נראה לי שלהביא עגלה מאמריקה, זה כמו להביא עגלה מאמריקה
מניסיון צריך לזכור שיש הרבה כאב ראש ותיאומים,מניסיון מסובך מאוד
אלא אם כן יש קרוב שיעשה עבורך את הטרחה
למה מפסידים האחריות?(אם כי קחי בחשבון שאין לך אחריות,
לא מפסידים אלא לא שייך לממש כי האחריות ניתנת למימוש בארה"ב...למה מפסידים האחריות?
יש עמדת מכס ביציאה מאילת?אי אפשר לעצור במכס בחזור ולהגיד - היי אני רוצה להיות שומרת חוק ולשלם על זה וזה. הם יקחו לך אותה ותצטרך לחזור בנפרד לשלם ולקחת.
אין לי מושג אבל לא נראה לי.יש עמדת מכס ביציאה מאילת?
זה שמקובל ללכת עם עגלת תינוק לאושר עד ממש לא הופך את זה למקובל בנתב״ג.אם אתם רוצים לעשות כמו שהרבה נוסעים עושים שפותחים את העגלה והולכים עם זה פתוח אני חושב שגם אם לא נוסעים עם שום ילד . אפשר להכניס את החבילות שלכם בתוך העגלה ומה הבעיה שלקחתם עגלה מיוחדת כדי שלא יהיה לכם קשה ליסחוב עד השדה התעופה או מהשדה התעופה .אני לא בדקתי את זה ואני לא אומר מנסיון. אני רק חושב האם זה לא צודק
לא צודק בכלל.אם אתם רוצים לעשות כמו שהרבה נוסעים עושים שפותחים את העגלה והולכים עם זה פתוח אני חושב שגם אם לא נוסעים עם שום ילד . אפשר להכניס את החבילות שלכם בתוך העגלה ומה הבעיה שלקחתם עגלה מיוחדת כדי שלא יהיה לכם קשה ליסחוב עד השדה התעופה או מהשדה התעופה .אני לא בדקתי את זה ואני לא אומר מנסיון. אני רק חושב האם זה לא צודק
אפשר להשתמש בעגלה גם בשביל ילד קצת גדול, כזה שלא לקחו עבורו עגלה.לי ידוע שעושים את זה עם משפחה שמגיעה עם תינוק רק שברב הפעמים למשפחה עצמה יש כבר עגלה ואז זה קצת מסובך...
אין בעיה אם בשביל שתראה מקובל אתה רוצה לשלם מס בסדר גמור. אבל אני לא כל כך מפריע לי בשביל לא לשלם מס .כמה דקות בודדות להיראות לא לענין כל כך .ואם בגלל שזה לא מקובל הם יעצרו אותי. עדיין אני לא מבין מה הם יכולים לענות לי על זה אני צריך את העגלה לדברים שלי לסחוב .עוד הפעם אני אין לי ניסיון אני אומר מה אני חושבזה שמקובל ללכת עם עגלת תינוק לאושר עד ממש לא הופך את זה למקובל בנתב״ג.
בעיני מוזר מאוד (בכל אופן אני לא נתקלתי מעודי בכזה מראה)...
לי ידוע שעושים את זה עם משפחה שמגיעה עם תינוק רק שברב הפעמים למשפחה עצמה יש כבר עגלה ואז זה קצת מסובך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: