להיות כמו מים
משתמש פעיל
בדיוק כמו שאת יודעת להכיל חברה.איך להכיל?
אשמח לדוגמאות מפורטות.
וכמו שכל הצבור למד לאהוב ולפנק ואפילו להתגאות בילד המיוחד.
זו שליחות. זה מסע חיים. זו עבודה.
בדיוק כמו שאת יודעת להכיל חברה.איך להכיל?
אשמח לדוגמאות מפורטות.
אין לי מושגאיך להכיל?
אשמח לדוגמאות מפורטות.
כי ככה אנחנו, לוקח לנו זמן, כנראה הרגל מאז ה'לא שינו' שכל דבר עד שהוא נהיה מקובל ומוסכם הוא עובר דרך, לרוב זה יעיל, לפעמים אנחנו סובלים מזה בדרך, אבל זה כנראה חלק מאיתנואני לא אומרת שאין בעיה להתחתן עם אדם שסובל מהתמודדות נפשית או אדם שסובל מבעיה רפואית או מבעיות קשב וריכוז.
אני רק שואלת למה יש דברים שהחברה מקבלת ורואה בכדורים משהו לגיטימי ויש דברים שלא.
אז לטובת כולם בא נחלק את זה לשנייםבדיוק כמו שאת יודעת להכיל חברה.
וכמו שכל הצבור למד לאהוב ולפנק ואפילו להתגאות בילד המיוחד.
זו שליחות. זה מסע חיים. זו עבודה.
עצוב לי לשמוע על החברהמרגישה חובה להגיב.
יש לי חברה טובה שבאיזשהו שלב בחיים התפרצה אצלה איזושהי הפרעה נפשית קלה. כן קלה. לא מאניה ולא שום דבר דומה.
אבל זה לא אותו אדם! והוא לא כמוני כמוך. מה לעשות. יש זמנים שכן ויש זמנים שלא.
נכון. אף פעם לא היו לה התפרצויות והיא לא התאשפזה מעולם אבל אם תחיי איתה קרוב תרגישי לבד שזה לא אדם נורמטיבי.
אם תפגשי אותה ברחוב לא תראי כלום.
אבל האנשים שקרובים אליהם יכולים לסבול.
אני אתן דוגמא-יכול לקרות שאני אשב ואדבר איתה ובמשך שעה וחצי היא תנאם לי כמה שהיא מוצלחת וכולם מעריכים אותה ואין כמוה בעולם.
והיא חכמה ואינטלגנטית מאד. וזה לא היה לפני שהתפרצה ההפרעה.
אבל זה לא נעים לחיות ליד אדם שמתנהג ככה.
זה לא כמוני כמוך. את ואני לא נתנהג ככה.
אני כן אכבד אותה ואפילו אשמור איתה על קשר קרוב.
אבל לא ארצה להתחתן עם מישהו כזה.
זהו פרקתי.
היה לי קשה עם הכמוני כמוך.
הבהרה-זה לא קשור ללקחת תרופות.
אלו שני דברים שונים-לקחת תרופות נוגדות דיכאון/חרדה בזמנים קשים לבין מישהי מאובחנת גם במשהו קל.
אני אתן דוגמא-יכול לקרות שאני אשב ואדבר איתה ובמשך שעה וחצי היא תנאם לי כמה שהיא מוצלחת וכולם מעריכים אותה ואין כמוה בעולם.
והיא חכמה ואינטלגנטית מאד.
חברה לא מכילים.בדיוק כמו שאת יודעת להכיל חברה.
תודה רבה. הבעת את מה שניסיתי בכל דרך..מרגישה חובה להגיב.
יש לי חברה טובה שבאיזשהו שלב בחיים התפרצה אצלה איזושהי הפרעה נפשית קלה. כן קלה. לא מאניה ולא שום דבר דומה.
אבל זה לא אותו אדם! והוא לא כמוני כמוך. מה לעשות. יש זמנים שכן ויש זמנים שלא.
נכון. אף פעם לא היו לה התפרצויות והיא לא התאשפזה מעולם אבל אם תחיי איתה קרוב תרגישי לבד שזה לא אדם נורמטיבי.
אם תפגשי אותה ברחוב לא תראי כלום.
אבל האנשים שקרובים אליהם יכולים לסבול.
והיא חכמה ואינטלגנטית מאד. וזה לא היה לפני שהתפרצה ההפרעה.
אבל זה לא נעים לחיות ליד אדם שמתנהג ככה.
זה לא כמוני כמוך. את ואני לא נתנהג ככה.
אני כן אכבד אותה ואפילו אשמור איתה על קשר קרוב.
אבל לא ארצה להתחתן עם מישהו כזה.
זהו פרקתי.
היה לי קשה עם הכמוני כמוך.
הבהרה-זה לא קשור ללקחת תרופות.
אלו שני דברים שונים-לקחת תרופות נוגדות דיכאון/חרדה בזמנים קשים לבין מישהי מאובחנת גם במשהו קל.
בינתיים הספרים שדיברו על זה (מה שקראתי) ביישו את האינטלגנציה...אין לי מושג
ואני מאד מחכה ליום הזה שכמו שיש ספרים וכתבות על התמודדויות עם כל מיני דברים יכתבו גם על הנושא הזה.
א. אמרתי-זה לא היה לפני.את יודעת כמה אנשים שמעתי שהם משבחים ומהללים את עצמם בלי סוף...
והם ממש לא לוקחים כדורי ואין להם שום הפרעה נפשית!!
למה קיימות סיבות טובות באמת?אז לטובת כולם בא נחלק את זה לשניים
יש להכיל, משמע, להביע אמפתיה, לאהוב לפנק
ובחלק הזה אני לא רואה פגם בציבור שלנו. אדרבה, הם לפעמים חלק בלתי נפרד מתוך החברה עד שאי אפשר לזהות שקיים פה קושי
ויש חלק נוסף. של ההסתרה. וככל הנראה קיימות סיבות טובות לחבאות הזו
אני מכירה היטב אנשים שמארחים במסירות אנשים פגועי נפש ברמות קשות.אין לי מושג
ואני מאד מחכה ליום הזה שכמו שיש ספרים וכתבות על התמודדויות עם כל מיני דברים יכתבו גם על הנושא הזה.
את ממש צודקת לגבי הקטע של החברים!חברה לא מכילים.
עם חברה- חברים.
יש קשר הדדי על כל המשתמע.
אחת הבעיות של אנשים עם מבנה נפש לא בריא (פסיכוזות, בעיה עם בוחן המציאות) , הוא חוסר היכולת שלהם ליצור קשר רגשי אנושי הגיוני.
וכשה הורה לילד או בן זוג זה נוראי.
אז מי מדבר על חברים...
זה נושא נוסף. ועל אף שהמגיבים כאן מכירים באופן אישי כאלולמה קיימות סיבות טובות באמת?
בדיוק בגלל חלק מהתגובות שמגיבים כאן.
כי יש אנשים באמת באמת רגילים וטובים ואלופים-שרוצים להיות שווים.
אבל להתחבר ברמה האישית? חלק מהתגובות כאן לא מראות כ"כ רצון טוב לכך.
תחשבי על מישהי באמת קרובה, ודמייני שהיא לוקחת כדורים-לדעתך, יקל עליה לקרא את התגובות שלך? של אחרות?
מענין
ג. בד"כ אלו אנשים עם מנת משכל מעט יותר נמוכה מהממוצע מה שלא במקרה הנוכחי. מישהי אפילו חכמה מהממוצע. לפני ההתפרצות היה תענוג לדבר איתה.
אני חושבת שחשוב להבדיל בין לקחת תרופות להפרעה נפשית קלה ככל שתהיה.למה קיימות סיבות טובות באמת?
בדיוק בגלל חלק מהתגובות שמגיבים כאן.
כי יש אנשים באמת באמת רגילים וטובים ואלופים-שרוצים להיות שווים.
אבל להתחבר ברמה האישית? חלק מהתגובות כאן לא מראות כ"כ רצון טוב לכך.
תחשבי על מישהי באמת קרובה, ודמייני שהיא לוקחת כדורים-לדעתך, יקל עליה לקרא את התגובות שלך? של אחרות?
מענין
לא הבנת אותי!זו טעות איומה!
מה זה בד"כ?
את מכירה כ"כ הרבה שכולם נהיו בד"כ?
אלו שמטופלות ובאמת רגילות-פשוט מסתירות שלוקחות. אז את רואה רק את הלקויות הקשות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: