איפה בררת?זה פרוספקט למייל של חסידיש פלייט.
יש למישהו מושג על קבוצה לאדר א' כולל שבת?
כל מה שבררתי בינתיים הכל מלא
עד כמה שידוע לי נכון לאתמול בחסידיש פלייט עדיין היה מקום לשבתזה פרוספקט למייל של חסידיש פלייט.
יש למישהו מושג על קבוצה לאדר א' כולל שבת?
כל מה שבררתי בינתיים הכל מלא
שלחתי תודה רבה ובשורות טובות!אפשר בשמחה bibiprog123
@.B.B , אשמח לדעת שקיבלתם, תודה!אפשר בשמחה bibiprog123
אני אשמח לעזרה לאדר ב, או אם יש אופציה לצאת השבוע בחמישי ערב עד ראשוןאנחנו קבוצה של 15 איש טסים בע''ה בוויזאייר אד''ב ביום שישי לבודפשט שוכרים רכבים, שבת בקרעסטיר,
( שכרנו מתחם) ובע''ה ביום ראשון בבוקר נסיעה לליז'נסק, חזור מבודפשט בוויזאייר 5 לפנות בוקר יום שני,
האמת שהתמזל מזלינו וקיבלנו את הטיסות האלו כפיצוי על מה שבוטל באדר א' כך ששילמנו 280 ש''ח על טיסות הלו''ש.
מי שצריך עזרה בתכנון באופן עצמאי, ללא תשלום, נשמח לעזור, זה לא כזה מסובך כמו שזה נראה...
מנסיון ארוך ב''ה.
יש מסלול בקרקוב והסביבה:למישהו יש מסלול בנוי לטיול בוורשא וגלילותיה?
אני מתעתד בע''ה להיות שמה מיום חמישי שישי עד שלישי
דרך צדיקים פרסמו שיש להם כרטיסים מצורף לינקאני מחפש בדחיפות זוג כרטיסים לליזענסק לאדר א' למי יש מידע בנושא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: