסות, פרסומות
לשם אין בעיה להכנס.
לקהילת הכתיבה יש סלקציה קשוחה ומרירת לסת.
לכותבים אין גישה למאיירים, אלא אם כן הם נושאים טלאי מאיירים ו/או עיצוב גרפי על דש ניקם.
ל @ליבליב יש תג של עיצוב גרפי, מעניין למה אין לה גישה לקהילת הכותבים... לא, סתם, אבל איך כמעט כל אחד יכול להגיב בפורום איור אבל זה שונה בקהילות אחרות? אני סתם מתרעמת באופן כללי, כבר ביקשתי מהמנהלים שיקימו פורום סגור בדומה לקהילת הכותבים- אבל מסתבר שמה שליבליב כתבה זה הסיבה ההגיונית ללמה לא... אנחנו מאד שמחים שמבקרים אותנו כאן, באשכול הנוכחי זה אפילו מעניין, אבל זה נהיה מעיק כשמדובר באשכולות מקצועיים או כשרוצים לחלוק תוכן שאי אפשר לתת לעיני הציבור לשזוף עדיין.@מרים יעל לכותבים אין גישה למאיירים, אלא אם כן הם נושאים טלאי מאיירים ו/או עיצוב גרפי על דש ניקם.
כי בשביל להכנס לפורום כתיבה צריך להביא הוכחות שאת כותבת בפועל (וגם עובדת בתחום כמדומני.)ל @ליבליב יש תג של עיצוב גרפי, מעניין למה אין לה גישה לקהילת הכותבים...
הגעתי למסקנה שה#הומורשלפרוג זה בסה"כ ההוכחה לכמה התגובה שאת כותבת יכולה לעורר עלייך את זעם המחיקה של מישהו שם למעלה.. אנחנו סתם פחדניות זה משהוכי בשביל להכנס לפורום כתיבה צריך להביא הוכחות שאת כותבת בפועל (וגם עובדת בתחום כמדומני.)
בשביל להכנס לקהילת המאיירים לא צריך שום הוכחות..
(מספיק ארנק פוטנציאלי. )
#הומור של פרוג #love you prog₪$
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: