עכשיו אפשראיך????
אמרו לי שאין אפשרות כזו (לפני שנה או שנתיים, כשעשיתי מנוי)
עכשיו אפשראיך????
אמרו לי שאין אפשרות כזו (לפני שנה או שנתיים, כשעשיתי מנוי)
מצחיק מאד.אכתוב זאת שוב:
כל ילדה חרדית, בכל גן בית יעקב (אולי בחסידויות ספציפיות מאוד לא) נתקלת בסוג לבוש הזה על בסיס קבוע בגן שלה... לא רק מעל דפי העיתון.
לא מבינה למה כועסים רק על העיתון, מבחינתי קודם שתהיה אכיפה בגנים (לא יקרה.. כי לא חוקי) שלא יתלבשו ככה, ואח"כ נדבר על עיתון *לאמהות*.
זה המצב היום, ברחוב, בגן, ובעיתון.
מעניין כן אבל מלא פרסומות והשקפה לא משהו בהרבה פרמטריםמשפחה עיתון מעניין לכל הגילאים!
מהבחינה הזאת יש משהו צודק..מעניין כן אבל מלא פרסומות והשקפה לא משהו בהרבה פרמטרים
לגמרי לגמרי נכון!!ו90% פרסומות
בינתיים מנויה ל'הדרך' אחרי פסח נחשוב על הכרעהלגמרי לגמרי נכון!!
***לאחר קריאה,
אבל היו בהחלט כתבות מענינות, וארוכות!!
על מה נפל הפור?
@אוראל אנקורי
מעולם לא ראיתי בקטיפה ילדה גדולה, בטח לא עם חצאית עד הברך (ככל הידוע לי הבנות שם עד 3),מצחיק מאד.
ילדות בגן עירוני זה כמו בית ספר שזה הולך לפי אזור.
מבטיחה לך שאם היית יכולה לבחור מי תהיה בגן שלכם- היית בוחרת.
עיתון שרוצים להכניס לבית- אפשר לבחור, ולכן כל אחד עם השקפותיו, אבל א"א להגיד לא משפיע על בני הבית שרואים ילדה גדולה עם חצאית מעל הברך וכו'.
יש דברים שקשה מאד להתנזר מהם כי אנחנו חיים פה וזה מאמץ גדול ללכת ברחוב ולא להסתכל על פרסומות ואנשים.
אבל להכניס לבית מגזין- זה כבר בחירה אחרת.
ועוד משהו מאוד מטופש:בינתיים מנויה ל'הדרך' אחרי פסח נחשוב על הכרעה
לא התבלבלתי עם עיתון משפחה, ה- וכו' שכתבתי, מכוון לתוכן של מודעות על פאות והסרות שיער ....מעולם לא ראיתי בקטיפה ילדה גדולה, בטח לא עם חצאית עד הברך (ככל הידוע לי הבנות שם עד 3),
אולי התבלבלתם עם עיתון משפחה.
אגב, עברתי על קטיפה של החג (רוב העמודים, לא כולו), הבנים הקטנים עם ציצית וכיפה. הדבר היחיד שצורם לי זה המכנס הקצר והכיפה הצבעונית (ילדים בני 3-5)- אבל זה סתם שגעון שלי.
שקר!!!!! שקר!!! שקר!!!וודאי שיש תמונות מעל גיל 3 הגרביים מתחת לברך והחצאית מעל...
אבל שכל אחד יעשה כהשקפותיו ומחשבותיו...
ממש שגעון...הדבר היחיד שצורם לי זה המכנס הקצר והכיפה הצבעונית (ילדים בני 3-5)- אבל זה סתם שגעון שלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: