לאיזה גיל ?שמלה שהזמנתי לילדה לשבת לפני מס' חודשים וממש מרוצה
כרגע בחצי מחיר
Wildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.il
לאיזה גיל ?
מועתק מהאתר:האם מחיר המשלוח מצטרף בענין המס?
תרגום...מועתק מהאתר:
When does my order require customs payments?
The Israeli Customs Code provides for a duty-free threshold of up to $75 (cost of goods excluding shipping costs) for orders made in international online stores.
מצד ההגיון זה אמור להיות הפוך, אולי לעלות לשמונים.חושבת שסף הפטור ממכס השתנה וירד לשבעים בגלל שער הדולר הנמוך. תבררי.
הסכום בשקלים ירד בגלל שער הדולר הנמוך (כ-240 ש"ח לעומת כ-260 ש"ח בעבר)חושבת שסף הפטור ממכס השתנה וירד לשבעים בגלל שער הדולר הנמוך. תבררי.
נכון, מה שאפשר לעשות זה לפתוח את גוגל טרנסלייט בחלון נפרד (מצורף קישור)א"א לראות בעברית
מנסה לתרגם ולא הולך
אני הוספתי תוסף שמתרגם לי באתר עצמו על ידי הדגשת הטקסטנכון, מה שאפשר לעשות זה לפתוח את גוגל טרנסלייט בחלון נפרד (מצורף קישור)
ופשוט להעתיק, אפשר גם חלק מהתפריט.
Google Translate
השירות של Google, שמוצע בחינם, מתרגם באופן מיידי מילים, ביטויים ודפי אינטרנט מאנגלית למעל 100 שפות.translate.google.co.il
מה התוסף?אני הוספתי תוסף שמתרגם לי באתר עצמו על ידי הדגשת הטקסט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: