בהחלט. צריך לעקוב מעת לעת באמצעות 'מאתר התעריפים' שבאתר שלהם.ממתי יש מחירים כאלו?
אם אני רוצה למצוא במחיר כזה לא כל כך משנה לי מתי
יש לי סכוי?
בהחלט. צריך לעקוב מעת לעת באמצעות 'מאתר התעריפים' שבאתר שלהם.ממתי יש מחירים כאלו?
אם אני רוצה למצוא במחיר כזה לא כל כך משנה לי מתי
יש לי סכוי?
הייתי בקרסטיר עשו שמה ריסוס על היתושיםיש המון יתושים שעוקצים לאור יום בשאט נפש
היום ככל הנראהמי שרגיש ליתושים ויש לו אפשרות שיביא משהו
הייתי בקרסטיר עשו שמה ריסוס על היתושים
לא הייתי ביום שלישי בלילה עבר שם רכב שעשה ריסוסהיום ככל הנראה
למרבה הבושה הסתובבו שם במהלך תפילת שמונה עשרה 2 'כוכבי רשת' מהמגזר החרדי ובידיהם מחבטים חשמליים נגד יתושים, כשהם עושים איתם מעשי ליצנות שפלים בחדרו הק' של רבי ישעיה העמוס במתפללים, תוך כדי הסרטה. רחמנות עליהם.מי שרגיש ליתושים ויש לו אפשרות שיביא משהו
הייתי בקרסטיר עשו שמה ריסוס על היתושים
רואה מקום לעדכן:מותר לחלוק עליך?
הייתי לפני חודש. התפריט בלילה היה בשירות עצמי: מרק ירקות, כנפיים, פתיתים, קוגל תפו"א, איטריות עם ירקות. בבוקר היה לחמניות, סלט טונה, חביתות, ביצים קשות, סלט ירקות, ירקות חתוכים, חמוצים, עוגות וקפה.
זה מה שהיה אצל רובין.
אצל פרידלנדר היה בארוחת ערב בהגשה אישית: לחמניות וסלטים, מרק עם קניידלך, שניצל עם אורז ותפו"א, ליפתן תפוחים. בבוקר היה בר ענק עם חביתות, שקשוקה, סלט טונה, דגים מעושנים, גבינה צהובה, ירקות חתוכים, סלט ירקות, סלט ביצים, מעדני חלב, ועוד ועוד ועוד.
וכל זה ללא תשלום. בהחלט מגוון ומשביע. אה, הגישו גם קוקה קולה קר ללא הגבלה.
אז למה סתם להוציא שם רע? רק בגלל שיש אפשרות גם לארוחה ברמה מלונאית בתשלום מלא?
אז בסוף בדיוק ביארצייט אין אוכל לא אצל ר' שייעלה ולא במקומות אחרים בגלל ר' שייעלה?!רואה מקום לעדכן:
דוקא בתקופת ההילולא בקרעסטיר לא היה מה לאכול, לא בליזענסק ולא בקראקא.
הסבירו שם שבימים כתיקונן יש אוכל בשפע, אבל בימים אלו הכל הוזמן ושולם ע"י אורחים בעלי יכולת, ולא נשאר עבור העמך, מלבד אי אלו שיירים שאין בהם כדי סעודה.
אצל רבי ישעיה היה אוכל בשפע רבאז בסוף בדיוק ביארצייט אין אוכל לא אצל ר' שייעלה ולא במקומות אחרים בגלל ר' שייעלה?!
בחינם או בתשלום?אצל רבי ישעיה היה אוכל בשפע רב
אני הייתי בליל שישי והיה אוכל בשפע רב בחיני חינםבחינם או בתשלום?
היה כתוב שיהיה סינון
זה לא היה נכון?
גם אני זכיתי להיות.הי חבר
אני בקרעסטיר עכשיו
גם בגאסט הויז וגם בר' ישעיהלע'ס הויז יש אוהל סעודות מיוחד לנשים
איני מבין על מה דיברת
לא שמעתי על משהו בטוקאי
הזוי. אבל לא ראיתי שעוקציםמי שרגיש ליתושים ויש לו אפשרות שיביא משהו
יש המון יתושים שעוקצים לאור יום בשאט נפש
עוקצים גם עוקצים...הזוי. אבל לא ראיתי שעוקצים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: