ומי שמורה היתר לגלוש בפרוג ק"ו שיכול להתיר לקרוא משפחה...
ומי שמורה היתר לגלוש בפרוג ק"ו שיכול להתיר לקרוא משפחה...
אז כנראה לא קראתם את "קראט" זה ספר מוסר מונגש בצורה של רמה סיפרותית גבוהה מאד ,מותאם לדור שלנו, גם קטיפה.לאף עיתון.
ממליץ מאוד לא להכניס בכלל עיתונים הביתה, לא רק מסיבות 'דתיות' אלא פשוט ממקום של רוגע נפשי.
עיתון נכתב על ידי עיתונאים, שבהרבה מקרים מגרדים את פני השטח כדי ליצור תוכן שמעניין.
אנחנו מקבלים את הנסורת של הגירוד הזה, בין אם נרצה ובין אם לא, נזכה במנה מכובדת של אג'נדה, שבמוקדם או במאוחר, תיקח חלק בחינוך ובהנדוס שלנו ושל הילדים שלנו.
אני כבר כמה שנים לא מכניס שום עיתון הביתה, והשבת שלי לא פחות מעניינת מאשר בעבר.
גם ככה אנחנו קוראים את החדשות שלנו בפורומים, אז אין לנו צורך להתעדכן בחדשות.
לגבי הדעות, אין לי בעיה לקרוא אותן, אבל לא מרגיש צורך שפרשן יגיש לי אותן עם כפית מנייר.
אני כן מבין את הצורך של אנשים להנות מקורת רוח של ישיבה על הספה ודפדוף במגזין.
פחות רואה איך זה תורם לי ולמשפחתי בחיים.
יש הבדל בין עיתונים למגזינים לנשים, הבדל גדול מאד,לאף עיתון.
ממליץ מאוד לא להכניס בכלל עיתונים הביתה, לא רק מסיבות 'דתיות' אלא פשוט ממקום של רוגע נפשי.
עיתון נכתב על ידי עיתונאים, שבהרבה מקרים מגרדים את פני השטח כדי ליצור תוכן שמעניין.
אנחנו מקבלים את הנסורת של הגירוד הזה, בין אם נרצה ובין אם לא, נזכה במנה מכובדת של אג'נדה, שבמוקדם או במאוחר, תיקח חלק בחינוך ובהנדוס שלנו ושל הילדים שלנו.
לגבי הדעות, אין לי בעיה לקרוא אותן, אבל לא מרגיש צורך שפרשן יגיש לי אותן עם כפית מנייר.
לא צריכים את המוסר של אף עיתון, יש לנו מדף גדול של ספרי מוסר בבית.אז כנראה לא קראתם את "קראט" זה ספר מוסר מונגש בצורה של רמה סיפרותית גבוהה מאד ,מותאם לדור שלנו, גם קטיפה.
להלביש לבנים צבע ורוד? לאן הגענומה הקשר ליראת שמיים??
למה לא להלביש כך?
אולי גם ילדות ילבשו רק שחור לבן???
בקצב ההקצנה הזאת בסוף ילבישו לילד בחלאקה כובע וחליפה..
אפילו בחיידרים מותר ללבוש כאלה כיפות אז אל תקצינו יותר מהם....
גיליון מרווה לצמא מעולההיי כולם אני רוצה לרכוש מנוי לעלון מעניין,
משפחה, קטיפה, מרווה לצמא?
או משהו אחר? מה ממליצים?
(כמה לחודש?)
תודה
כנראה אתם ברמה רוחנית ממש גבוהה, אשריכם.לא צריכים את המוסר של אף עיתון, יש לנו מדף גדול של ספרי מוסר בבית.
בטוח נראה לי הרבה פחות לא?מחיר 85 ש"ח לחודש כפי שידוע לי
נראה לי 70 לחודשבטוח נראה לי הרבה פחות לא?
וגם יש חודשיים ניסיון חינם שמשלמים רק על המשלוח
לגבי פרשנות לעיתון רגע אין פרשנות (כמעט) בכלל!לאף עיתון.
אני גם ממליצה על רגעלגבי פרשנות לעיתון רגע אין פרשנות (כמעט) בכלל!
רגע יותר חדשותי ומתומצת, הגרפיקה מדהימה אבל החיסרון הוא שאין כתבות ופרשנות.אני גם ממליצה על רגע
עיתון מהמם!
מעניין...
בלי פרסומות כמעט...
יעקב ריבליןאבל לפעמים גם בקהילה רק בגלל הכתב ראובן ריבלין.
מעניין אותי לדעת אם אפשר דוגמא לדעות כאלהאני מאוד אוהב משפחה אבל מתי שהוא הבנתי שחייבים לקרוא אותו עם יד על הדופק , כי הוא מצד אחד נוגע בדברים שאף אחד לא נוגע אבל מצד שני הדעות שם פשוט מזעזעות לפעמים.
ואולי זה פשוט תלוי אחד בשני ובשביל לפתוח נושאים קשים שאף אחד בציבור החרדי לא פותח צריך להיות מזן מסויים מאוד, וד"ל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: