100 ש"ח כ"אבכמה?
איפה?
ב"ב
100 ש"ח כ"אבכמה?
איפה?
ברשותי משאבה כפולה של ארדו דגם קליפסו. חדשה. עולה 950 בסופר בייבי (ובחנויות נוספות)אפשר קישור?
נשמח שתעדכני באמת כי גם אני הזמנתי אתמולכמה זמן ממוצע למשלוח?
הזמנתי לפני שבועיים,
במעקב מופיע שזה עדיין לא בארץ. (בדרך למדינת היעד)
סביר?
יש עכשיו ב26$אפשר להשיג שם מקרנצ'יק?
יכולה לתת קישור למטען הנ"ל?זה סוג אחר מרוב הטלפונים
אבל אפשר לקנות בכל מקום
וגם באלי
רוצה להזמין לזה מטען מגנטי וכך אמור לשמור על המגעים כי זה מה שנהרס בדרכ במקרנציק
קישור?יש עכשיו ב26$
קישור?
כמה זה יוצא עם המשלוח?אגב,
מישהי רוצה להזמין איתי את המקרנציק?
ואז אפשר להתחלק בדמי משלוח,
39.7 דולר לאחד, שזה בערך 125 ש"ח,כמה זה יוצא עם המשלוח?
לאן המשלוח מגיע הביתה או לנקודת חלוקה?39.7 דולר לאחד, שזה בערך 125 ש"ח,
משלוח עולה 13.5 דולר,
אם קונים 2, זה יוצא בערך 104 ש"ח לכל אחת.
לא יצא לי עדיין להזמין מהם,לאן המשלוח מגיע הביתה או לנקודת חלוקה?
איך אפשר לראות באתר הזמנה קודמת?אם יש להם נקודה קרובה לבית (נראה לי קילומטר) אז לנקודת חלוקה ואם לא, אז שליח לבית.
אני שואלת,לא יצא לי עדיין להזמין מהם,
כך שאני לא יודעת,
אולי ישן כאן מנוסות שיוכלו להחכים אותנו...
קרה לי כמה פעמים וביקשתי להעביר מקום. הבעיה היא שהם מחכים שזה יוחזר מהנקודה הראשונה (בערך שבועיים) ורק אז שולחים שוב לנקודה המעודכנת. כך שאולי עדיף כבר ללכת רחוק.אני שואלת,
כי פעם שעברה הביאו לי לאנשהו בז'בוטינסקי
ואני בקצה השני של ב"ב
הזמנות קודמות אפשר ע"י לחיצה על האייקון של האיש בצד ימין למעלה ליד עגלת הקניות ולגבי מעקב אפשר דרך MEST או TRAK 17איך אפשר לראות באתר הזמנה קודמת?
איך אפשר לעקוב שם על הזמנה מלפני כחודש?
בקשר למקרנציק, שימו לב, יש שם שני סוגים במחירים שונים, אולי יש הבדל בחיבור לאנרגיה , בטריות או חשמל!
מופיע לי תוצאה 0הזמנות קודמות אפשר ע"י לחיצה על האייקון של האיש בצד ימין למעלה ליד עגלת הקניות ולגבי מעקב אפשר דרך MEST או TRAK 17
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: