וGUESS ולקוסט במחירים שבארץ היינו יכולים רק לחלום עליהם. . .יש שם בנטון ומרקס אנד ספנסר יותר בזול מהחנויות שלהם...
בטוח זה מקורי?
מה זה המידות בבנטון? 100 זה הכי קטן או הפוך?יש שם בנטון ומרקס אנד ספנסר יותר בזול מהחנויות שלהם...
בטוח זה מקורי?
כל חברה זה מידות אחרותאיפה אפשר להמיר את המידות ילדים?
לא מעוניינת לפוצץ שום בועה
איך אפשר לדעת על מוצר מי מוכר אותו?יש מוצרים שנמכרים דרך האתר עצמו ויש מוצרים שנמכרים דרך מוכרים צד שלישי
אני הזמנתי וקיבלתי,לא מעוניינת לפוצץ שום בועה . . . וגם אני עצמי הזמנתי שם
אבל חפרתי עכשיו קצת בגוגל על האתר ומצאתי אתר ביקורות, והן לא היו מי יודע מה. . .
אני התפלאתי כי זה לא עשה רושם כזה וגם ההזמנה שלי נראה כי היא מתקדמת יפה. לשיקולכם.
להלן הקישור:
Bee.Deals - Wildberries — fashionable online store
ונשמח שמי שהזמין וקיבל, שיעדכן כאן. תודה.
תמיד יש את הביטוח של חברת האשראי על אי קבלת תמורה.האתר הזה הוא כמו אמזון רוסי. יש מוצרים שנמכרים דרך האתר עצמו ויש מוצרים שנמכרים דרך מוכרים צד שלישי. ופה הבעיה ובמיוחד שאין גם ביטוח על הקניה כמו paypal
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: