לי ולחבריי עובד כל הזמן עם נטפרי, יש לכם בעיה, אולי לא התקנתם את התוכנה?כבר כמעט שנה שלא עובד דרך האתר הזה עם קורא כרטיסים.
עכשיו יותר מתמיד אנחנו רוצים לעקוב, ולא עובד, מה עושים? (יש לנו נטפרי).רב-קו אונליין | השירות הרשמי למכירה וטעינה של חוזי נסיעה לרב-קו
טען את הרב-קו מהבית באמצעות האפליקציה או אתר האינטרנט ושלם בכרטיס אשראי.ravkavonline.co.il
למי אמורים לפנות כדי לקבל את ההחזר?יש תקלה כרגע במערכות.
גם למי שיש חופשי, נגבית לו נסיעה בערך צבור (לא לכולם)
כרגע ההוראה שלמי שיש חופשי, לא לתקף באוטובוסים ובמידה ויעלה פקח לעדכן אותו כי יש חופשי.
לגבי מי שכבר נגבה לו יבוצע החזר בהמשך...
כנ"ל לגבי מי שהטעין אתמול בשעות הלילה ולא זוכה בהנחת הערך צבור
עמדות על הקו (כך לפי *8787)למי אמורים לפנות כדי לקבל את ההחזר?
התקנו. הם מבקשים להתקין גירסא יותר חדשה. אבל התקנו דרך האתר.לי ולחבריי עובד כל הזמן עם נטפרי, יש לכם בעיה, אולי לא התקנתם את התוכנה?
לי נתקע בשלב התשלוםלי ולחבריי עובד כל הזמן עם נטפרי, יש לכם בעיה, אולי לא התקנתם את התוכנה?
מאז פרשיית העוקץ של כרטיסי הרב קו שהוטענו בכרטיסי אשראי גנוביםלי נתקע בשלב התשלום
דורש קוד אימות
בהופ-און אמרו לי שזה של חברות האשראי
אבל לא קורה לי בשום תשלום אחר באינטרנט, רק כאן
תכל'ס כבר כמה חודשים לא מצליחים להטעין
מקבלים החזר?עכשיו יש באתר של רב-קו לקבל החזר (הוריד לי על 2 נסיעות מערך צבור למרות שהיה לי חפשי חדשי).
לא ברור על מה יחזירו? על הערך הצבור? או יבטלו את החפשי חדשי?
מישהו יודע?
סורקים את הרב קו ואז קופץ הודעה על החזר שאפשר ללחוץ עליו.מקבלים החזר?
אפשר קישור?
ראיתם את זה?כבר כמעט שנה שלא עובד דרך האתר הזה עם קורא כרטיסים.
עכשיו יותר מתמיד אנחנו רוצים לעקוב, ולא עובד, מה עושים? (יש לנו נטפרי).רב-קו אונליין | השירות הרשמי למכירה וטעינה של חוזי נסיעה לרב-קו
טען את הרב-קו מהבית באמצעות האפליקציה או אתר האינטרנט ושלם בכרטיס אשראי.ravkavonline.co.il
למה זה פיתרון פחות מומלץ לעדכן ידנית רק את העידכון הספציפי?
אפשר בלי לסרוק?סורקים את הרב קו ואז קופץ הודעה על החזר שאפשר ללחוץ עליו.
אבל אני מפחדת להמשיך (הפסקתי באמצע) כי לא ברור לי מה זה יעשה/ מה יבטלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: