אצלי, כן.איך המידות, מדוייקות?
אצלי, כן.איך המידות, מדוייקות?
אצלי בדלת הבית.למה? כתוב במפורש שלהזמנה מעל 30$ זה חינם ופחות זה 3$. השאלה שלי לאלו שקיבלו את המשלוח:
להיכן זה הגיע? לסניף הדואר? לנקודת מסירה?
תוך כמה זמן? פשוט ביצעתי שם עכשיו הזמנה (של קרוקס, מחירי רצפה לקרוקס מקורי. אין למצוא במחיר הזה.)אצלי בדלת הבית.
הזמנתי ב 9/12, קיבלתי ב 27/12תוך כמה זמן? פשוט ביצעתי שם עכשיו הזמנה (של קרוקס, מחירי רצפה לקרוקס מקורי. אין למצוא במחיר הזה.)
וחשוב לי לדעת אחרי שנכוויתי עם ג'ורג'. (גם הגיע בסופו של דבר ב"ה, ואחרי שכבר קיבלתי החזר, אבל אחרי חודשיים)
אני הזמנתי נעלי גברים מחברת ECCO שעולה בארץ 600-700 ש"ח, עלה לי 250 ש"ח. (70 דולר כולל משלוח).
הגיע,
גם אותה מידה..?כנ"ל
אותה הזמנה,
17 יום..תוך כמה זמן? פשוט ביצעתי שם עכשיו הזמנה (של קרוקס, מחירי רצפה לקרוקס מקורי. אין למצוא במחיר הזה.)
וחשוב לי לדעת אחרי שנכוויתי עם ג'ורג'. (גם הגיע בסופו של דבר ב"ה, ואחרי שכבר קיבלתי החזר, אבל אחרי חודשיים)
כןגם אותה מידה..?
אפשר קישורתוך כמה זמן? פשוט ביצעתי שם עכשיו הזמנה (של קרוקס, מחירי רצפה לקרוקס מקורי. אין למצוא במחיר הזה.)
מצטרפת לשאלה.............ראיתי שיש באתר נעלי בית של בירקנשטוק במחיר מגוחך, זה המקורי? דגם מסוים יוצא בסביבות 80 ש"ח...
אני מניח שברוסיה הכל נראה אחרת..למה לא רואים שום פרטים על המוצר?
ושום חוות דעת?
לא כתוב אפי' דגם המוצר כלום שום
מה זאת אומרת?
איך צריכים להבין מה קונים?
מה זאת אומרת?אני מניח שברוסיה הכל נראה אחרת..
זה היה בהומור..מה זאת אומרת?
יכולה להביא לי קישור?crocs for kids (wildberries.co.il)
יש להם גם בגדי מיורל לילדים במחירים הזויים! (יחסית לארץ, כמובן.)
אולי מישהו יודע רק איך עובדות המידות שלהם?
זה הקישוריכולה להביא לי קישור?
תודה
זה לא מול דואר ישראללפני כמה ימים התקשר אליי הדוור (או שליח), ואמר שיש לו בשבילי חבילה והוא היה בכתובת לא נכונה,
הוא אמר שהוא עושה שינוי כתובת, ואני מקווה שלא יחזירו את זה חזרה,
מה אני יכולה לעשות?
דיברתי עכשיו עם דואר ישראל, הם אמרו שהם לא יכולים לעזור לי מכיוון שהמספר מעקב שהם נתנו לי מתחיל ב- WBIL
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: