מידע שימושי להיגמל מסוכר

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י rivkabrk;1885875:
אשמח לטיפים לגמילה mig

1. להחליט שזהו, אתמול היה היום האחרון עם סוכר.
2. שלא יהיו בבית פיתוים. (אחרי תהליך הגמילה זה פחות מפריע)
3. שיהיו בבית דברים אחרים כמו אגוזים, שקדים, תמרים (בגבול), תפוחים, ומתי שמרגישים צורך נואש להכניס לפה מאלו.
4. לעבור לשגרה של ארוחות מסודרות ואכילה יזומה.

זה בגדול.

rivkabrk

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י בראש מילה;1886874:
לפותחת האשכול - כמה את שותה ביום?
הרבה מאד פעמים הגוף מתבלבל בין צמא לבין צורך במתוק. אולי אם תקפידי לשתות הרבה (מים!) ייחלש קצת הצורך במתוק.
דוקא אוהבת לשתות.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י rivkabrk;1886962:
דוקא אוהבת לשתות.

אין קשר בין שתיה לצורך במתוק.

לפעמים יש קשר בין אכילה לא מסודרת למיעוט שתיה, שצמא מתפרש כרעב,

בקטע של המתוק זה לא קשור, אפשר לשתות שתי כוסות מים לאכול חצי חפיסת שוקולד ולקנח בעוד שתי כוסות מים...

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
עצם הכמיהה לסוכר היא דבר הדורש טיפול לכשלעצמו.
יש ברפואה הטבעית כל מיני פתרונות לזה.

CHAYA A

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו ניסה את מכון אברהמסון לגמילה מסוכר?

yrte

משתמש חדש
אני קורא פה על אנשים שמנסים להרזות, אבל אני דווקא מנסה להשמין ולא מצליח,:(
אולי למישהו יש עצה?:confused:
העיצה הכי טובה עבור תת תזונה/ משקל היא מעקב דיאטני/ת מומחה. (הייתי ממליצה על מישהו מהקופה שיש לו תואר.)
הרעיון הוא שהקיבה קטנה יחסית ולא מקבלת את כל הערכים התזונתיים שהיא צורכת למשל בגלל שהתחלנו עם פחממה ריקה, וכרגע נחסמה הקיבה לעוד.., מה שיוצר אצלה חסר בשומנים וחלבונים שהכרחיים לא פחות.

יש לשים לב לכלול בכל ארוחה מאכלים עתירי שומן בריא, כמו אבוקדו, שקדים ואגוזים, שמן זית (לפחות 2 כפות ביום) , מה שמביא לאיזון ובריאות ולא יכול להזיק.
מנסיון אישי ,
ארוחות קטנות יחסית כל קצת זמן 3-4 שעות שמכילות פחממה ושומן/ פירות ושומנים
ו3 ארוחות טובות ביום (בוקר, צהריים, וערב)
עשויות להביא תוצאה טובה לשיפור ערכים תזונתיים בגוף.
נ.ב. המטרה היא לצאת מתת תזונה, לא להשמין, (כמובן שאם המשקל נמוך באופן ממש חריג זה מצריך בירור,) אבל הייתי ממליצה לשים דגש איכות האוכל (הבריא והמגוון) ופחות על כמות, לא להעמיס על הקיבה, היא גדלה לאט לאט ובצורה מאוזנת.

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
העיצה הכי טובה עבור תת תזונה/ משקל היא מעקב דיאטני/ת מומחה. (הייתי ממליצה על מישהו מהקופה שיש לו תואר.)
הרעיון הוא שהקיבה קטנה יחסית ולא מקבלת את כל הערכים התזונתיים שהיא צורכת למשל בגלל שהתחלנו עם פחממה ריקה, וכרגע נחסמה הקיבה לעוד.., מה שיוצר אצלה חסר בשומנים וחלבונים שהכרחיים לא פחות.

יש לשים לב לכלול בכל ארוחה מאכלים עתירי שומן בריא, כמו אבוקדו, שקדים ואגוזים, שמן זית (לפחות 2 כפות ביום) , מה שמביא לאיזון ובריאות ולא יכול להזיק.
מנסיון אישי ,
ארוחות קטנות יחסית כל קצת זמן 3-4 שעות שמכילות פחממה ושומן/ פירות ושומנים
ו3 ארוחות טובות ביום (בוקר, צהריים, וערב)
עשויות להביא תוצאה טובה לשיפור ערכים תזונתיים בגוף.
נ.ב. המטרה היא לצאת מתת תזונה, לא להשמין, (כמובן שאם המשקל נמוך באופן ממש חריג זה מצריך בירור,) אבל הייתי ממליצה לשים דגש איכות האוכל (הבריא והמגוון) ופחות על כמות, לא להעמיס על הקיבה, היא גדלה לאט לאט ובצורה מאוזנת.
את מבינה שהגבת להודעה מלפני 8 שנים...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה