השאלה אם יש עם מי לדבא לתתכרטיס זה לא פשוט.ביחוד שלא יודעים את השפה.לאברור 6 דולר על איזה סכום קניה?
השאלה אם יש עם מי לדבא לתתכרטיס זה לא פשוט.ביחוד שלא יודעים את השפה.לאברור 6 דולר על איזה סכום קניה?
אני לא יודעת אם יש נקודה קרובה יותר אליקרה לי כמה פעמים וביקשתי להעביר מקום. הבעיה היא שהם מחכים שזה יוחזר מהנקודה הראשונה (בערך שבועיים) ורק אז שולחים שוב לנקודה המעודכנת. כך שאולי עדיף כבר ללכת רחוק.
לי שלחו מייל ובו הנקודה שאליה תישלח החבילהאני לא יודעת אם יש נקודה קרובה יותר אלי
איפה רואים איפה הנקודות?
אותי מעניןאגב,
מישהי רוצה להזמין איתי את המקרנציק?
ואז אפשר להתחלק בדמי משלוח,
גרה בבני ברק?אותי מענין
לא,אבל יש לי איך לקחת משם.גרה בבני ברק?
אני ממש לא יודעת,לא,אבל יש לי איך לקחת משם.
אגב,רואה שם באתר מוצר זהה גם ב41$
מה יכול להיות ההבדל?
אולי מה שכתבו פה על בטריות/שקע הטענה?
אין מילת הסבר שם
נשמח שתעדכני באמת כי גם אני הזמנתי אתמול
ממש מהיר!הזמנתי ב 7/12 , אתמול (26/12) קיבלתי הודעה שהחבילה נמצאת בנקודת איסוף
(אגב- נקודת איסוף במרחק 25 דקות נסיעה, ולא נתנו לי אפשררות לבחור בכלל....)
הזמנת?אני ממש לא יודעת,
שימי קישור,
אולי מישהו יוכל להחכים אותנו...
הזמנתי את הראשון,הזמנת?
אני רואה שהמחיר ירד ל 25? מה ההבדל באמת בין הדגמים?
Wildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.ilWildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.il
עוקבת..אני רוצה להזמין מקרנציק ( המחיר באמת 25.06$ ????????)
יש משהי שקיבלה במחיר הזה ומרוצה, זה קצת נראה לי מופרח.....
Wildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.il
תעדכנו אותנו איזה דגם הזמנת? יש שם ב26$, ויש ב41$אני הזמנתי ב 19/12 קיבלתי היום [18 ימים מההזמנה למי שלא הצליח לחשב לבד], הגיע שליח עד הבית, אבל אני לא גר בבני ברק.
כתוב שם שזה על בטריות,תעדכנו אותנו איזה דגם הזמנת? יש שם ב26$, ויש ב41$
ואם יש בו מקום לחבר כבל טעינה..
13.5 דולר,כמה עולה שם משלוח? מכמה חינם?
הזמנתי משהו אחר, רק רציתי לתת אינדיקציה כמה זמן לוקח להם, לא הרבה לדעתי.תעדכנו אותנו איזה דגם הזמנת? יש שם ב26$, ויש ב41$
ואם יש בו מקום לחבר כבל טעינה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: