ווילי וונקה
משתמש מקצוען
לא יודעת מה איתך אבל אני מכירה גם מרצדסאם זה דומה איך יכול להיות שהבני ברקים לדוגמה
לא אצים רצים לירושלים
כנראה שזה טסלה בדמיונות ולא במציאות
לא יודעת מה איתך אבל אני מכירה גם מרצדסאם זה דומה איך יכול להיות שהבני ברקים לדוגמה
לא אצים רצים לירושלים
לפי ווייז ברכב בבוקר יכול לקחת מנווה יעקב להר חוצבים 28 דק' (מקסימום) לעומת מרמה ד' להר חוצבים 44 דק' (מקסימום).מנווה יעקב ברכב זה גג רבע שעה, מב"ש זה מינימום 35 דק'.
זה לא באמת מקביל.
אבל באמת יש לירושלים חסרונות רביםוואו איזה אשכול הזוי
אני בכלל לא רוצה טסלה
לא בגלל שזה יקר
להפך!!!
פשוט רכב מכוער ומרעיש שנוסע לאט ולא מתפקד
כן אבל אחד משניהם מקנא בשני עד מוותלא יודעת מה איתך אבל אני מכירה גם מרצדס
יש הרבה בני ברקים שחולמים לגור בירושלים.אבל לא לבני ברקי יש טיפת רצון לגור לירושלים
ולא לירושלמי רצון לגור בבני ברק
הנקודה היא דווקא מה המינימוםלפי ווייז ברכב בבוקר יכול לקחת מנווה יעקב להר חוצבים 28 דק' (מקסימום) לעומת מרמה ד' להר חוצבים 44 דק' (מקסימום).
מינימום 15 דק' מנווה יעקב, 31 דק' מרמה ד' בית שמש.הנקודה היא דווקא מה המינימום
הענין הוא כזהוואו איזה אשכול הזוי
אני בכלל לא רוצה טסלה
לא בגלל שזה יקר
להפך!!!
פשוט רכב מכוער ומרעיש שנוסע לאט ולא מתפקד
אז מנסיון , (באוטובוסים ולא רכב) מנווה יעקב, זה סיוט!!תנסה שבוע מפה ליסוע ושבוע מפה ליסוע תגיד לי מה יצא.
איך שאת גדלת ועוד מאות אלפי ילדים יראים ושלמים..לא יודעת איך אפשר לגדל ילדים ליר"ש בירושלים
זהו שאתם כבר הלכתם.אנסה לחזור כשייסיימו להפוך את הכבישים ולסלול מחדש ברוורס.
כי בואו נשים את הדברים על השולחן.אם זה דומה איך יכול להיות שהבני ברקים לדוגמה
לא אצים רצים לירושלים
באמת חושבים שזה יהיה רק קצת זמן ? משום מה אני די סקפטית לגבי זה ..זהו שאתם כבר הלכתם.
דעתי שכל אלו שסובלים כבר שנים בירושלים מתחבורה מזעזעת צריכים להמתין קצת, או אולי קצת הרבה : )
תארו לעצמכם לעבור עכשיו לאיזה חור נידח ולשמוע משם איך ירושלמים מתניידים להם בקלילות ממקום למקום בעיר הבירה היפה.
סליחה? בסבל שעותיי המבוזבזות בפקקים נבנתה הרכבת הקלה הזאת, לפחות ארווה לי קצת נחת בעתיד הקרוב או הרחוק...
השאלה כמה הם שילמו אז על הדירות, ואיזה עוד אפשרויות היו להם (הרבה דירות בירושלים נמכרו לפני שנבנו מו"ע בי"ש ביתר וכו').המפורסמות אינן צריכות ראיה.
להסביר למה כדאי לגור בירושלים זה מיותר.
ואם אתם מאלה שלא מבינים למה לגור בירושלים
באמת חבל לכם לשלם את המחיר ההזוי שלה
בכל אופן 1 מכל 4 חרדים בארץ בחר לשלם את המחיר הזה...
באמת נשמע מוגזםנראה לי שהפער שרשמת הוא קצת מוגזם, לא??
היא כתבה גם על החילוניים,מצחיק להכליל את ירושלים, וגם את בית שמש. מכיר אישית משפחה מהקריה בב"ש, 13 ילדים, היום רק 3 חרדים....
והכי מצחיק, מלאה ערבים. מכירה מישהו שהתקלקל מערבים, אני עדיין לא...
גם אם בשכונה מסוימת כולם חרדים צנועים וצדיקים,גם זה תלוי באזורים. יש ויש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: