אפשר לסמוך שהמכשיר אכן טוב?
המכשיר מעולה!!!!
עובד עם קלטות של וקסברגר.
אנחנו מתענגים עליו. (בעיקר על המחיר... )
אפשר לסמוך שהמכשיר אכן טוב?
המכשיר מעולה!!!!
מה יעזור לך קלטות ברוסית?יש לקנות גם קלטות בזול באתר הרוסי או באליאקספרס?
לאיזה גיל זה מתאים?המכשיר מעולה!!!!
אצלי נהנים מזה עד גיל 10,לאיזה גיל זה מתאים?
והאם שווה את ההשקעה?
כמה זמן כל קלטת?אצלי נהנים מזה עד גיל 10,
לדעתי, שווה את ההשקעה של המכשיר, אבל קחי בחשבון, את מחיר הקלטות הגבוה במיוחד.
כן אני קולקציה שלמה. אבל אני לא חושבת שהמוצרים עדיין קיימים.מישהי הזמינה בגדי חורף באתר?
כן אני קולקציה שלמה. אבל אני לא חושבת שהמוצרים עדיין קיימים.
הזמנתי שנה שעברה
רובם לא במלאי.אפשר קישורים?
רובם לא במלאי.
Wildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.ilWildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.ilWildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.ilועוד כמה יפים שלא במלאיWildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.il
הכל עלה לי בין 6-8 דולר לפריט.
איך עובד שם עם מכס?
מצאתי מגף ב 76$, זה עובר את ה75$ של מכס, מה עושים?
תחכי כמה ימיםאיך עובד שם עם מכס?
מצאתי מגף ב 76$, זה עובר את ה75$ של מכס, מה עושים?
השנה טרם הזמנתי כי כבר קניתי קולקציות בארץ.יש לך טעם ממש טוב!!
השנה לא הזמנת?
השנה טרם הזמנתי כי כבר קניתי קולקציות בארץ.
אבל יש לי סל די גדוש...
חלקם לא מנסיון. רק קראתי תגובות.
בכיףתוכלי להעלות קישורים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: